Arsenal
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Ovo sve više gubi bilo kakav smisao, sudije u ovoj ligi su smijuruja koja svojim selektivnim sudom ima veći uticaj na igru od bilo kojeg igrača ili trenera na svijetu.
Haraju ligom kako zele. Diskurs na epl temi je Bogu plakat. Vaznije im je da Arsenal "ostete" nego cjelokupna slika sudjenja u ligi koja je na granici kriminala.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Ljudi sta je s Timberom,Calafioriem i Sakom vise me brine to nego sto su nam ovi papci zabili u 98.
Arsenal je pregrmio yeben raspored ,teska gostovanja ,sada idu nesto lakse utakmice i 5 domacih meceva u sljedecih 6 tekmi ,tako da je ovo sve super.
Bojim se samo da Timberu nije u pitanju opet ista noga i da sa Calafioriem i Sakom nije nista ozbiljno.
Arsenal je pregrmio yeben raspored ,teska gostovanja ,sada idu nesto lakse utakmice i 5 domacih meceva u sljedecih 6 tekmi ,tako da je ovo sve super.
Bojim se samo da Timberu nije u pitanju opet ista noga i da sa Calafioriem i Sakom nije nista ozbiljno.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Sta ce im bit, grcevi.topnik1 je napisao/la: ↑22 sep 2024, 21:12Ljudi sta je s Timberom,Calafioriem i Sakom vise me brine to nego sto su nam ovi papci zabili u 98.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
-
- Kontakt:
Al' da je dao drugi žuti za onaj start pa ono ne da je kriminalno nego bi se i Sabrija Topalović zapitao i bilo bi ga sram one odluke..idiot
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Saka je taktička izmjena, ušao White zbog defanzive, Martinelli ostao jer je brži (samo je on i pokušavao istrčavati bilo kakav pokušaj kontre) i odgovorniji u odbrani.topnik1 je napisao/la: ↑22 sep 2024, 21:12Ljudi sta je s Timberom,Calafioriem i Sakom vise me brine to nego sto su nam ovi papci zabili u 98.
Timber grčevi a Calafiori možda i predostrožnost jer se tek vratio s povrede.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Konacno Nwaneri starta.
Jedino mi nije jasno zasto u ovakvoj utakmici Saka i Rice wtf.
Ajmoooo nasiii
COYG
Jedino mi nije jasno zasto u ovakvoj utakmici Saka i Rice wtf.
Ajmoooo nasiii
COYG
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Imam 100 arena i izgleda nema ni ja jednoj
Nwaneri otkida ikao u drugom poluvremenu ga nije toliko bilo osim gola i par dobrih proigravanja.
Sterling me odusevio,uz gol imao je i asist i Havertzov gol je dosao poslije Sterlingovog suta i odbijanca,steta sto mu jedna lopta predje preko noge kada je zelio uposliti Havertza bio bi to tap in.
Jesus puno zuji malo meda daje.
Sve u svemu rutinska pobjeda ,bez povreda odmoreni kljucni igraci a i ovi sto su igrali nisu se potrosili.
P.S lijepa kontra Boltona poslije naseg kornera,ja samo nezz cija je ideja bila da Jorgh stoji sam na centru pa on mog babu od 80 godina nebi stigao xd
Sterling me odusevio,uz gol imao je i asist i Havertzov gol je dosao poslije Sterlingovog suta i odbijanca,steta sto mu jedna lopta predje preko noge kada je zelio uposliti Havertza bio bi to tap in.
Jesus puno zuji malo meda daje.
Sve u svemu rutinska pobjeda ,bez povreda odmoreni kljucni igraci a i ovi sto su igrali nisu se potrosili.
P.S lijepa kontra Boltona poslije naseg kornera,ja samo nezz cija je ideja bila da Jorgh stoji sam na centru pa on mog babu od 80 godina nebi stigao xd
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Kak lijepo zgleda na terenu i nadam se da ce dobit malo vise prilika ubuduce

Treba reci da je na nasem golu bio klinjo kaj je tek nedavno navrsio 16g hehe, ludi Porterica

ARSENAL4ever
Fabregas
Neloše vijesti
Ajmooo nasiiii
COYG
COYG
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Raya; Timber, Saliba, Gabriel, Calafiori; Partey, Rice, Trossard; Saka, Havertz, Martinelli.
Dosta ofanzivno, nadam se da možemo riješiti utakmicu u prvom poluvremenu da ne bude do kraja neke patnje. Još jedan disasterclass Panjanellija u najavi.
Dosta ofanzivno, nadam se da možemo riješiti utakmicu u prvom poluvremenu da ne bude do kraja neke patnje. Još jedan disasterclass Panjanellija u najavi.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Danas ce svirat penal za nas
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.