rtm86 je napisao/la:Čestitke na zasluženoj pobjedi.
NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Da se razumijemo moj realni stav gledanja najbolji klubova u plbih
1. Borac ( ubljedljivo najjaci tim u PLBih )
2. Siroki ( takodje tim koji je bar po meni za nijansu slabiji od Borca,isto strasno kvalitetan. brazilci ubise )
3. Sarajevo ( tim ima mladu ekupu , ima potencijal , al po mom misljenju trener im je slab )
4. Zeljo ( zeljo je bio previse mediski Vazdignut i digla se prevelika euforija oko njega otisla ima 2 igraca koja su ih prosle sezone nosila u svakoj utakmici )
5. Zrinjski ( dobar tim samo im treba uvjezbavanja )
btw zelio bih da cestitam ekipi SB na zasluzenoj pobjedi , samo tako !
1. Borac ( ubljedljivo najjaci tim u PLBih )
2. Siroki ( takodje tim koji je bar po meni za nijansu slabiji od Borca,isto strasno kvalitetan. brazilci ubise )
3. Sarajevo ( tim ima mladu ekupu , ima potencijal , al po mom misljenju trener im je slab )
4. Zeljo ( zeljo je bio previse mediski Vazdignut i digla se prevelika euforija oko njega otisla ima 2 igraca koja su ih prosle sezone nosila u svakoj utakmici )
5. Zrinjski ( dobar tim samo im treba uvjezbavanja )
btw zelio bih da cestitam ekipi SB na zasluzenoj pobjedi , samo tako !
Nista nas nije slomilo !!!
Nista nas nece slomiti !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
Nista nas nece slomiti !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
Cestitam na zasluzenoj pobjedi...da smo zabili na 3-1 bilo bi gutavo,ovako 

1921-2011
Ma kakvi gutavo, niste imali šanseEsii TM87 je napisao/la:Cestitam na zasluzenoj pobjedi...da smo zabili na 3-1 bilo bi gutavo,ovako
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Kakvi su manijaci bilirtm86 je napisao/la:Čestitke na zasluženoj pobjedi.

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
dobar tiCRonaldo je napisao/la:Ma kakvi gutavo, niste imali šanseEsii TM87 je napisao/la:Cestitam na zasluzenoj pobjedi...da smo zabili na 3-1 bilo bi gutavo,ovako

1921-2011
čestitke našim momcima na igri..
da se ovak obore svaku, ne bi bilo problema...
valjda je roskam napokon dosao na svoje, a vidi se sta je wagner, on je igracina za sve ostale veznjake u ligi...
željo loš, neznam zbog čega, imam osjećaj kao da su nas podcjenili pa su dobili po ...
inače sve fer i korektno, svaka čast
da se ovak obore svaku, ne bi bilo problema...
valjda je roskam napokon dosao na svoje, a vidi se sta je wagner, on je igracina za sve ostale veznjake u ligi...
željo loš, neznam zbog čega, imam osjećaj kao da su nas podcjenili pa su dobili po ...
inače sve fer i korektno, svaka čast
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- bistrikboy
- Kontakt:
Cestitke,mogli smo i gore proci.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Kao i uvijek, sjani, u to nema sumnjeFk_zeljo_1921 je napisao/la:Kakvi su manijaci bilirtm86 je napisao/la:Čestitke na zasluženoj pobjedi.

Čestitke na pobjedi Širokobriježani.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Od jednog prijatelja s ovog foruma sam doznao da DŽidić sutra potpisuje za Široki.Koliko je to tocno vidjet cemo sutra,ako ne bude tocno, kriv sam!!

A nisi mogao sačekati da potpiše, pa da ne budeš kriv ccc
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Odlican potez. Treba obranu ucvrstiti, a napad nek nastavi u istom ritmu. Samo nek Wagner igra i Sila, igrat ce i Široki.
...Život za Široki...
Prije deset dana napisano,uprava me slusaŠB.TRN je napisao/la:Ima li ikakve šanse da Džidić dođe u Široki.Ako ga u Zrinjskom ne zele!!!!Takav nam igrac treba u obrani pored onih kipova,a vjerujem da mu Široki moze ponuditi vise nego Zrinjski.![]()

Nadam se da ce nam biti pojacanje,samo mi sada zao sto ce Brekalo vjerojatno ispasti,a mislim da bi u paru s DŽidićem bio bolji nego Ćutuk ili Topić.

mozda i bude u paru..ŠB.TRN je napisao/la:Prije deset dana napisano,uprava me slusaŠB.TRN je napisao/la:Ima li ikakve šanse da Džidić dođe u Široki.Ako ga u Zrinjskom ne zele!!!!Takav nam igrac treba u obrani pored onih kipova,a vjerujem da mu Široki moze ponuditi vise nego Zrinjski.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nadam se da ce nam biti pojacanje,samo mi sada zao sto ce Brekalo vjerojatno ispasti,a mislim da bi u paru s DŽidićem bio bolji nego Ćutuk ili Topić.![]()
![]()
ja ovaj potpis cekam od 6 mjeseca otkad znam za pregovore.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
De ti meni reci s kim jos pregovaraju od sestog mjeseca.
Ja hocu jednog pravog napadaca uz Vareu, al da je u formi, stabilan, cvrst, dokazan i onako Crouchast.
Posteno? 

...Život za Široki...
Od kada on nije odigrao utakmice,ako pregovara ima 6 mjeseci valjda sa zrinjskim???Jeli imao kluba zadnju polusezonu ili??Jeli ista odigrao???
- Barney Stinson
- Kontakt:
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 3 gosta.