Ovdje je situacija nažalost jasna

UEFA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Potpisharishp je napisao/la:Vranjesa na desnog beka,inace ce biti repriza dvadesetak i nesto minuta horror Maletic in Pariz.
Jedini zasad skolovani defanzivac koji godinama igra na desnom beku,i relativno vec dosta iskustva u jacim tekmama.
Sto EL prosle godine sa Sherifom,sto relativno jaka Ruska liga.
Lulic je rodjeni ofanzivac a ni Jahic nije bas previse razdragan sa mrtvom defanzivom,igra je zato sto vecinom nema ko drugi.
I ja sam glavu razbijao u trenutku kad je on usao u igru protiv Francuza. Jednostavno, nema on velikih utakmica u nogama, iako i nije toliko los igrac.Goalgetter je napisao/la:Potpisharishp je napisao/la:Vranjesa na desnog beka,inace ce biti repriza dvadesetak i nesto minuta horror Maletic in Pariz.
Jedini zasad skolovani defanzivac koji godinama igra na desnom beku,i relativno vec dosta iskustva u jacim tekmama.
Sto EL prosle godine sa Sherifom,sto relativno jaka Ruska liga.
Lulic je rodjeni ofanzivac a ni Jahic nije bas previse razdragan sa mrtvom defanzivom,igra je zato sto vecinom nema ko drugi.. Maletic kad je usao, ubili su nas po toj strani, mada mu nemogu zamjerit, jer nije bek, nego krilo.
lave, vidis li da je ovaj tekst objavljen prije 5 dana, a onaj ciko je tek jucer bio na "pregledu" BP-a !? mucni malo glavom....ziss je napisao/la:Objavljeno da će se igrati u Zenici 11. novembra u 20 sati
Autor Redakcija | Objavljeno 24.10.2011. u 09:53
Faksimil sa oficijelne stranice UEFA-e
Prljave igre zvaničnika Nogometnog saveza Portugala nisu urodile plodom. Na zvaničnoj stranici UEFA-e objavljeno je da će se prvi susret baraža za Euro 2012. u Poljskoj i Ukrajini igrati na Bilinom polju u Zenici 11. novembra u 20 sati.
Iako su se Portugalci Evropskoj fudbalskoj federaciji (UEFA) žalili na teren Bilinog polja, u Nyonu nisu ozbiljno shvatili njihova očita podmetanja.
Naši "Zmajevi" sada mirno mogu razmišljati samo o utakmici i to na stadionu na kojem imaju najviše uspjeha. Portugalci će pak, pored naših igrača, morati razmisliti i o paklenoj atmosferi u Zenici i pobjedničkom nisu naše reprezentacije pred tom sjajnom publikom.
Sta ima muckat bezze , gledat cemo Cigane u Ukraini to znaju i stanovnici planete Pluton...Limuntos je napisao/la:lave, vidis li da je ovaj tekst objavljen prije 5 dana, a onaj ciko je tek jucer bio na "pregledu" BP-a !? mucni malo glavom....ziss je napisao/la:Objavljeno da će se igrati u Zenici 11. novembra u 20 sati
Prljave igre zvaničnika Nogometnog saveza Portugala nisu urodile plodom. Na zvaničnoj stranici UEFA-e objavljeno je da će se prvi susret baraža za Euro 2012. u Poljskoj i Ukrajini igrati na Bilinom polju u Zenici 11. novembra u 20 sati.
Iako su se Portugalci Evropskoj fudbalskoj federaciji (UEFA) žalili na teren Bilinog polja, u Nyonu nisu ozbiljno shvatili njihova očita podmetanja.
Naši "Zmajevi" sada mirno mogu razmišljati samo o utakmici i to na stadionu na kojem imaju najviše uspjeha. Portugalci će pak, pored naših igrača, morati razmisliti i o paklenoj atmosferi u Zenici i pobjedničkom nisu naše reprezentacije pred tom sjajnom publikom.
Sta ima muckat bezze , gledat cemo Cigane u Ukraini to znaju i stanovnici planete Pluton...
vidi nesto momcino...vec sam vidio jedan tvoj post u kojem kazes da neces gledat tekme baraza, da se ne nadas nicemu, tako da sam ja zakljucio da si teski pesimista i da ove tvoje rijeci mogu uzet sa rezervom....znamo svi za tu pricu da cristina mora igrati na EP, al ebemu patka, pa ne moze nas sudija ni platini sprijecit da ima zabijemo 4 gola i da idemo na euro....vec sam jednom rekao, svaka cast dzeki na partiji u parizu i zabio je onu golcinu, al je on imao jos 2-3 velike sanse, i da je zabio bar jednu od njih, sad bi se francuzi spremali za baraz, tako da nam ni sudija nebi nista mogao da smo mi dali bar jos jedan gol....mi samo trebamo igrat onako kako znamo i ne gledat na sudije...al ako vec sudije krenu da kenjaju, kidnapovat Mevlida iz zatvora, nabavit mu kalas, i nek ranjava one sudije ako vec nekog mora....Za_raju je napisao/la:Sta ima muckat bezze , gledat cemo Cigane u Ukraini to znaju i stanovnici planete Pluton...Limuntos je napisao/la:lave, vidis li da je ovaj tekst objavljen prije 5 dana, a onaj ciko je tek jucer bio na "pregledu" BP-a !? mucni malo glavom....ziss je napisao/la:Objavljeno da će se igrati u Zenici 11. novembra u 20 sati
..al ako vec sudije krenu da kenjaju, kidnapovat Mevlida iz zatvora, nabavit mu kalas, i nek ranjava one sudije ako vec nekog mora....
Coek 100% izlazi iz tvorzeta da bodri ZMAJEVE.....Ljepoje je napisao/la:..al ako vec sudije krenu da kenjaju, kidnapovat Mevlida iz zatvora, nabavit mu kalas, i nek ranjava one sudije ako vec nekog mora....
Da mu javim, pha da se dječko spremi da ujde u napad ?
ma 100% sam ubjedzen da ce UEFA narediti da se igra u Sarajevu. nema sanse da nam daju da igramo u Zenici.Goalgetter je napisao/la:Mislim da je sada sve izvjesnije da cemo u Zenici igrati sa dva napadaca. Na jednu ruku, to je dobro, jer moramo postici gol, ali ovako, sa ovom novoformiranom odbranom, ima tu malo i rizika.
-----------Begovic-----------
----O--D--B--R--A--N--A-----
------------Rahimic-----------
Pjanic---Medunjanin---Lulic
------Dzeko----Ibisevic-----
Goalgetter je napisao/la:Mislim da je sada sve izvjesnije da cemo u Zenici igrati sa dva napadaca. Na jednu ruku, to je dobro, jer moramo postici gol, ali ovako, sa ovom novoformiranom odbranom, ima tu malo i rizika.
znace se poslije ove prijateljske sa zeljom vjerovatnozgembo89 je napisao/la:Zukanovic,Vranjes,Subasic jedan od njih pored Jahica bi trebao dobit poziv za odbrambene zadatke..Vjerovatno ce to biti Ssbasic iako ja i nisam nesto fasciniran njegovim odbrambenim kvalitetima...
Goalgetter je napisao/la:Mislim da je sada sve izvjesnije da cemo u Zenici igrati sa dva napadaca. Na jednu ruku, to je dobro, jer moramo postici gol, ali ovako, sa ovom novoformiranom odbranom, ima tu malo i rizika.
Ne zelim dzabe sada pokretati nekakve diskusije oko odbrane, jer se nezna jos ko je pozvan.skyisthelimit je napisao/la:Goalgetter je napisao/la:Mislim da je sada sve izvjesnije da cemo u Zenici igrati sa dva napadaca. Na jednu ruku, to je dobro, jer moramo postici gol, ali ovako, sa ovom novoformiranom odbranom, ima tu malo i rizika.
pa znam i ja kako ce biti naprijed, a tamo gdje najpotrebnije si se usutio...![]()
Dakle, ODBRANA
Jahic - Spahic - Mravac - Salihovic
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.