Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Polo
Kontakt:

Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid

Post Postao/la Polo » 26 jan 2013, 17:56

Po meni ce teze bit sa Unitedom za LP nego sa Barcom ovaj put ali ostaje da se vidi.

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 26 jan 2013, 17:59

Polo je napisao/la:Po meni ce teze bit sa Unitedom za LP nego sa Barcom ovaj put ali ostaje da se vidi.
Derbi je derbi ,tu je vazda napeto ;)

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 26 jan 2013, 18:09

madridist je napisao/la:A šta ti kanto imaš protiv D10S-a ?
Čovjek je za tebe Himalaja.
Inače evo kako je to radio babo prije 10 godina
[youtube][/youtube]
Jedan kontakt s loptom... pa onda drugi koji je ujedno i šut...

Igračina... 8-)
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 26 jan 2013, 22:12

Nisam pobornik one okreni i drugi obraz.
Znači kad čika arena podjjebe mora znati da će biti podjjeban.A inače madridizmo se fura u stvarnom životu,ovo je relaksacija.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 26 jan 2013, 22:18

madridist je napisao/la:Nisam pobornik one okreni i drugi obraz.
Znači kad čika arena podjjebe mora znati da će biti podjjeban.A inače madridizmo se fura u stvarnom životu,ovo je relaksacija.
Ma OK, poenta je da ja sad mogu nabrojati nekoliko madridista sa ovog foruma koji isto tako obilato prave od ovog PDFa "čobansko - milekitić" splačinu, niti znaju provocirati (naprotiv ispadaju retardi u tom pokušaju) niti imaju mjere u šukovima , pa opet ih ne imenujem niti u njih upirem prstom....to je sva prica.
Hocu reci: Ako vec primjecuješ Arenina i Makavelijeva sranja i ako ukazuješ na njihovo izdrkavanje , onda se potrudi da budeš dosljedan i principijelan da i "svojima" isto tako skreneš pažnju na njihov drek....a ti nisi glup da ne vidiš šta se piše na obje strane ;) nemoj samo na jedno oko gledati....pusti sad madridizam :P :mrgreen:

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 26 jan 2013, 22:24

Ne razumijem zasto se ja ovdje spominjem, al haj et.
@Ripper nemoj ga citirat vise kako ne bi mogao vidjeti sta pise.

Inace sutra je mini Clasico.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 26 jan 2013, 22:24

Da zaključimo za večeras, trenutno nitko od madridista nije ni do koljena po količini gluposti napisanih na forumu kanti(to je forum potvrdio) i areni (isto).
To što se mi ostali znamo kajlat na fazon koji je klub veći (Madrid naravno zauvijek) i sl. je dječija igra prema ludilu ove dvojice gore.
p.s.
porfavor , kanto ne laži sebe,tebi bi glava pukla da ne pročitaš šta sam napisao.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 26 jan 2013, 22:39

Nemoj zayebavati sad Makaveli i praviti se majka Tereza ;)
Ulijecete padobranski ti i Arena redovno ljudima na temu (on više nego ti), piskarate šta bilo i šta vam padne na pamet, neki jeftini šukovi, ništa ni s cim, turirate ih svakodnevno, ovi svakako slabi na živcima (cast izuzecima) i eto odmah na Barcinu temu da vracaju sranja....stvorio se krug, jedni te isti se šukaju međusobno, poneki sa strane uleti , doda štagod i potpali dodatno vatru...napravili ste od ovog PDF cirkus, Mile Kitić kompilaciju, što kaže Madridist.
I boli vas qrac za sve...mah sve vi to odlicno znate samo se sad pravite naivni ;) :mrgreen:

PatrickBateman
Kontakt:

Post Postao/la PatrickBateman » 26 jan 2013, 22:41

mandraX je napisao/la:jel' to normalno majke ti? Pa ovo je samo obični jbni forum gdje pišemo o sportu, sportski forum, za'ebajemo se, ubijamo vrijeme i slično tome...
Sta ocekujes od nolifera poput D10Sa i madridiste kojima je Real alternativu za curu,prijatelje,posao i hobi. :mrgreen:

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 26 jan 2013, 22:47

PatrickBateman je napisao/la:
mandraX je napisao/la:jel' to normalno majke ti? Pa ovo je samo obični jbni forum gdje pišemo o sportu, sportski forum, za'ebajemo se, ubijamo vrijeme i slično tome...
Sta ocekujes od nolifera poput D10Sa i madridiste kojima je Real alternativu za curu,prijatelje,posao i hobi. :mrgreen:
Što ih vrijeđaš bezze buraz ;) ...pusti ba, samo se otvara nova svađa.

Mah rekoh ja davno....mora se ovo riješiti muški i na šake :mrgreen: :lol: hebo više ova forumska ujedanja, to je žene i halkare

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 26 jan 2013, 22:56

Ovdje na ovom pdf postoji puno izmisljenih likova na obje strane (Real i Barca) od strane administracije sajta kako bi se svjesno zakuhavalo i kako ono kazu "povecala gledanost"...ali ipak mozda grijesim :mrgreen:
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 26 jan 2013, 23:11

Niko nista ne grijesi i sve se moze progledat "kroz prste" osim nekih vansportskih pobuda. Ne zelim da me zbog slova H u mom rijecniku neko zayebaje. :evil: Kome smeta sa H ili bez H nek ide s ovog foruma. Ovo je sportski forum i to treba tako i da ostane....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Ado1921
Kontakt:

Post Postao/la Ado1921 » 26 jan 2013, 23:21

ripper je napisao/la:
PatrickBateman je napisao/la:
Što ih vrijeđaš bezze buraz ;) ...pusti ba, samo se otvara nova svađa.

Mah rekoh ja davno....mora se ovo riješiti muški i na šake :mrgreen: :lol: hebo više ova forumska ujedanja, to je žene i halkare
Kakvi oni :lol: :lol: :lol: D10s i Sveti curice prave :mrgreen:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.

FCB

JohnLennon
Kontakt:

Post Postao/la JohnLennon » 26 jan 2013, 23:25

Kao i obicno. Culesi kada ne mogu napasti argumente, napadaju ljude na licnoj osnovi. Nista novo reklo bi se.
Nadam se da ce moderatori reagirati.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 26 jan 2013, 23:32

ripper je napisao/la:Nemoj zayebavati sad Makaveli i praviti se majka Tereza ;)
Ulijecete padobranski ti i Arena redovno ljudima na temu (on više nego ti), piskarate šta bilo i šta vam padne na pamet, neki jeftini šukovi, ništa ni s cim, turirate ih svakodnevno, ovi svakako slabi na živcima (cast izuzecima) i eto odmah na Barcinu temu da vracaju sranja....stvorio se krug, jedni te isti se šukaju međusobno, poneki sa strane uleti , doda štagod i potpali dodatno vatru...napravili ste od ovog PDF cirkus, Mile Kitić kompilaciju, što kaže Madridist.
I boli vas qrac za sve...mah sve vi to odlicno znate samo se sad pravite naivni ;) :mrgreen:
Volio bih da mi nadjes postove i te provokacije s moje strane.
Ja na provokaciju odgovorim provokacijom ili se napravim da nisam vidio te gluposti, ali skoro nikada prvi ne zapocinjem.
Al nebitno sad, ne bi o tome vise.

Evo dobra tekma izmedju Deportiva i Valencie.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

JohnLennon
Kontakt:

Post Postao/la JohnLennon » 26 jan 2013, 23:34

Oko za oko i svi cemo biti slijepi. Stoga, pustite nas da mi provociramo i ne odgovarajte.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 26 jan 2013, 23:38

JohnLennon je napisao/la:Kao i obicno. Culesi kada ne mogu napasti argumente, napadaju ljude na licnoj osnovi. Nista novo reklo bi se.
Nadam se da ce moderatori reagirati.
Moderatori su kako vidim reagovali a ti nisi uspjeo (i dobro je tako) procitati neke stvari. Ja kad budem na tom nivou kao neki - nikad se vise necu javiti na forum. Zajebancije i budalesanje se mogu tolerisati ali moramo imati crtu koju ne treba da prelazimo. Ako sam ja nekoga licno povrijedio - evo izvinjenje od mene. A sad vratimo se temi. Uskoro su usijane tekme. :)
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

JohnLennon
Kontakt:

Post Postao/la JohnLennon » 26 jan 2013, 23:41

Pa ti si i onako jos 2010. rekao da zauvijek napustas forum. Pojavio si se, pises i to redovno. To su odlike beskicmenjaka.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 26 jan 2013, 23:44

JohnLennon je napisao/la:Pa ti si i onako jos 2010. rekao da zauvijek napustas forum. Pojavio si se, pises i to redovno. To su odlike beskicmenjaka.
Nisam zelio da napustim blaugranin tim.

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 26 jan 2013, 23:46

JohnLennon je napisao/la:Pa ti si i onako jos 2010. rekao da zauvijek napustas forum. Pojavio si se, pises i to redovno. To su odlike beskicmenjaka.
Ma pusti jadnika, njemu se cijeli zivot svodi na ovaj forum i prepucavanja. Neka pise, nek se tjesi, ne jede nam hljeba... :cry:
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.