KK Crvena Zvezda

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

dscile
Kontakt:

Re: KK Crvena Zvezda

Post Postao/la dscile » 30 sep 2015, 22:54

Pa de ljeba ti procitaj tu recenicu koju si boldovao i onda mi reci koja svrha tvog upisa. Tj. objasni mi, jer ja stvarno nemam pojma kakve veze Simonovic ima sa sistemom u klubu (organizacionim sistemom u klubu),a jos manje kako ga unistava. Neko sa strane bi pomislio kako je potpisao na pet godina za pet miliona, kako ce imati ulogu kao LeBron u Cavsima.. a u sustini, 360 stepeni drugacija situacija.

ppppp
Kontakt:

Post Postao/la ppppp » 30 sep 2015, 23:02

dscile je napisao/la:Pa de ljeba ti procitaj tu recenicu koju si boldovao i onda mi reci koja svrha tvog upisa. Tj. objasni mi, jer ja stvarno nemam pojma kakve veze Simonovic ima sa sistemom u klubu (organizacionim sistemom u klubu),a jos manje kako ga unistava.
Vidim da u svojim postovoma braniš Simona a dole pričaš o nekom održivom sistemu.Simon i igrači slični njemu su sve samo ne dio održivog sistema.
Mislio sam da su te godine daleko iza nas ali...očito sam se zaj.ebo

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 30 sep 2015, 23:05

dscile je napisao/la:360 stepeni drugacija situacija.

ne može za 360 stepeni biti drugačija situacija, može samo za 180. :mrgreen:

Simon je došao, valja ga ljuljati,, kao navijač ni ja nisam zadovoljan ali eto potpisao je taj kraći ugovor.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

ppppp
Kontakt:

Post Postao/la ppppp » 30 sep 2015, 23:10

alan_kardec je napisao/la:
dscile je napisao/la:360 stepeni drugacija situacija.

ne može za 360 stepeni biti drugačija situacija, može samo za 180. :mrgreen:

Simon je došao, valja ga ljuljati,, kao navijač ni ja nisam zadovoljan ali eto potpisao je taj kraći ugovor.
Ma nije problem istrpiti Simona 2-3 mjeseca,problem je u tome što smo dozvolili da nam Miško uvali igrača koji objektivno nije ni za KLS a kamo li za evroligu.Ko zna kakva se tu potkusurivanja,očigledno je da smo postali miškova prćija a to je nemoguće bez "saradnje" iznutra.Još kad vidim da je Pavlović izgleda ponovo dobio funkciju u klubu... :facepalm:

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 30 sep 2015, 23:13

Pa ti ocigledno ne znas sta je odrzivi sistem.. Kakve veze ima Simonovic i igraci njegovog kvaliteta sa odrzivim sistemom? Odrzivi sistem je kada ti imas budzet koji mozes zatvoriti (mahom iz svojih izvora finansiranja, tipa navijaci, tv prava i slicno) i kada dovodis igrace u okviru tog budzeta.. a ne da npr. zbog lozenja kako smo bolji od glodara dovedes dvojicu crnaca, pretplatis ih.. jedne sezone trpas grobare, uzmes titule, pa narednih pet godina placas danak tome. Kao sto se uostalom desava Partizanu zbog Klobucaru i slicnih. Radije bih gledoa 12 Simonovica ako imamo para samo za njih, pa makar se borili za sedmo mjesto sa Igokeom.. nego neke crnce za koje nemamo para i zbog kojih cemo ponovo doci do gasenja.

Nemam ja sta braniti Simona. Niti sam mu advokat, niti je on meni familija i drug.. Ja samo iznosim svoje misljenje, i to dosta jasno, a i rekao bih i cinjenicno.. a to je da on nije igracina, ali da je za back-up a u rotaciji odlican, samo ne moze biti medju prvim opcijama u napadu i kao takav ne moze imati veliki minutazu. Isto cinjenicu da je doveden zbog povreda i zbog toga sto cekamo last cut Amerikance, tj one koji ce biti otpisani iz trening kampova (citaj Thomas).

I za kraj bih dodao samo ovaj citat Tribaliana, koji je po meni sustina svega.
ali mi se ne svidja ovo sto "letimo" (neki od nas, i ne samo na ovom forumu), pa mi se pre 5 godina umalo nismo ugasili a sad bi vec da pravimo NBA petorku. Nemojte da budemo kao neki ;) koji su tako leteli pa prinudno sleteli , prozivali nas ovde, veciti derbi nazivali vecitim treningom , pa evo ih sad popisanih i nikakvih nemaju novca ni patike igracima da kupe. Pamet u glavu, noge na zemlju i idemo napred sigurnim korakom.

ppppp
Kontakt:

Post Postao/la ppppp » 30 sep 2015, 23:22

dscile je napisao/la:Pa ti ocigledno ne znas sta je odrzivi sistem.. Kakve veze ima Simonovic i igraci njegovog kvaliteta sa odrzivim sistemom? Odrzivi sistem je kada ti imas budzet koji mozes zatvoriti (mahom iz svojih izvora finansiranja, tipa navijaci, tv prava i slicno) i kada dovodis igrace u okviru tog budzeta.. a ne da npr. zbog lozenja kako smo bolji od glodara dovedes dvojicu crnaca, pretplatis ih.. jedne sezone trpas grobare, uzmes titule, pa narednih pet godina placas danak tome. Kao sto se uostalom desava Partizanu zbog Klobucaru i slicnih. Radije bih gledoa 12 Simonovica ako imamo para samo za njih, pa makar se borili za sedmo mjesto sa Igokeom.. nego neke crnce za koje nemamo para i zbog kojih cemo ponovo doci do gasenja.

Nemam ja sta braniti Simona. Niti sam mu advokat, niti je on meni familija i drug.. Ja samo iznosim svoje misljenje, i to dosta jasno, a i rekao bih i cinjenicno.. a to je da on nije igracina, ali da je za back-up a u rotaciji odlican, samo ne moze biti medju prvim opcijama u napadu i kao takav ne moze imati veliki minutazu. Isto cinjenicu da je doveden zbog povreda i zbog toga sto cekamo last cut Amerikance, tj one koji ce biti otpisani iz trening kampova (citaj Thomas).

I za kraj bih dodao samo ovaj citat Tribaliana, koji je po meni sustina svega.
ali mi se ne svidja ovo sto "letimo" (neki od nas, i ne samo na ovom forumu), pa mi se pre 5 godina umalo nismo ugasili a sad bi vec da pravimo NBA petorku. Nemojte da budemo kao neki ;) koji su tako leteli pa prinudno sleteli , prozivali nas ovde, veciti derbi nazivali vecitim treningom , pa evo ih sad popisanih i nikakvih nemaju novca ni patike igracima da kupe. Pamet u glavu, noge na zemlju i idemo napred sigurnim korakom.
Ovdje se mimoilazimo,a zar ne bi bilo bolje gledati 12 Simanića,Apića,Radanova... nego li 12 Simonovića za dosta manje para.Plata Simonoviću nije ispod 15 milja ...ja ne znam šta tebi ovdje nije jasno
I umjesto da gurnemo kakvog klinca( a imamo ih fala Bogu dosta i perspektivnih i talentovanih )u vatru mi dovodimo gerelja da te bog mili sačuva,ni driblinga,ni skoka,ni šuta,nikog qrca...kažu dobar je "bez lopte" kuknjava

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 30 sep 2015, 23:32

Napravi se prica ni iz cega. Pa nismo Chicago Bulls da nema mesta za jednog Simonovica.
": „" је % ", % $, % ", ".“
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 30 sep 2015, 23:33

Poenta uopste nije u Simonovicu. Poenta je u tome da igraju oni za koje imas pare. Apicu i Radanovu on mjesto ne uzima, jer ne igraju uopste na istoj poziciji.. A od Simanica je u ovom trenutku daleko korisniji igrac, sto i nije cudno s obzirom da je Simanic 1998. godiste, igra na visokoj poziciji i zbog godina nema uopste masu za seniora (Mitrovic koji je defanzivno slab i 70% igraca ga dobija u guranju, ima znacajno vise kila od Borise.. sto je i normalno zbog razlike u godinama).. i ovako i onako ne bi imao minutazu ove godine. Bice kao Tejic prije dvije godine. Tako da Simonovicev grijeh siguro nije uzimanje mjesta nekom mladjem. A i realno, ako ce nam igrati najmladji, a ne najbolji, mozemo se zvati i Mega Zvezda.

Sto se tice plate, niti znam kolika je, niti je mogu komentarisati zbog toga.. Mada 30 hiljada za kratkorocni ugovor mi se ne cini puno, ali sam nekog misljenja da je manja.. jer i mi trebamo njemu koliko i on nama u ovom trenutku sa ovakvim rosterom.

Mislim da sam rekao sve sto sam imao na ovu temu.. mozda i previse, jer sam se vise puta ponovio. Vrijeme mi je za kreveta..

ppppp
Kontakt:

Post Postao/la ppppp » 30 sep 2015, 23:42

Tribalian je napisao/la:Napravi se prica ni iz cega. Pa nismo Chicago Bulls da nema mesta za jednog Simonovica.
...i igrač koji je tužio KK CZ ne tako davno
Brzo zaboravljamo

@dscile
Ove mlade igrače sam nabrojao onako,nevezano za pozicije koje igraju(prvi su mi pali na pamet)
Dovođenjem Simonovića slobodno zaboravite na top 16(pod uslovom da ne dovedemo šta ozbiljnije )

ppppp
Kontakt:

Post Postao/la ppppp » 30 sep 2015, 23:44

Tribalian je napisao/la:Napravi se prica ni iz cega. Pa nismo Chicago Bulls da nema mesta za jednog Simonovica.
Nismo Chicago Bulls ali nismo ni Partizan :mrgreen:

Nego pitanje za ove malo upućenije,ima li istine u pričama da nismo zadovoljni sa sofom ?

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 30 sep 2015, 23:58

Ja negdje pročitah da nismo zadovoljni ni Tejićem :? Kao ne zalaže se dovoljno na treningu...
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

ppppp
Kontakt:

Post Postao/la ppppp » 01 okt 2015, 00:01

alan_kardec je napisao/la:Ja negdje pročitah da nismo zadovoljni ni Tejićem :? Kao ne zalaže se dovoljno na treningu...
Boga mi se šuška i za Sofa(čuo sam i za Tejića ali on sam od sebe onako izgleda nezainteresovan) ,ko će ga znati,možda su samo naglabanja kao i obično
Nismo ni počeli a već pola tima promjenismo :lol:

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 01 okt 2015, 00:16

Bolje ga mijenjati sada nego u jeku sezone ko što smo ranije praktikovali.
RIP Adis Selmanović

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 01 okt 2015, 00:34

ppppp je napisao/la:
Nego pitanje za ove malo upućenije,ima li istine u pričama da nismo zadovoljni sa sofom ?
Ne znam brate, nisam se motao oko KK-a neko vreme, ali ispitacemo i to. Uglavnom, ne veruj ti svemu sto procitas na portalima i forumima.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 01 okt 2015, 18:52

Po prvu pobedu u sezoni...

slika slika

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 01 okt 2015, 23:07

Standardno i ocekivano mucenje u prvom kolu..

Cirbes covjek igra prvu utakmicu ove sezone i izdominira. Mekel dobar u organizaciji, mislim da ce mu i to biti neki prosjeci kroz cijelu sezonu (sa manje izgubljenih lopti dok se uigramo). Lazic iz godine u godinu sve bolji.. kao sto sam vec pisao, dao bih mu dozivotni ugovor da mogu. Mitrovic se mora srediti u glavi, nedopustivo je da kao krilni centar ima pet izgubljenih lopti.. previse srlja.

Imamo odlicnu centarsku liniju, mislim da cemo tu biti najkonstaniji ove sezone.. Kada neko nema vece, kao Sofo veceras, uvije imamo drugu dvojicu koja mogu odigrati odlicno. Nastic npr. za pet minuta postigne pet poena uz tri skoka.

I za kraj, bas mi je drago sto ce Rebic imati dobre minute ove godine.. to je znak pravog sistema razvoja igraca. Prije dvije godine je bio mahac peskirom. Prosle godine je igrao protiv dosta slabijih ekipa i u garbage time-u.. a ove godine je legitimni clan rotacije. Mislim da bi Tejic lako mogao uzeti mjesto startera od Mitrovica, smao da ga zaobidju povrede.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 01 okt 2015, 23:10

76-70

Prvo poluvreme nikad gore. Treca cetvrtina donela nam je veliku prednost na agresivnu odbranu odgovorili jos agresivnijom. U cetvrtoj samo drzali ritam iako je Mega stizala na poen prednosti. Nista novo, ne postoji utakmica koju smo odigrali sa Megom a da se nismo namucili.

Prenos. :facepalm:

Kostic i Avdic. :clap: :lol:

ppppp
Kontakt:

Post Postao/la ppppp » 01 okt 2015, 23:38

Ljudi,nama fale 3-4 pojačanja,Mekel i Cirbes jedini na nivou,Dangubić i kapiten -horor

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 01 okt 2015, 23:40

Za sta fale 3-4 pojacanja?

ppppp
Kontakt:

Post Postao/la ppppp » 01 okt 2015, 23:49

dscile je napisao/la:Za sta fale 3-4 pojacanja?
Za evroligu

Odgovori

Natrag na “Evropska košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.