Rastjerate to i dajte klub u ruke ozbiljnim ljudima
Sigurno klub koji potencijal za najvece stvari
Sloboda i Bosna kad su jaki, stabilni klubovi tad je i reprezentacija puno jaca
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Rastjerate to i dajte klub u ruke ozbiljnim ljudima
Ima i toga, jer generalno je solidan izvodjac. Ali ovo danas je bjo horor, i ne samo njega vec cijele ekipe. Robertson na tehnickoj profula pa onda i Latic cini mi se kad treba najvise mira da uneses u ekipu.VensanKasel je napisao/la: ↑02 sep 2025, 20:34Više je do umora , ne može da smiri puls . Lik gine u oba pravca , tako da imam razumijevanje .
Beduin je napisao/la: ↑02 sep 2025, 20:56Ima i toga, jer generalno je solidan izvodjac. Ali ovo danas je bjo horor, i ne samo njega vec cijele ekipe. Robertson na tehnickoj profula pa onda i Latic cini mi se kad treba najvise mira da uneses u ekipu.VensanKasel je napisao/la: ↑02 sep 2025, 20:34Više je do umora , ne može da smiri puls . Lik gine u oba pravca , tako da imam razumijevanje .
Protiv Gruzije to mora biti sigurnije i smirenije, a vjerujem da hoce.
A sjećam se kao da je jučer bilo velikih "analatičira" tipa Ivane Marić i njenih prozivanja. Pa evo i ovaj EB, prije samo par dana i onog Šišića i tweeta mu u kojem se samo na Jusufa obrušio.DamirT je napisao/la: ↑02 sep 2025, 20:14https://www.fiba.basketball/en/news/nur ... oring-list
Ide Juka aBd do kraja na sesto mjesto.
Nemoj zezati, baš pofino igra. Najmanje je igrao protiv Kipra što mu obara malo prosjek minuta a opet je u vrhu kod naših.Drum je napisao/la: ↑01 sep 2025, 20:34Naravno da ce na kraju biti najbolji igrac. Zbog svega tokom priprema, on ili Alibegovic bila je dilema.
Ja mu zamjeram njegovu nonsalantnost po pitanju spremnosti.
Koliko je minuta igrao u ove tri tekme? Ako grijesim, pardon Jusufe. Al, meni se sve cini da mu je prosjek minuta gori i od NBA na 48 min.
@akisarajevo92 šta kažeš na ove tople muške zagrljaje ? Pa ovo je faul u rukometu , e jesu ih sudije ovdje pogurale
Mislim da nije krenuo da se pozdravi vec je taj prigovarao sudiji nesto a Jusuf se samo nasmijao na to.
Ma.ko je pročitao cijelu Jusufovu izjavu, jasno se vidi da hvali Giannisa i spominje da je svakako dominantan igrač. Nego mediji k'o mediji, uvijek izvade iz konteksta neku izjavu i naprave narativ od toga.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.