Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Predlozite destruktivca, koga biste voljeli da vidite u Liverpoolu? Samo neka je realna opcija i da mislite da ce se bolje snaci na toj poziciji od Lava. 

Xabi Alonso: Liverpool će zauvijek biti moj klub. I mog sina!
Španjolski nogometni reprezentativac Xabi Alonso napustio je 2009. godine momčadi Liverpoola i preselio se u Real Madrid, čiji je i danas član. Međutim, njegova ljubav prema ''redsima'' bit će vječno prisutna, kako sam tvrdi...
Alonso je napustio Anfield u disonantnim tonovima s tadašnjim menadžerom Liverpoola, njegovim sunarodnjakom Rafaelom Benitezom. No, i nakon odlaska iz kluba je znao biti viđen u loži Anfielda, kada je za to imao priliku, kako bi bodrio svoje bivše suigrače.
- Još uvijek sam veliki navijač Liverpoola i to ću ostati do kraja života, apsolutno. Sve ono što sam doživio i iskusio tijekom pet godina provednih u Liverpoolu, sva ona lijepa sjećanja, ostat će zauvijek u mom srcu. Moja strast i poštovanje koje imam prema tom klubu i njegovim navijačima ostali su isti kao i kad sam igrao tamo – kaže Alonso.
Zapravo se stječe dojam da bi i danas igrao za Liverpool, samo da je Benitez bio malo benevolentniji u nekim situacijama...
- Nadam se da ću i na mog sina moći jednog dana prenijeti strast prema mom bivšem klubu, kada mu objasnim što znači nogometni klub Liverpool i koliko je on poseban. Uostalom, moj sin je rođen u Liverpoolu i posjećivat će taj grad i ubuduće – zaključio je 29-godišnji Alonso.
Kako bi nam sada dobro došao jedan igrač tipa Xabia.
Aquilani: Znat ću brzo gdje ću nastaviti karijeru
Alberto Aquilani, 26-godišnji nogometaš torinskog Juventusa, kaže da je trenutno okupiran samo što boljim završetkom sezone u svom klubu, a ne razmišljanjem o budućnosti...
Aquilani igra ovu sezonu u Juventusu na posudbi iz Liverpoola. U zadnje vrijeme se špekulira da bi se sljedeće sezone mogao vratiti u ''redse'', budući da je Juve odbio platiti 16 milijuna eura odštete za otkup njegovog ugovora, kojeg ima sa slavnim engleskim klubom.
Aquilani igra u dobroj formi, za koju je nagrađen i ponovnim pozivom za talijansku reprezentaciju. Nedavno je igrao protiv Slovenije i Ukrajine.
- U zadnje vrijeme stvarno igram dobro. No, individualne predstave bilo kojeg igrača zasjenjene su s klupskim rezultatima – izjavio je vezni igrač.
Budući da je izjavu dao za službenu web stranicu svojeg kluba, vjerojatno iz pristojnosti nije želio reći ''lošim rezultatima''. Juventus je tek sedmi na ljestvici sa 48 bodova.
No, u zadnja dva kola je uknjižio dvije pobjede. Ovu potonju, 2-0 na Olimpicu protiv Rome, za kojom sada zaostaje samo dva boda. Šesto mjesto vodi u Europu sljedeće sezone.
- Momčad sazrijeva i igra bolje u zadnje vrijeme. Što se mene tiče, vjerujem da će mi moja budućnost ubrzo biti poznata. O tome još ne razmišljam. Trenutno mi je jedini cilj dati sve od sebe do kraja sezone u Juventusu i završiti sezonu na što bolji način. Juventus mi je pružio šansu i zahvaljujući tome sam ponovno dobio priliku obući dres reprezentacije – zaključio je Aquilani.
Španjolski nogometni reprezentativac Xabi Alonso napustio je 2009. godine momčadi Liverpoola i preselio se u Real Madrid, čiji je i danas član. Međutim, njegova ljubav prema ''redsima'' bit će vječno prisutna, kako sam tvrdi...
Alonso je napustio Anfield u disonantnim tonovima s tadašnjim menadžerom Liverpoola, njegovim sunarodnjakom Rafaelom Benitezom. No, i nakon odlaska iz kluba je znao biti viđen u loži Anfielda, kada je za to imao priliku, kako bi bodrio svoje bivše suigrače.
- Još uvijek sam veliki navijač Liverpoola i to ću ostati do kraja života, apsolutno. Sve ono što sam doživio i iskusio tijekom pet godina provednih u Liverpoolu, sva ona lijepa sjećanja, ostat će zauvijek u mom srcu. Moja strast i poštovanje koje imam prema tom klubu i njegovim navijačima ostali su isti kao i kad sam igrao tamo – kaže Alonso.
Zapravo se stječe dojam da bi i danas igrao za Liverpool, samo da je Benitez bio malo benevolentniji u nekim situacijama...
- Nadam se da ću i na mog sina moći jednog dana prenijeti strast prema mom bivšem klubu, kada mu objasnim što znači nogometni klub Liverpool i koliko je on poseban. Uostalom, moj sin je rođen u Liverpoolu i posjećivat će taj grad i ubuduće – zaključio je 29-godišnji Alonso.

Kako bi nam sada dobro došao jedan igrač tipa Xabia.

Aquilani: Znat ću brzo gdje ću nastaviti karijeru
Alberto Aquilani, 26-godišnji nogometaš torinskog Juventusa, kaže da je trenutno okupiran samo što boljim završetkom sezone u svom klubu, a ne razmišljanjem o budućnosti...
Aquilani igra ovu sezonu u Juventusu na posudbi iz Liverpoola. U zadnje vrijeme se špekulira da bi se sljedeće sezone mogao vratiti u ''redse'', budući da je Juve odbio platiti 16 milijuna eura odštete za otkup njegovog ugovora, kojeg ima sa slavnim engleskim klubom.
Aquilani igra u dobroj formi, za koju je nagrađen i ponovnim pozivom za talijansku reprezentaciju. Nedavno je igrao protiv Slovenije i Ukrajine.
- U zadnje vrijeme stvarno igram dobro. No, individualne predstave bilo kojeg igrača zasjenjene su s klupskim rezultatima – izjavio je vezni igrač.
Budući da je izjavu dao za službenu web stranicu svojeg kluba, vjerojatno iz pristojnosti nije želio reći ''lošim rezultatima''. Juventus je tek sedmi na ljestvici sa 48 bodova.
No, u zadnja dva kola je uknjižio dvije pobjede. Ovu potonju, 2-0 na Olimpicu protiv Rome, za kojom sada zaostaje samo dva boda. Šesto mjesto vodi u Europu sljedeće sezone.
- Momčad sazrijeva i igra bolje u zadnje vrijeme. Što se mene tiče, vjerujem da će mi moja budućnost ubrzo biti poznata. O tome još ne razmišljam. Trenutno mi je jedini cilj dati sve od sebe do kraja sezone u Juventusu i završiti sezonu na što bolji način. Juventus mi je pružio šansu i zahvaljujući tome sam ponovno dobio priliku obući dres reprezentacije – zaključio je Aquilani.
FK Pjetlovi
Pa mislim da niko od nas nije vidovit da zna kako ce neko odigrati, al da se treba mjenjati trebaOTNYS_YNWA je napisao/la:Predlozite destruktivca, koga biste voljeli da vidite u Liverpoolu? Samo neka je realna opcija i da mislite da ce se bolje snaci na toj poziciji od Lava.
nema potpisa
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Napisao sam "mislite da ce se bolje snaci."
Mislim da ce se bolje snaci Hudleston, Mvilja, Banega, Adam, Petrov, De Jong, Tiote..... Al najbolje je da strucni stab sa skautima nadje neko rjesenje, igraca tipa lukas je more i ako se iole potrude mogu naci samo boljeg, goreg nikako. Pogotovo iz Francuske lige
nema potpisa
- Liverpool8
- Kontakt:
Ne bi mogao gdje igrat pored Lukasareds je napisao/la:Xabi Alonso: Liverpool će zauvijek biti moj klub. I mog sina!
- Nadam se da ću i na mog sina moći jednog dana prenijeti strast prema mom bivšem klubu, kada mu objasnim što znači nogometni klub Liverpool i koliko je on poseban. Uostalom, moj sin je rođen u Liverpoolu i posjećivat će taj grad i ubuduće – zaključio je 29-godišnji Alonso.![]()
Kako bi nam sada dobro došao jedan igrač tipa Xabia.![]()

- Sasha L.F.C.
- Kontakt:
Christian Eriksen(Ajax), Ever Banega(Valencia), Yann M'Vila(Rennes), Moussa Sissoko(Toulouse), Javi Martinez(Athletic Bilbao), Miguel Veloso(Genoa), Nuri Sahin(Borussia Dortmund), Charlie Adam(Blackpool).OTNYS_YNWA je napisao/la:Napisao sam "mislite da ce se bolje snaci."
Eto dosta je ovo, mada po meni koga god da stavis bolje bi se snasao od Lucasa ali ajd naveo sam ti par koji su za Lucasa tri u celo i svi se mogu kupiti.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.
2nd Celtic F.C.
Sisoko i Adam bi se bolje snasli od Lukasa, De Jonga mozemo samo sanjati. Ostali su beze
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Čuj Miguel Veloso.
Budi iskren i odgovori da li si ga gled'o ove sezone. Lik je katastrofa. Al' bukvalno katastrofa. Da nema onu frizuricu, bio bi neprimjetan.
Banega? Ništa bolji od Lucasa + trebalo bi puno vremena za prilagodbu. Loše rješenje, ako mene pitaš. Moram priznati da njega nisam gled'o toliko ove sezone, pa ne mogu dati najobjektivniji mogući sud. No, siguran sam da nije tol'ko bolji od Lucasa (ako je uopće bolji).
Sahin. Odličan igrač u Dortmundu. No, u reprezentaciji Turske je jedan od najslabijih. Eh, kada se uzme u obzir da se isti neće moći dovesti za manje od 18-ak miliona Eura, sigurno je da je to kocka. Dakle, puno bi se čekalo i na njegovu adaptaciju, a opet je pitanje bi li isti zadovoljio potrebe.
Eriksen. Nisam ga gled'o, moram priznati da slabije pratim Eredivisie. Njega neću nikako komentarisati, to ću ostaviti onima koji ipak prate holandsko prvenstvo.
Sissoko iz prošle sezone je odličan. Ovosezonski Sissoko je prosjek. No, godine rade za njega, pa...Ono što sam gled'o ove sezone, nije za pohvaliti. Al' recimo da je to zbog toga što je prerastao sredinu u kojoj igra.

Banega? Ništa bolji od Lucasa + trebalo bi puno vremena za prilagodbu. Loše rješenje, ako mene pitaš. Moram priznati da njega nisam gled'o toliko ove sezone, pa ne mogu dati najobjektivniji mogući sud. No, siguran sam da nije tol'ko bolji od Lucasa (ako je uopće bolji).
Sahin. Odličan igrač u Dortmundu. No, u reprezentaciji Turske je jedan od najslabijih. Eh, kada se uzme u obzir da se isti neće moći dovesti za manje od 18-ak miliona Eura, sigurno je da je to kocka. Dakle, puno bi se čekalo i na njegovu adaptaciju, a opet je pitanje bi li isti zadovoljio potrebe.
Eriksen. Nisam ga gled'o, moram priznati da slabije pratim Eredivisie. Njega neću nikako komentarisati, to ću ostaviti onima koji ipak prate holandsko prvenstvo.
Sissoko iz prošle sezone je odličan. Ovosezonski Sissoko je prosjek. No, godine rade za njega, pa...Ono što sam gled'o ove sezone, nije za pohvaliti. Al' recimo da je to zbog toga što je prerastao sredinu u kojoj igra.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Nail for Real
- Kontakt:
Banega nije za defanzivne zadatke ne znam zbog cega njega uporedjujete sa Lucasom i stavljate ga na defanzivnog veznog. Igraca ala Meireles, samo vise ofanzivno nastrojen.Monolog je napisao/la:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Pa nije ni Lucas bio pa evo kao što vidiš sada igra.Nail for Real je napisao/la:Banega nije za defanzivne zadatke ne znam zbog cega njega uporedjujete sa Lucasom i stavljate ga na defanzivnog veznog. Igraca ala Meireles, samo vise ofanzivno nastrojen.Monolog je napisao/la:

FK Pjetlovi
Javi Martinez je za te gore sve izmislio fudbal.. A Ever je mlad a predobar igrac.. Iskreno bi volio da Gago prejde u L'pool jer mi je jedan od drazih igraca a mislim da u Realu nema neke srece.. Mislim da bi sa njim dobili jednog od najboljih DM na svijetu samo da se vrati u formu..
- Sasha L.F.C.
- Kontakt:
Monolog je napisao/la:Čuj Miguel Veloso.Budi iskren i odgovori da li si ga gled'o ove sezone. Lik je katastrofa. Al' bukvalno katastrofa. Da nema onu frizuricu, bio bi neprimjetan.
Svi su bolji od Lucasa, cak i da moja baba stane na poziciji Lucasa bila bi bar kreativnija...
P.S. Banega nista bolji od Lucasa

1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.
2nd Celtic F.C.
Može vi svi srati i pišati po Lucasu, ali je čovjek ove sezone dokazao da je klasa. Jedan od boljih igrača ove sezone što se našeg tima tiče. Čovjek treba da pređe sve igrače od gola do gola i onda bi bio igračina?
Smiješno.

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- Sasha L.F.C.
- Kontakt:
Ma da bre on je igracina kakav bre Gerrard, Meireles, Aquilani svi su oni kesa za njega kazem ti najbolje je da sledecu utakmicu pocnemo tako sto ce Lucas pokrivati pozicije zadnjeg veznog centralnog i krilo posto on moze da pokrije sve tri pozicije on je univerzalac...
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.
2nd Celtic F.C.
Karikiraš i lupaš gluposti. Niko nije rekao da je bolji od njih trojice, ne vidim razloga zašto bih to govorio kad nije tako...Sasha L.F.C. je napisao/la:Ma da bre on je igracina kakav bre Gerrard, Meireles, Aquilani svi su oni kesa za njega kazem ti najbolje je da sledecu utakmicu pocnemo tako sto ce Lucas pokrivati pozicije zadnjeg veznog centralnog i krilo posto on moze da pokrije sve tri pozicije on je univerzalac...
Da šutim? Ja mislim da ovaj forum služi za one koji žele izraziti svoje mišljenje, pa zašto se onda ja ne bih mogao uključiti u ovu raspravu, zar ne?Sasha L.F.C. je napisao/la:Cuti, ko te sta pito???Carlo je napisao/la:Karikiraš i lupaš gluposti. Niko nije rekao da je bolji od njih trojice, ne vidim razloga zašto bih to govorio kad nije tako...Sasha L.F.C. je napisao/la:Ma da bre on je igracina kakav bre Gerrard, Meireles, Aquilani svi su oni kesa za njega kazem ti najbolje je da sledecu utakmicu pocnemo tako sto ce Lucas pokrivati pozicije zadnjeg veznog centralnog i krilo posto on moze da pokrije sve tri pozicije on je univerzalac...
- Sasha L.F.C.
- Kontakt:
Naravno samo se ti ukljuci, slobodno samo nemoj mene da citiras, nemam nameru citati gluposti kako neko govori da je Lucas dobar, tako da ti slobodno pricaj i reci svoje misljenje ali nemoj me citirati.Da šutim? Ja mislim da ovaj forum služi za one koji žele izraziti svoje mišljenje, pa zašto se onda ja ne bih mogao uključiti u ovu raspravu, zar ne?
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.
2nd Celtic F.C.
Tebi sam se obraćao jer si ironično govorio da Lucas nije dobar igrač... Ok, nije dobar igrač, samo ne znam zašto mu je onda gosp. Comolli ponudio novi ugovor? Hmm... Zanimljivo.Sasha L.F.C. je napisao/la:Naravno samo se ti ukljuci, slobodno samo nemoj mene da citiras, nemam nameru citati gluposti kako neko govori da je Lucas dobar, tako da ti slobodno pricaj i reci svoje misljenje ali nemoj me citirati.Da šutim? Ja mislim da ovaj forum služi za one koji žele izraziti svoje mišljenje, pa zašto se onda ja ne bih mogao uključiti u ovu raspravu, zar ne?
- King Kenny
- Kontakt:
Ako ne prestanete da se svadjate poslat cu vas u Banovice...
Lucas je ove sezone pokazao napredak u odnosu na proslu,trudi se trci al nekog talenta i nema,al mislim da imamo puno kriticnijih pozicija za popunit od zadnjeg veznog.

Lucas je ove sezone pokazao napredak u odnosu na proslu,trudi se trci al nekog talenta i nema,al mislim da imamo puno kriticnijih pozicija za popunit od zadnjeg veznog.
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.