Super liga Srbije
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: Jelen Super liga Srbije
Opet greska sudija u korist "ugnjetavanih", te tako povedose iz ofsajda... 

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Desava se, jbg....
Al' to su te nenamjerne greske (iako je covjek metar ipo u ofsajdu), sto bi "pastorčad" rekla...Pravila kažu da uvek dvojica protivničkih igrača moraju biti bliži svom golu od strelca. Konkretno objašnjenje glasi: ekipa koja napada mora voditi računa da suparnička ekipa ima bar dvojicu igrača (računajući i golmana) između gol-linije i strelca.
U slučaju Suminog gola je samo jedan protivnički igrač bio bliži golu. Ipak, arbitri su priznali gol. Ovo je pre svega velika greška pomoćnika Gorana Beljina čiji posao je bio da vidi ovu situaciju, a potom i glavnog sudije Novice Anđelovskog.
![]()

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
-
- Kontakt:
Da očigledna greška sudija. Da li namjerna ili slučajna, svako neka procijeni.
Uostalom mora se nekako umanjiti dojam o forsiranju mezimice. Ne bi me čudilo da u narednim kolima se konstantno počnu svirati penali za Partizan. Ionako je sve odlučeno.
Uostalom mora se nekako umanjiti dojam o forsiranju mezimice. Ne bi me čudilo da u narednim kolima se konstantno počnu svirati penali za Partizan. Ionako je sve odlučeno.

Pa vi ste yebena komedija

Bilo je odluceno i 2017, vrtili ste istu ovu pricu kao sada, pa kad ste preuzeli prvu poziciju, onda ste pobijedili sudijsku organizaciju, sistem, drzavu..

Kakvi ste vi cirkusanti

Pa ovo je sou
Znaci sad ce sudije krasti u Partizanovu korist da bi se napravila distrakcija sa forsiranja mezimice. Aparthejd u punom mahu
Ali dobro, slazemo se u jednom, sve je odluceno. Mada Vojvodina i dalje prijeti.

Znaci sad ce sudije krasti u Partizanovu korist da bi se napravila distrakcija sa forsiranja mezimice. Aparthejd u punom mahu

Ali dobro, slazemo se u jednom, sve je odluceno. Mada Vojvodina i dalje prijeti.
Da bi se ublažio cirkus.
Tada je postojao neokupirani Voždovac. Zato je Partizan uspio sjajnim partijama doći do titule. Ove godine jedini nema neokupiranih i zato je prvenstvno odlučeno u 15. kolu.
Tada je postojao neokupirani Voždovac. Zato je Partizan uspio sjajnim partijama doći do titule. Ove godine jedini nema neokupiranih i zato je prvenstvno odlučeno u 15. kolu.
- alan_kardec
- Kontakt:
neokupirani Voždovac sa kojim ste te sezone 3 ili 4 puta išli u prelaz.
pitam se samo ko gura Vojvodinu i Čuku
usput, Novica Anđelovski, stari kadar fkp
https://www.telegraf.rs/sport/fudbal/29 ... bija-video
pitam se samo ko gura Vojvodinu i Čuku

Zadnja izmjena: alan_kardec, dana/u 05 dec 2019, 12:59, ukupno mijenjano 1 put.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Izgleda je ipak Javor "neokupiran"...

- alan_kardec
- Kontakt:
sad će krasti, a kao do sad nisu krali

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Neokupirani Vozdovac sa onom antologijskom fotografijom kada svi u zivom zidu tokom indirekta stoje sa sirom rasirenim nogama.alan_kardec je napisao/la: ↑05 dec 2019, 12:55neokupirani Voždovac sa kojim ste te sezone 3 ili 4 puta išli u prelaz.
pitam se samo ko gura Vojvodinu i Čuku![]()
![]()

Mislis na ovu fotografiju?

Ma ovo je garant neki fotoshop...

Ma ovo je garant neki fotoshop...

-
- Kontakt:
"neokupirani Vozdovac"

..sto pijes kad ti skodi.

Bit ce ti puno lakse

Čukarički ne gura niko jer je privatni klub. Vojvodinu isti oni koji guraju i Radnički. Pa onda imamo Flore i sl.alan_kardec je napisao/la: ↑05 dec 2019, 12:55neokupirani Voždovac sa kojim ste te sezone 3 ili 4 puta išli u prelaz.
pitam se samo ko gura Vojvodinu i Čuku![]()
![]()
Umjesto da osjećate bar dio srama, vi se još i dičite što je JSL najkorumpiranije takmičenje u Evropi.
O priznavanju titule iz četrdeset i neke da i ne pričamo. Stubovi srpstva.

Pricaju o sramu prvi oni koji se bave lopovlukom, namjestaju meceve, dok upiru prstom na druge i vicu: drz'te, lopova?! 

Ponovo relativizacija. Po sistemu pa šta što mi svako kolo krademo i vi to radite ponekad. Brojke su neumoljive.
Koje brojke?
Brojke dosuđenih penala. Brojke autogolova protivnika. Brojke dosuđenih žutih i crvenih kartona rivalima.
Brojke koliko je glavnih igrača falilo rivalu u duelu sa CZV-PAR.
Brojke koliko je glavnih igrača falilo rivalu u duelu sa CZV-PAR.
- alan_kardec
- Kontakt:
kad se počne pričati o smiješnim ofsajdima koji su svirani Mačvi u Šapcu ili o Sumi koji je metar u ofsajdu i daje gol ili o poništenom nam golu u derbiju, dakle o eklatantnim primjerima lopovluka, tada se priča okreće na staru dobru grobarsku mantru ;sami protiv svih;
Što se srama tiče i najkorumpiranije lige u Evropi, krenite od sebe. Jer vi kao jedan od dva najveća kluba u Srbiji, imate ogroman doprinos u stanju kakvo jeste. Zvezdaši kad su ukazivali godinama na kriminal u Savezu, vi ste na jugu pjevali pjesmice Tolu Volu, oblačili ga u mafijačko odijelo i njegov lik stavljali na barjak uz koji ste proslavljali titule.
Što se srama tiče i najkorumpiranije lige u Evropi, krenite od sebe. Jer vi kao jedan od dva najveća kluba u Srbiji, imate ogroman doprinos u stanju kakvo jeste. Zvezdaši kad su ukazivali godinama na kriminal u Savezu, vi ste na jugu pjevali pjesmice Tolu Volu, oblačili ga u mafijačko odijelo i njegov lik stavljali na barjak uz koji ste proslavljali titule.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.