Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
muamerc je napisao/la:Nijemci moraju tražiti bekove za EP. S ovim se ne ide tamo. Hektor može proći u odbrani ali je u napadu užas.
Slazem se sa recenim. Ja imam osjecaj da ce i na kraju EPa Svabe biti na vrhueffe_sa je napisao/la:Ne treba zaboraviti da je Hector do sada uglavnom bio dobar, a protiv Poljaka čak i odličan, pa tako mislim da on apsolutno ima budućnost na toj bekovskoj poziciji. A da momak mora učiti, mora (još dosta). Ali dobre temelje ima...Can ima budućnost u reprezentaciji,ali je pod upitnikom da li je to na beku. Večeras sam bitne detalje utakmice pohvatao, ali nisam sve pratio pa nisam uočio te sve njegove propuste.
A vidio sam da je odbrana na momente plivala, a ofanziva opet sjajna.
Schweini pravi lider i dalje (ništa se nije promjenilo...a evo i muamer ga počeo hvaliti), Muller i dalje rastura i zabija za sebe svojstvene golove...
![]()
A odbrana opet pliva, pa će onda opet na EURO-u biti beton. Nešto vjerujem da će se ponoviti taj scenariji iz prošlog ciklusa, tada lošija odbrana u kvalifikacijama, a na SP puno stabilnija i znamo kako je sve završilo....Ovo sam već i neki dan rekao i sve opet na to miriše....
Moram, kontrom ne mogu ništa postići...effe_sa je napisao/la:a evo i muamer ga počeo hvaliti.
Ma glavna stavka je što Loew zna s ovim svim igračima i zna ih motivisati. Najbolji primjer je Goetze. Iako on i u Bayernu diže formu, ali je još za dvije-tri nijanse bio jači u ove dvije utakmice za Elf.muamerc je napisao/la: Moram, kontrom ne mogu ništa postići...![]()
Moram jer je zaslužio svojom partijom. Da je ovako, i ublizu, igrao u Bayernu 50% utakmica u prošlih godinu, dvije kovao bih ga u zvijezde ali nije, i tada sam ga morao kritikovati (najprije iz razloga jer glavom nije bio u ekipi).
ni ja, nema smisla da Njemačka nosa AMERIČKI brend, osim Adidasa mogu ih samo zamislit u Pumi, jer su jedini Nijemci konkurentni da NIJEMCIMA prave dresove, al Puma je talašika nemaju oni para za svjetske prvakeamerosm je napisao/la:
![]()
![]()
Adidas i Nike su i jedni i drugi ponudili milijardu € za 10 godina i ja jednostavno ne mogu Elf zamisliti u nekom drugom dresu osim Adidasovog tako da se nadam da ce i oni ostati i dalje tehnicki sponzor.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.