HKK Široki
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: HKK Široki
a neka uprava prvo plati ove sadašnje i bivše igrače pa neka onda dovode pojačanja,najlakše se praviti vazan kada se osvoji prvenstvo a igrace platiti ne treba.
- black hole
- Kontakt:
haha stvarno si smješanpecaris je napisao/la:a neka uprava prvo plati ove sadašnje i bivše igrače pa neka onda dovode pojačanja,najlakše se praviti vazan kada se osvoji prvenstvo a igrace platiti ne treba.

slomiti nas nisu mogli najjači na svjetu jer smo krvlju branili hrvatsku nam svetu
djed ti je bio ust.ša i ponosi se tim a sad meni kažeš da hanđ.r divizija nje postojala
djed ti je bio ust.ša i ponosi se tim a sad meni kažeš da hanđ.r divizija nje postojala

to nije smješno nego žalosnoblack hole je napisao/la:haha stvarno si smješanpecaris je napisao/la:a neka uprava prvo plati ove sadašnje i bivše igrače pa neka onda dovode pojačanja,najlakše se praviti vazan kada se osvoji prvenstvo a igrace platiti ne treba.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Pa normalno da je zalosno kad komentiras stvari koje ne poznajes, sjoo. Pa cao moralac, da ti nije Cigona u srcu mozda.
...Život za Široki...
Persic je nesto naj bolje sto ste mogli dobiti!ŠB.TRN je napisao/la:Kakva ljutnja,samo nek on bude dobar,lako cemo mi za prezime![]()
![]()

Kakvo je stanje s ekipom, ima li ozljeda? Zašto ramljak nije igrao u rijeci?
Ako nekog ne dovedemo,nek nam Bog pomogne da ne budemo zadnji.Stalno gledam tko je slabiji od nas i ne nalazim ih.Valjda ce Velić nešto iskemijat

šta će Velić..nemože od govana krompiraču napravitŠB.TRN je napisao/la:Ako nekog ne dovedemo,nek nam Bog pomogne da ne budemo zadnji.Stalno gledam tko je slabiji od nas i ne nalazim ih.Valjda ce Velić nešto iskemijat![]()
![]()

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Bit ce gusto protiv krke, ali ipak se nadam pobjedi...odbranu cemo igrati super, u napadu ce stekati...citam jučer velićevu izjavu, da bi trebao doći još jedan igrač, jel zna itko tko je u kombinaciji???
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
ma sumljam, on je stari dedo hehehe 36 god ima, cast grgatu, al malo je takvih 

ko će to znat...šampioni je napisao/la:Bit ce gusto protiv krke, ali ipak se nadam pobjedi...odbranu cemo igrati super, u napadu ce stekati...citam jučer velićevu izjavu, da bi trebao doći još jedan igrač, jel zna itko tko je u kombinaciji???
nemora biti da ce uopce doci prije Krke...
a poznavajući Velića, bit će to neki cro ili bh igrač.
-
- Kontakt:
Ventspilsborac_sampion je napisao/la:Gdje zavrsi Mason?
- eric_cantona
- Kontakt:
eh, tuzna utakmica, stvarno lose izgledamo. Morovic je kao sto sam i (pre)rano zakljucio ipak prosjecan igrac, i nece biti dovoljan da zamijeni Masona, a bekovske pozicije su nam puno slabije, Peršić jednostavno nije dovoljno dobar za ovu ekipu, a sto reci o Pilepiću ako je on samo zamjena Peršiću. Od naših mladih igrača, pozitivnu ocjenu dajem Ramljaku i Baraću, ostali nisu bili dobri. Velićeva taktika da vadi igrača odmah čim i najmanju greškicu napravi, pogotovo ako je domaći, stvarno nije motivirajuća za te igrače, al jbg.
ima vremena da svi oni proigraju, ali tanko je to, ova se utakmica morala dobiti, jer bojim se da nam ne gine bar 6 poraza u slijedećih 7 utakmica (Cibona, Partizan(kući), Hemofarm, Budućnost(kući), Cedevita(kući), Olimpija, Zagreb(kući))
Jedine ekipe s kojima se mozda mozemo nositi su u ovom trenutku Zvezda i Radnicki, te Krka i Olimpija, barem kuci (al eto, izgleda da ne mozemo ni to). Eventualno od ovih sto slijede mozda kuci mozemo nesto protiv Cedevite, Zagreba ili Buducnosti, ostale su u gostima, i mislim da s ovakvom igrom i ekipom i nemamo neke šanse. Kamo sreće da se varam
ima vremena da svi oni proigraju, ali tanko je to, ova se utakmica morala dobiti, jer bojim se da nam ne gine bar 6 poraza u slijedećih 7 utakmica (Cibona, Partizan(kući), Hemofarm, Budućnost(kući), Cedevita(kući), Olimpija, Zagreb(kući))
Jedine ekipe s kojima se mozda mozemo nositi su u ovom trenutku Zvezda i Radnicki, te Krka i Olimpija, barem kuci (al eto, izgleda da ne mozemo ni to). Eventualno od ovih sto slijede mozda kuci mozemo nesto protiv Cedevite, Zagreba ili Buducnosti, ostale su u gostima, i mislim da s ovakvom igrom i ekipom i nemamo neke šanse. Kamo sreće da se varam
Jučer se jasno vidlo: SRLJANJE!
ono što smo imali prošle sezone, dugi napadi, smireniji, ove se ponovo vraća od prijašnjih godina...
taman dođemo na egal,obranimo se, onda se nađe Štembo ili Morović, srljaju, srljaju i **** ga..
i nemaš nikog da to pokrpi..
Morović - čisti bekap play
Štembo nije na nivou bio...
ostali tek progledali u NLB..
Grgat odradio svoje
Zaključak: Krka ima i te kako dobru momčad, mi ćemo sad dovest 1-2 igrača (vidit ćete), premladi smo, puno grešaka radimo, nije nas išao šut ama baš nikako...
nije još ništa izgubljeno...
ono što smo imali prošle sezone, dugi napadi, smireniji, ove se ponovo vraća od prijašnjih godina...
taman dođemo na egal,obranimo se, onda se nađe Štembo ili Morović, srljaju, srljaju i **** ga..
i nemaš nikog da to pokrpi..
Morović - čisti bekap play
Štembo nije na nivou bio...
ostali tek progledali u NLB..
Grgat odradio svoje
Zaključak: Krka ima i te kako dobru momčad, mi ćemo sad dovest 1-2 igrača (vidit ćete), premladi smo, puno grešaka radimo, nije nas išao šut ama baš nikako...
nije još ništa izgubljeno...
- Barney Stinson
- Kontakt:
Nema se tu sto za vidit, oni ako ista misle treba dovesti barem jednog igraca a i drugi bi dobrodosao...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
- black hole
- Kontakt:
ove sezone nama se crno piše ako ne dovedemo neko dobro pojačanje morović neam taj kvalitet da razigra ostalu ekipu da je ovoj ekipi ostao samo mason od prošle godine imali bi sigurno zagarantiranu sredinu tabele a ovako nas čeka grčevita borba za opstanak a meni se čini da će ona biti izgubljena ako se ne pojačamo
slomiti nas nisu mogli najjači na svjetu jer smo krvlju branili hrvatsku nam svetu

ma nije samo do masona...black hole je napisao/la:ove sezone nama se crno piše ako ne dovedemo neko dobro pojačanje morović neam taj kvalitet da razigra ostalu ekipu da je ovoj ekipi ostao samo mason od prošle godine imali bi sigurno zagarantiranu sredinu tabele a ovako nas čeka grčevita borba za opstanak a meni se čini da će ona biti izgubljena ako se ne pojačamo
fali nam iskustva...fali nam igrača za jače utakmice koji ce potegnuti...realno mi imamo 3 igrača "prava" + jedan poluigrač
Grga, Špralja i Štembo + Morović
ostalo sve je ili premlado (mladi) ili neiskusno, slabe lige dosad (Peršić)...
trebaju minimalno još dva igrača da možemo pričat nešto ovdje...
realno, Novaka negde na posudbu jer on se neće naigrat, a gledao sam ga na pripremama, čovjek još nije nadošao..
i sad vdjeti još nekoga poslat na posudbu..ja bi poslao Naletilića, on je tu već 5 godina i nije pokazao nešto previše..pustiti ovu sezonu Bilinovca da vidimo kolko on može..a dovest na 1-2 još jednog davalja igrača.
Ja sam u prolazu samo vidio trecu cetvrtinu, i "mirisalo" je odmah na pobjedu Krke...
Nesto slicno se desavalo Bosni prosle godine, na poluvremenu tijesno onda u trecoj pad, u cetvrtoj mali trzaj i povratak ali na kraju opet gubitak utakmice...
Ocigledno je da fali jedan dobar igrac na poziciji 1/2....
Ali nece Siroki praviti neke radikalne rezove, jer nisu dovedeni i Persic i Pilepic slucajno...
Morat ce svi oni da imaju neke svoje minute, ali ja ocekujem da do kraja ove sedmice dodje jedan igrac...
Nesto slicno se desavalo Bosni prosle godine, na poluvremenu tijesno onda u trecoj pad, u cetvrtoj mali trzaj i povratak ali na kraju opet gubitak utakmice...
Ocigledno je da fali jedan dobar igrac na poziciji 1/2....
Ali nece Siroki praviti neke radikalne rezove, jer nisu dovedeni i Persic i Pilepic slucajno...
Morat ce svi oni da imaju neke svoje minute, ali ja ocekujem da do kraja ove sedmice dodje jedan igrac...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.