FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Zike_HzSa
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zike_HzSa » 09 avg 2009, 19:51

12 bodova iz iduce 4 utakmice SE MORA OSVOJITI. Ne interesuje me ni Cluj, ni grupna faza, ni Helsingborg, ni Spartak, ni umor, ni povrede, ni kartoni. Jer ja sam navijac Sarajeva i ja necu da se zadovoljavam prosjekom.
by hz_semir , a nadam se da i svi mislite ovako !!!!
"...biti srcem vezan,u tome lezi snaga..."

R.I.P. Vedran Puljić Pulja 1985-2009

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 avg 2009, 19:52

bayer 04 je napisao/la:Naravno da se nije trebala odgoditi utakmica...
Što ti igrači(ne mislim samo na Sarajevo)onda uopšte treniraju...Da je nešto drugo shvatio bih,ali trebaju biti spremni,a to se postiže radom...
O ja smijesna covijeka.Haloooo za nase uslove ljudi su odigrali nenormalno tesku tekmu 120 minuta krvave borbe i jos penali dane govorim da su jos stizali i rezultat.To je za nase pojmove naucna fantastika.
Uostalom ti se i nebrines Bajer 04 ti nije ni blizu evrope a kamoli u evropskim kupovima-ha ja. :roll:
Modrici i takvim uholjezima samo treba to vratiti sa kamatama.Pisi i pamti.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Starm0
Kontakt:

Post Postao/la Starm0 » 09 avg 2009, 19:58

harishp je napisao/la:
Što ti igrači(ne mislim samo na Sarajevo)onda uopšte treniraju...Da je nešto drugo shvatio bih,ali trebaju biti spremni,a to se postiže radom...
O ja smijesna covijeka.Haloooo za nase uslove ljudi su odigrali nenormalno tesku tekmu 120 minuta krvave borbe i jos penali dane govorim da su jos stizali i rezultat.To je za nase pojmove naucna fantastika.
Uostalom ti se i nebrines Bajer 04 ti nije ni blizu evrope a kamoli u evropskim kupovima-ha ja. :roll:
Sta se bola glupiras i uporedujes Bayer sa Sarajevom? :?

bayer 04
Kontakt:

Post Postao/la bayer 04 » 09 avg 2009, 20:07

harishp je napisao/la:
**** ga Bayer,pa ja bih uvijek navijao za Sarajevo protiv Bayera,jer je naš klub,ali ti je smješna usporedba...

Nije fizička sprema nikakav talenat,nego se na tome radi,dakle samo se radom postiže,zato ne kontam što treneri dopuštaju da im igrači budu nespremni...
Eno kako Wolfsburg uze titulu prošle godine...Naravno treba i talenat,ali je tu sprema prevagnula...

Jedini trener,u našoj ligi,kod kojeg primjećujem tu disciplinu je Osim...I siguran sam da će se to Želji isplatiti...

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 09 avg 2009, 20:10

bayer 04 je napisao/la:
harishp je napisao/la:
**** ga Bayer,pa ja bih uvijek navijao za Sarajevo protiv Bayera,jer je naš klub,ali ti je smješna usporedba...

Nije fizička sprema nikakav talenat,nego se na tome radi,dakle samo se radom postiže,zato ne kontam što treneri dopuštaju da im igrači budu nespremni...
Eno kako Wolfsburg uze titulu prošle godine...Naravno treba i talenat,ali je tu sprema prevagnula...

Jedini trener,u našoj ligi,kod kojeg primjećujem tu disciplinu je Osim...I siguran sam da će se to Želji isplatiti...
Jarane, ne moze ti nikakva sprema pomoc kad im je ovo n=bila cetvrta utakmica u 10 dana. Njih ni 100 Magatha, a pogotovo Osima ne moze spremiti za to.

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 09 avg 2009, 20:19

ma znalo se za modricu i prije pocetka , hajde da se nelazemo.

evo cluj vodi steaua-u i to u gostima , izgleda da su ponovo ove godine najjaca ekipa u rumunskoj , a sad sam otkrio da je rumunija 7 liga po koeficijentu u europi :shock: iza engleske , spanije , italije , njemacke , francuske i rusije :roll:

ali treba igrat hrabro , i rapid je bio prije par god 2gi pa smo bili ravnopravni ;)

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 09 avg 2009, 20:41

nije da pravdam ovako visok poraz ali umor i kratka klupa su učinile svoje
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 09 avg 2009, 21:35

treba uzeti u obzir izostanak maksumića, nemamo adekvatnu zamjenu za torlaka i maksumića
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 09 avg 2009, 22:19

Ocekivan poraz,ova ekipa nemoze gurati na 2 fronta kamoli na 3...ovaj prolazak dalje u Euro ligi ce nas jos vise zaviti u crno bas sto se nase lige tice ;)

Svi se zale na neki umor to samo kod nas ima
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 09 avg 2009, 22:23

Naravno da se nije trebala odgoditi utakmica...
U pravu si ti, međutim, ne potpuno. Naime, koliko god bial važna ta nazvaćemo je "kondiciona pripremljenost", haman isto toliko je važan kvalitetan rad na rekonvalescenciji igrača, tj oporavku/odmoru između utakmica.
Vidiš, svaka ozbiljna evropska ekipa ima svoje mini klinike, sa saunama, banjama,itd morem doktora i tehničara. I sve to ima za rezultat da recimo igrač jednog ruskog CSKA, može odigrati 3 utakmice u 7 dana u istom ritmu bez problema.
Nažalost, to ni jedan naš klub nema.Ovi su sretni ako imaju tople vode u svlačionicama. Stoga se puno bolje i ne može očekivati.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

brazzo7
Kontakt:

Post Postao/la brazzo7 » 09 avg 2009, 22:35

VanBasten je napisao/la:
Naravno da se nije trebala odgoditi utakmica...
U pravu si ti, međutim, ne potpuno. Naime, koliko god bial važna ta nazvaćemo je "kondiciona pripremljenost", haman isto toliko je važan kvalitetan rad na rekonvalescenciji igrača, tj oporavku/odmoru između utakmica.
Vidiš, svaka ozbiljna evropska ekipa ima svoje mini klinike, sa saunama, banjama,itd morem doktora i tehničara. I sve to ima za rezultat da recimo igrač jednog ruskog CSKA, može odigrati 3 utakmice u 7 dana u istom ritmu bez problema.
Nažalost, to ni jedan naš klub nema.Ovi su sretni ako imaju tople vode u svlačionicama. Stoga se puno bolje i ne može očekivati.

Sarajevo nema kondicionog trenera !!! eeee , znaš šta to znači ????? to je sramota za jedan profesionalni klub !!!

nema nutricijonistu , o važnosti suplementacije i regenerativnog treninga niko veze nema .... zato i nemogu odigrati više od jedne utakmice sedmično ... mislim , mogu ! ali kako ?! nakaradno nažalost , nije do njih ;)

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 09 avg 2009, 23:04

e **** ga vala, vi tražite od igrača SARAJEVA previše što jest jest, ne treba na njih bacati krivicu za poraz

pa mi smo u sedam dana odigrali 3 tekme

uprava je jedina kriva za poraz i donekle janjoš sa svojim sastavom

krcko
Kontakt:

Post Postao/la krcko » 09 avg 2009, 23:26

Danas u modrici spremno sarajevo bi izvuklo pozitivan rezultat u to sam siguran.Moglo se je igrati ali se ocito vidi umor na igracima.U par cisti situacija za postizanje gola kiksevi zbog ocitog pada koncentracije i iscrpljenosti.I na kraju kratka klupa ce nas bojim se skupo kostati.

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 09 avg 2009, 23:27

gledajte samo zelju i ucite
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

muamer10
Kontakt:

Post Postao/la muamer10 » 09 avg 2009, 23:29

Sarajevo ako ne pobjedi u naredne 4 utakmice mislim da ce sezonu zavrsiti u sredini tabele...

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 09 avg 2009, 23:30

tax je napisao/la:gledajte samo zelju i ucite
od koga ba da učimo :?: :?: :?: ....daj ba ne budi smiješan, jest da smo loše počeli ali vjeruj mi, vi ni sekunde niste bolji, čak bi se moglo zaključit da imate goru ekipu od nas ;)

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 09 avg 2009, 23:33

e ovako malo sad za ove sto govore kao sto bi se odgodila ova utakmica kao sto nema kakvih banja,sauna i ostalih sra_ a pa ljudi ako ikako pratite fudbal mozete valjda primijetiti da i monogo jace ekipe ( sa svim tim banjama ,saunama) cesto odigraju slabu utakmicu svog prvenstva (npr. hif je izgubio i to kuci) znaci ipak ima veze sa tim umorom,mada kao profesionalcima to nesmije biti opravdanja ( al sigurno je jedan od uzroka) al zato ovim supcima iz modrice treba pamtit pa vratit(mada kad ,jer nece ooni evrope vise ocima vidjet) i evo nesto me suga fata za ovaj penal 78 minut kad se prelama rezultat(mada bi volio cuti nekog ko je bio dole,nije bio veceras na pregledu) ,sve u svemu zakljucak je da nije to lose sve te sune i ostalo ali ipak imamo mi bitnih problema od toga mada i mozda taktika janjosa nije bila najbolja da je dao sansu ovim na klupi nek se momci dokazu i kale al nema veze idemo dalje nema sta momcima zamjerit ;)
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 09 avg 2009, 23:38

tax je napisao/la:gledajte samo zelju i ucite
cuj strumfa pa sam vam trener kaze niste zasluzili pobjedu ,jedan sut kako treba i to vam je sve u cijelih 90 minuta, nedo bog da od vas ucimo pa da narednih 8 godina budemo bez evrope i 3 god. bez gostujuce pobjede :o
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

krcko
Kontakt:

Post Postao/la krcko » 09 avg 2009, 23:39

adnanhz je napisao/la:e ovako malo sad za ove sto govore kao sto bi se odgodila ova utakmica kao sto nema kakvih banja,sauna i ostalih sra_ a pa ljudi ako ikako pratite fudbal mozete valjda primijetiti da i monogo jace ekipe ( sa svim tim banjama ,saunama) cesto odigraju slabu utakmicu svog prvenstva (npr. hif je izgubio i to kuci) znaci ipak ima veze sa tim umorom,mada kao profesionalcima to nesmije biti opravdanja ( al sigurno je jedan od uzroka) al zato ovim supcima iz modrice treba pamtit pa vratit(mada kad ,jer nece ooni evrope vise ocima vidjet) i evo nesto me suga fata za ovaj penal 78 minut kad se prelama rezultat(mada bi volio cuti nekog ko je bio dole,nije bio veceras na pregledu) ,sve u svemu zakljucak je da nije to lose sve te sune i ostalo ali ipak imamo mi bitnih problema od toga mada i mozda taktika janjosa nije bila najbolja da je dao sansu ovim na klupi nek se momci dokazu i kale al nema veze idemo dalje nema sta momcima zamjerit ;)
Penala nije ni bilo hehe.Nas igraca lezi na travi blizu korner linije a lopta ga na zemlji udara u ruku i na intervenciju pomocnog sudac svira penal jbg.

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 09 avg 2009, 23:50

jeb** ja mater onoj modriči (ili ko već treba dati izvještaj sa tekme)......nema izvještaja sa tekme, tek sutra fuj fuj

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: riki46, UltraNorth i 44 gosta.