Manchester City FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da l' će Manchester City uzeti ligašku titulu pod Guardiolinim vodstvom?

1. Da
92
49%
2. Ne
30
16%
3. Kakav Guardiola, Mourinho je za njeg izmislio trenerski posao
31
16%
5. Gdje je opcija broj 4?
10
5%
4. Evo je.
25
13%

Ukupno glasova: 188

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: Manchester City FC

Post Postao/la Devil » 27 sep 2011, 22:47

I sta hocu li se opet trebati prepucavati ako kazem da je City neverovatno losa ekipa ?
Rek'o sam ja vama,odbrana goli ****,dva puta na odbicu primljeni golovi,ni u jednom navratu osim harta niko ni da pokusa da uleti na loptu,3 ubacivanja pred gol,sreca pa u Gomez u 2 navrata te jednom Muller lose intervenisali inace katastrofa,bilo je jos situacija u kome su "Gradjani" mogli itekako da nastradaju.

U napadu tuga teska,Aguero,Silva,Nasri tuga da Bog sacuva,Dzeko i on los,ali je ako je za utehu bolji od ovih nabrojanih,ali briljantni um Mancinia ga je izveo da bi uveo De Jong,cisto da sacuva rezultat da ne bude blamaza. :oops:

Mancini. :lol: :oops:
Gubis,uvodis prvo klasicnog zadnjeg koji u napadu maci ne moze umesto klasicnog centarfora koji ti treba kada gubis.Zatim uvodi i Milnera,zasto,verovatno zato sto je dosta brzi,sto je prodorni umesto Nasria. :oops:
I onda definitivno najjaca izmena Kolarov u igru jer mu fali probojno levo krilo. :roll:
O postavci igre od samog pocetka je i suvisno lizati slova na tastaturi. :roll:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 27 sep 2011, 22:47

City prošao očekivano a ovako će proći protiv svakog ozbiljnijeg europskog kluba, a Bayern je drama ekipa, poslije Barcelone po meni su odmah sljedeći kandidati za osvajanje LP.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 27 sep 2011, 22:49

Ovaj City je mrtva katastrofa.

Pa i moj Juventus bi ih pobjedio kako su večeras izgledali! :D

Ali sve bi drugačije izgledalo da je sudija svirao čist penal na početku, ali eto...

Nek su izgubili, da Napoli prođe dalje! :mrgreen:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 27 sep 2011, 22:49

Devil je napisao/la:I sta hocu li se opet trebati prepucavati ako kazem da je City neverovatno losa ekipa ?
Rek'o sam ja vama,odbrana goli ****,dva puta na odbicu primljeni golovi,ni u jednom navratu osim harta niko ni da pokusa da uleti na loptu,3 ubacivanja pred gol,sreca pa u Gomez u 2 navrata te jednom Muller lose intervenisali inace katastrofa,bilo je jos situacija u kome su "Gradjani" mogli itekako da nastradaju.

U napadu tuga teska,Aguero,Silva,Nasri tuga da Bog sacuva,Dzeko i on los,ali je ako je za utehu bolji od ovih nabrojanih,ali briljantni um Mancinia ga je izveo da bi uveo De Jong,cisto da sacuva rezultat da ne bude blamaza. :oops:

Gubis,uvodis prvo klasicnog zadnjeg koji u napadu maci ne moze umesto klasicnog centarfora koji ti treba kada gubis.Zatim uvodi i Milnera,zasto,verovatno zato sto je dosta brzi,sto je prodorni umesto Nasria. :oops:
I onda definitivno najjaca izmena Kolarov u igru jer mu fali probojno levo krilo. :roll:
Prva rečenica i ostatak teksta ti se ne slažu. City nije loša ekipa gledajući imena, zapravo bi trebali biti jedni od najboljih u Evropi. Problem je, očito, trener, kako si i sam rekao.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 27 sep 2011, 22:49

Nasri je presao u City da ispadne u grupnoj fazi. Drkadzije iz Citya ne bi me cudilo da pokusaju dovesti jos 3-4 igraca Arsenala, mozda prodju grupu.
Dio Arsenala

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 27 sep 2011, 22:50

Bosco je napisao/la:City prošao očekivano a ovako će proći protiv svakog ozbiljnijeg europskog kluba, a Bayern je drama ekipa, poslije Barcelone po meni su odmah sljedeći kandidati za osvajanje LP.
E ovo je jedan lijep komentar. :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 27 sep 2011, 22:53

Saurman je napisao/la:Gdje su oni drekavci što su govorili kako će City izdominirati Bayern :mrgreen:
Zaboravili ko je na klupi Citya, mislim da bih cak i ja bolje postavio taktiku od Mancinija, il bar ne bih fulao izmjene onako :lol: :lol:
Celik!3,2,2.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 27 sep 2011, 22:55

AllGunsBlazing je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Gdje su oni drekavci što su govorili kako će City izdominirati Bayern :mrgreen:
Zaboravili ko je na klupi Citya, mislim da bih cak i ja bolje postavio taktiku od Mancinija, il bar ne bih fulao izmjene onako :lol: :lol:
Mancini i društvo su lideri Premiershipa prema tome. :lol:

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 27 sep 2011, 22:56

Ako imaš WC playere oni će napraviti makar 2-3 akcije koje će izgledati moćno tako da nije sve do trenera ... Da ne bude City sada nema dobre igrače jer ima jednostavno Bayern ih je učinio jadnim + City nema nikakve kontrole nit se zna ko plaća nit ko pije ... sve neke vođe al niko ne vodi i svi bi da oni sve sami ...

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 27 sep 2011, 22:57

Saurman je napisao/la: Mancini i društvo su lideri Premiershipa prema tome. :lol:
Ma ne mogu ovi izgleda nista protiv neke ozbiljnije i organizovanije ekipe. Citavo vrijeme se vidi da Toure(Yaya) i Barry ne mogu nista, a on Dzeku vadi, koji i nije nesto odigrao ali je jedini u stanju zagraditi loptu kad ga napadnu stoperi Bayerna..
Celik!3,2,2.

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 27 sep 2011, 22:59

Samo sračunajmo vrijednost igrača Aguera, kao i Manchester City-a, a onda sa tim saznanjem pogledajmu utakmicu Bayern - Manchester City... Mene bi bilo sramota da sam trener koji ima takve igrače, a da ih on sam tjera u propast. Te da pri tom procesu izgledaju kao bebe u odnosu na Bavarce.

Bravo Bayern, ponovo je to ona stara ekipa...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 27 sep 2011, 22:59

Saurman je napisao/la: Mancini i društvo su lideri Premiershipa prema tome. :lol:
Ma ne mogu ovi izgleda nista protiv neke ozbiljnije i organizovanije ekipe. Citavo vrijeme se vidi da Toure(Yaya) i Barry ne mogu nista, a on Dzeku vadi, koji i nije nesto odigrao ali je jedini u stanju zagraditi loptu kad ga napadnu stoperi Bayerna..
Za ovu predstavu večeras su svi podbacili tako da se ne može upirati prstom samo u Mancinija.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 sep 2011, 23:01

NoName je napisao/la:
Devil je napisao/la:I sta hocu li se opet trebati prepucavati ako kazem da je City neverovatno losa ekipa ?

Prva rečenica i ostatak teksta ti se ne slažu. City nije loša ekipa gledajući imena, zapravo bi trebali biti jedni od najboljih u Evropi. Problem je, očito, trener, kako si i sam rekao.
Odma' ti moras braniti City. :mrgreen: :roll:
Kako mi se ne slazu,ti hoces reci da je City odlican ali da trener ne valja. :? Mislim da se onda kod tebe ne slaze.
City je dosta los i ima loseg trenera,mozda ce biti bolje kada dodje neki novi trener u to necu da ulazim,ja kao i obicno gledam trenutno stanje,a trenutno stanje govori i da su trener i igra Citya losi,zar ne ? :?

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 27 sep 2011, 23:02

Saurman je napisao/la: Za ovu predstavu večeras su svi podbacili tako da se ne može upirati prstom samo u Mancinija.
U ekipi imas 20 odlicnih igraca, igraca koji bi pod pravim trenerom mogli igrati protiv svake ekipe na svijetu, i nigdje ih nema, ne moze niko drugi biti kriv, jednostavno pogrijesio je pri taktici, pri izmjenama, i svaki ozbiljniji trener bi iskoristio ovaj tim do maksimale..
Celik!3,2,2.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 27 sep 2011, 23:03

Gdje je sada Arogantni, onaj sto je pisao da Siti ima bolje igrace od Barselone!? Neka neko pofata njegove komentare i prebaci u viceve. Nije im mjesto na ovoj temi.

Nazalost, ocekivan poraz Sitija. Bajern je u svakom pogledu bolja ekipa. Da ne pisem bezze, sve sam rek'o prije meca. Sve to stoji i sada. Nadam se da su neki korigovali misljenja i odbacili zablude.

Znao sam da je Mancini pacijent,.. Prije tekme sam pis'o da postoji realna sansa da umjesto Dzeke u timu bude Milner. Na startu me pozitivno iznenadio sa ofanzivnom postavkom. Al' prosto je mor'o u njemu proraditi zabar,.. Kod rezultata 2-0 covjek u tim uvodi onog ludjaka Jonga :shock: . Umjesto da razmislja kako izjednaciti, on razmislja kako se spasiti katastrofe. Totalno gubitnicki, jadno i bijedno. Pred kraj jos uvodi i Milnera umjesto Silve (ili Nasrija, ne znam vise) :shock: . Bez komentara.

Jos je Siti u fazi odrastanja,..

Nije dobro sto je Napoli slavio,.. Sada su se Napolitanci zahuktali i bice ih tesko sustici. Bilo bi dobro za Siti da Napoli ne pobjedi Bajern u naredna dva okrsaja. Oni moraju makar jednom slaviti protiv Viljareala i u drugom mecu izvuci najmanje bod. Ako im se poklope rezultati Napolija i Bajerna, onda bi mogli odlucivati o svojoj sudbini u zadnja dva meca. Ipak, bilo bi idealno ako bi mogli slaviti oba puta protiv Viljareala. Bice tesko protiv spanaca, jako tesko. Al' nista nije nemoguce, iako sada izgleda da su u losoj poziciji (i jesu).
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 sep 2011, 23:04

Saurman je napisao/la:
Mancini i društvo su lideri Premiershipa prema tome. :lol:
Nisu. ;)
Lider je onaj koji je prvi,onaj koji predvodi kolonu iza sebe,a trenutno je to Manchester United zbog 2 gola bolje gol razlike. ;)
Oni su prvi iza lidera. :mrgreen:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 27 sep 2011, 23:04

-Paja je napisao/la:Nasri je presao u City da ispadne u grupnoj fazi. Drkadzije iz Citya ne bi me cudilo da pokusaju dovesti jos 3-4 igraca Arsenala, mozda prodju grupu.
RvP je na radaru Šeika.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 27 sep 2011, 23:05

Mancini has just said in press conference "Tevez will NEVER play for the club again."

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 27 sep 2011, 23:06

Dzaba vam novci, moji sinovci, ja ipak kikam malo bolje! :lol: :lol: :lol:

Nista iznenadjujuce, City bez prilike protiv velikog Bayerna i potpuna dominacija bavarskog giganta.
Jos puno uciti od velikana (veceras su ''igrali'' protiv jednog) pa ce mozda za nekih 10-15 godina moci stvoriti izglednu sansu na Allianzu. 8-)
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 27 sep 2011, 23:07

Placenici, MC je placenicka legija stranaca. Klub koji nema ni srca ni duse, niko od tih igraca se ne indetificira sa tim klubom niti ce kada.
Takve klubove niko nikada nece shvatati ozbiljno i svaki poraz takvih klubova treba svakog iskrenog ljubitelja ovog sporta da raduje.
Za njih je CL definitivno gotova, mozda nesto uspiju napraviti u EL.

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.