Kad ti moler kaze da si glup. NeprocjenivojohnnyyK je napisao/la:Ovaj batman je stvarno najgluplji i najdosadniji momak što je se pojavio na ovoj temi, a bilo je stvarno svakakvih pokušaja...
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Zadnja izmjena: Batman90, dana/u 27 maj 2016, 17:03, ukupno mijenjano 1 put.
- MocMahale444
Dobrocarapa je napisao/la:Oj muhamede sta mi radis. Nemoj vise molim te.MocMahale444 je napisao/la:Smrdiljiva carapo tacno tako
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Naravno! Pa oni neki sarajevski turnir iz 45' upisuju sebi kao tituluMemara je napisao/la:Ne pika se....NK Zeljo izgubio u finalu....da je NK Zeljo osvojio piko' bi se.....Skver je napisao/la:Agamemnon je napisao/la:A zbog cega cijenjeni strucnjaci ovog foruma ne priznaju kup prvoligasa Jugoslavije.
Takmicenje koje je svojevremeno priznao i fudbalski savez Jugoslavije.
Trofej koji je ostao zapisan u istoriji jugoslovenskog nogometa.
Molio bi ozbiljan odgovor
Ali to mi bas nikad nije bilo jasno, zasto laganjem doci do cilja, bukvalno se sve vezano za taj klub dobije laganjem. I oni imaju kakvu takvu historiju, malo slabiju od Sarajeva i Veleza ali su odmah ispod. I kao takvi su imali 3. najbolju historiju od svih klubova iz BiH i to se treba jako postovati...samo sto to postovanje malo pada u vodu zbog svih tih sitnica. Da se ne bave takvim stvarima, mislis da bi ko spominjao koliko dugo su igrali u drugoj ligi, da su izbaceni iz lige zbog namjestanja i ostalo? Ja cu ih uvijek postovati kao 3. klub (historijski) i trenutno kao prvi klub poslije rata ali te neke sitnice te stvarno ubise..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Hrasno1921
- Kontakt:
Kompleksi se liječe na psihopatriji moj Franto.
Ispade grbavica nije njihova eba ih sd želješčar!
Trunko je napisao/la:Kompleksi se liječe na psihopatriji moj Franto.
Trunko, Trunko
Lapsus calami. 
Ni jednu recenicu ne znas napisati, a da ne uprskas. Vrati se na tribinuTrunko je napisao/la:Lapsus calami.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa vratili NK bas 1993 kada su se vratili Zrinjski i Slavija. NK je neki pokusaj da Sarajevski Hrvati koji su se oslobodili Jugoslavije imaju svoj klub, a Hrvati su vecinom i osnovali Zelju kako sam procitao..Skver je napisao/la:Ime kluba
Klub je formiran pod imenom RŠD Željezničar (Radničko športsko društvo). Kasnije (u SFRJ) bio je poznat pod imenom FK Željezničar, a bio je dio SD Željezničar, sportskog društva koje je uključivalo i klubove drugih športova. Od 1993. do 2000. nosio je ime Nogometni klub Željezničar (NK Željezničar), a zatim je ime promijenjeno u današnji i već ranije korišteni naziv FK Željezničar.Zasto ovdje nema da ste bili NK Zeljeznicar, sramite se ili ?
I kod nas je bio pokusaj da Tuzlaci predju sa Slobode na Zmaj i imali su cak navijacku skupinu koja je radila onako kako nalogodovaci kazu..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da, doseljenici iz Zapadne Hercegovine su osnovali tadasnji Zeljeznicar, klub koji je nastao pored Sarajeva ali mislim da nisu ''Hrvati'' htjeli imati svoj klub, nema to smisla.tuzlak1987 je napisao/la:Pa vratili NK bas 1993 kada su se vratili Zrinjski i Slavija. NK je neki pokusaj da Sarajevski Hrvati koji su se oslobodili Jugoslavije imaju svoj klub, a Hrvati su vecinom i osnovali Zelju kako sam procitao..Skver je napisao/la:Ime kluba
Klub je formiran pod imenom RŠD Željezničar (Radničko športsko društvo). Kasnije (u SFRJ) bio je poznat pod imenom FK Željezničar, a bio je dio SD Željezničar, sportskog društva koje je uključivalo i klubove drugih športova. Od 1993. do 2000. nosio je ime Nogometni klub Željezničar (NK Željezničar), a zatim je ime promijenjeno u današnji i već ranije korišteni naziv FK Željezničar.Zasto ovdje nema da ste bili NK Zeljeznicar, sramite se ili ?
I kod nas je bio pokusaj da Tuzlaci predju sa Slobode na Zmaj i imali su cak navijacku skupinu koja je radila onako kako nalogodovaci kazu..
- Hrasno1921
- Kontakt:
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
- MocMahale444
jovanmaksimovic je napisao/la:jedini nacin da se zeljo ne dokopa evrope preko lige jeste da sad prekinu prvenstvo... ovo je gotovo... sigurno smo treci na kraju sezone... ako ne i vise...
Kralj prognoza i statistike, mislio je da je Joker zaboravio na ovo!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Popusice ga ti sa te stranice, falsifikovanje dokumenta, krivotvorenje potpisa, kleveta sve je zrelo za prijavu i krivicnu odgovornost. Jos imaju samo 80 lajkova, i elokventni Violina obavezno baci koji komentar na slike, a naravno greska za greskom od sportskog direktora Siljka pa dalje, a vidim vecina tih malobrojnih lajkova su pitari, nebi cudilo da su ovo oni likovi sto vode bazabezporaza stranicu, slican je stil pisanja, uglavnom nece jos dugo pacenici..
Pusti ti ovo, nego odgovori ti meni zašto je zaustavljena gradnja istoka? 
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Siroki neparan broj godina, 14-6joker90 je napisao/la:jovanmaksimovic je napisao/la:jedini nacin da se zeljo ne dokopa evrope preko lige jeste da sad prekinu prvenstvo... ovo je gotovo... sigurno smo treci na kraju sezone... ako ne i vise...
Kralj prognoza i statistike, mislio je da je Joker zaboravio na ovo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.