BiH - Irska (Baraž)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Irska (Baraž)
Losa postava, bicemo tanki u sredini pogotovu napadacki, jedino ako ce Dzeko igrati malo povucenije, odlicno to radi u Romi, inace ne vidim ko bi mogao donijeti loptu do napadaca. Bilo kakva pobjeda ko vrata a bez primljeno gola premija i siguran prolaz!!!!!!!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sretno momci.
Idemo po miran revans.

Idemo po miran revans.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Do sad nisam imao nervoze ali sad već uzima. Idemo Bosno i Hercegovino. Idemo ludo, idemo jako, idemo u Francusku napadamo zlato 
Nemam puno nervoze jer znam da ima meč i u Dublinu, večeras šta god bude nije kraj. A inače mislim da ovo lagano dobivamo

Nemam puno nervoze jer znam da ima meč i u Dublinu, večeras šta god bude nije kraj. A inače mislim da ovo lagano dobivamo

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- Ponos Torina
- Kontakt:
3-0 najrealniji izhod i tako ce i biti na kraju utakmice

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

evo zaokružen peterac na bingu, idemo po pobjedu i duplo radovanje večeras 

Mi danas moramo pobijediti 2:0 ili 3:1.
Sretno
Sretno

Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 13 nov 2015, 20:34, ukupno mijenjano 1 put.
Re: Odg: RE: Re: BiH - Irska (Baraž)
Kraljucoelho41 je napisao/la:evo zaokružen peterac na bingu, idemo po pobjedu i duplo radovanje večeras

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Ma, cini mi se da je Mesa nacionalna verzija od Amar Osima. Bezveze defanzivne taktike i los fudbal za gledanje koji dovede dobre rezultate, ali uopste nije na planu da igramo dobar fudbal kao prije dvije godine sa Susicem. Steta pa moramo trpiti ovo jos i u naredni ciklus. Vaha je Guardiola za njega.Ferdinand je napisao/la:Losa postava, bicemo tanki u sredini pogotovu napadacki, jedino ako ce Dzeko igrati malo povucenije, odlicno to radi u Romi, inace ne vidim ko bi mogao donijeti loptu do napadaca. Bilo kakva pobjeda ko vrata a bez primljeno gola premija i siguran prolaz!!!!!!!!
Zadnja izmjena: BSBosna, dana/u 13 nov 2015, 20:35, ukupno mijenjano 1 put.
AJDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Hajde........................
Ma moram priznati da bu u ovome BARAZU lijepu igru dao za pobjedu bez da trepnem, ali te razumijem sto se buducnosti tice.BSBosna je napisao/la:Ma, cini mi se da je Mesa nacionalna verzija od Amar Osima. Bezveze defanzivne taktike i los fudbal za gledanje koji dovede dobre rezultate, ali uopste nije na planu da igramo dobar fudbal kao prije dvije godine sa Susicem. Steta pa moramo trpiti ovo jos i u naredni ciklus. Vaha je Guardiola za njega.Ferdinand je napisao/la:Losa postava, bicemo tanki u sredini pogotovu napadacki, jedino ako ce Dzeko igrati malo povucenije, odlicno to radi u Romi, inace ne vidim ko bi mogao donijeti loptu do napadaca. Bilo kakva pobjeda ko vrata a bez primljeno gola premija i siguran prolaz!!!!!!!!
- hakkaDunne
- Kontakt:
Mrzim to sto je Vedada stavio u prvu, ali kao stanovnik ove države moram podržati ih!
High jump is not just a sport. It's way of life. TRACK AND FIELD!
Bosnian all the way!1921!
Bosnian all the way!1921!
SAMO
DA
NE
PRIMIMO
GOL
DA
NE
PRIMIMO
GOL
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Nemoj je.bo te led, na aparatima sam.Sarmelino je napisao/la:SAMO
DA
NE
PRIMIMO
GOL
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
#IDEMO LUDO, IDEMO JAKO

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Normus90 i 41 gost.