LjoZee je napisao/la:@Rokoko je li to banovase naseg Osima?

Nikad se nisam nesto slago sa njim , al jedan od najjacih forumasa kolko sam puta oplako postovima, doduse imalo smo zajednickih momenata kad je gorilo oko vranjesa

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
LjoZee je napisao/la:@Rokoko je li to banovase naseg Osima?
Uvijek ce biti likova koji prate fudbal citav zivot a nemaju pojma o njemu. Cinjenica je da Bekric, Jamak i Svraka bi glat bili u prvoj postavi da su kod nas, ali to nesprecava da neki njih blate i ponizavaju.Bezideja je napisao/la:Ma pola ljudi tad nije ni pratilo Želju. Samo su negdje naculi da Dado, Dzenis imaju kila viska. Jbga, takva smo sredina nazalost. Za popljuvat idealna... Pogotovo za neke momke koji su nam donijeli radost..samoposmatram je napisao/la:
Jel onaj Vucevich bio povod?Rokoko87 je napisao/la:Jest yebem im pleme diverzantskoLjoZee je napisao/la:@Rokoko je li to banovase naseg Osima?
Nije, onaj ItsRamiz ga hinjski prijaviosamoposmatram je napisao/la:Jel onaj Vucevich bio povod?Rokoko87 je napisao/la:Jest yebem im pleme diverzantskoLjoZee je napisao/la:@Rokoko je li to banovase naseg Osima?
Jedina sreca u ovome je sto je @Muha tu da brani cast Dzenana ZajmovicaRokoko87 je napisao/la:Jest yebem im pleme diverzantskoLjoZee je napisao/la:@Rokoko je li to banovase naseg Osima?
Nasjednem i ja ponekad pa na hladjenje. Pozdrav ovom prilikom Osim13. Vrati se jos jaci Osim13 2.0.Rokoko87 je napisao/la:samoposmatram je napisao/la:Rokoko87 je napisao/la: Nije, onaj ItsRamiz ga hinjski prijavio
Ima ih dvojca trojca u konkurenciji za naj rupetinu ekipe, ali sta da radimo nasi su pa da su od govana, treba ima dati podrsku dok ne dodje momenat da se ispresavijajuRokoko87 je napisao/la:I Stana je donosio radosti pa je sad najveća rupetina u ekipi
Ako dodje dobice podrsku, do tad daleko mu kuca bilaMamlaz je napisao/la:Ima ih dvojca trojca u konkurenciji za naj rupetinu ekipe, ali sta da radimo nasi su pa da su od govana, treba ima dati podrsku dok ne dodje momenat da se ispresavijajuRokoko87 je napisao/la:I Stana je donosio radosti pa je sad najveća rupetina u ekipi
E pa ta rupetina dade i meniskus i hrskavicu za naš klub,od Širokog pod blokadama,za razliku od nekih,koje gluteus zaboli pa neće na metar.Rokoko87 je napisao/la:I Stana je donosio radosti pa je sad najveća rupetina u ekipi
Imamo ozbiljnu potrebu da ispljujemo svoje. Da odma razjasnimo, mene kod igrača zanima koliko košta i koliko daje na terenu. U zadnjih par godina je bilo tu velikog disbalansa, naravno na štetu kluba.UBIPITAR je napisao/la:E pa ta rupetina dade i meniskus i hrskavicu za naš klub,od Širokog pod blokadama,za razliku od nekih,koje gluteus zaboli pa neće na metar.Rokoko87 je napisao/la:I Stana je donosio radosti pa je sad najveća rupetina u ekipi
SS #11
Koju poziciju igras na terenu kad igras fudbal?Rokoko87 je napisao/la:To i jest poenta, on zbog svih problema ne može da pruži ono što je nekada i treba nam neko bolje rješenje na njegovoj poziciji, to jest na poziciji koju krpi.
Naravno, ovakvog zahvalnog igrača se nikada nije trebalo tjerati na ružan način i izvršavati torturu nad njim jer je polivalentan i uvijek može uskočiti.
Ispalo je kako je ispalo, ne vraćajući se više u prošlost, gledajući samo sadašnje stanje, Stana je postao igrač koji je na radaru kod mnogih navijača zbog nekih ličnih stvari, ali kod mene isključivo njega oslikava igra na terenu, a tu je, blago rečeno, najslabija karika.
Stopersamoposmatram je napisao/la:Koju poziciju igras na terenu kad igras fudbal?Rokoko87 je napisao/la:To i jest poenta, on zbog svih problema ne može da pruži ono što je nekada i treba nam neko bolje rješenje na njegovoj poziciji, to jest na poziciji koju krpi.
Naravno, ovakvog zahvalnog igrača se nikada nije trebalo tjerati na ružan način i izvršavati torturu nad njim jer je polivalentan i uvijek može uskočiti.
Ispalo je kako je ispalo, ne vraćajući se više u prošlost, gledajući samo sadašnje stanje, Stana je postao igrač koji je na radaru kod mnogih navijača zbog nekih ličnih stvari, ali kod mene isključivo njega oslikava igra na terenu, a tu je, blago rečeno, najslabija karika.
na koga se iskalis u vecini slucajeva kad ti protivnik udari kontru i primis gol?Rokoko87 je napisao/la:Stopersamoposmatram je napisao/la: Koju poziciju igras na terenu kad igras fudbal?
Na veznjake, na onog što je lako prodao loptu pogotovosamoposmatram je napisao/la:na koga se iskalis u vecini slucajeva kad ti protivnik udari kontru i primis gol?Rokoko87 je napisao/la:Stopersamoposmatram je napisao/la: Koju poziciju igras na terenu kad igras fudbal?
Hajde ti meni objasni sto se Ermin ne kritikujesamoposmatram je napisao/la:na koga se iskalis u vecini slucajeva kad ti protivnik udari kontru i primis gol?Rokoko87 je napisao/la:Stopersamoposmatram je napisao/la: Koju poziciju igras na terenu kad igras fudbal?
E moj BogiRokoko87 je napisao/la:Na veznjake, na onog što je lako prodao loptu pogotovo
Tacno jer je veznjak pogrjesio a pritom nije stavio pritisak na protivnika da nedodje u priliku jedan na jedan visoko na terenu sa tobom ili ostalom dvojicom ili trojicom u zadnjoj liniji. A sa tribine samo vide tebe na stoperu ili Stanica na beku. Na postavljenu odbranu nema tog krila koje ce proci Stanica.Rokoko87 je napisao/la:samoposmatram je napisao/la:StoperRokoko87 je napisao/la: Koju poziciju igras na terenu kad igras fudbal?
Na veznjake, na onog što je lako prodao loptu pogotovo
Sto zabija golove. A nek promasi nace se uz bok Asimu po Pljuvanju. Lako je naci dezurnog krivca. Pogotovo kod nas je uvijek bilo popljuj vise nego nahvali, da se nebi umislio.Mamlaz je napisao/la:samoposmatram je napisao/la:StoperRokoko87 je napisao/la: Koju poziciju igras na terenu kad igras fudbal?
Hajde ti meni objasni sto se Ermin ne kritikuje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.