RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

let3
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la let3 » 26 apr 2014, 20:32

MoR je napisao/la:I da,

ovo me posebno nasmijalo:

"svebošnjački interes" :tokralju: :rol: :tokralju: :rol:

Da, bošnjački interes kad vama treba, samo jednosmjerna ulica, obrnuto ne ide ...

Yebene licemjerčine, daleko najveće.
šta bolan pricas u množini i jedva cekaš da generalizuješ :shock: :o jedan lik je to napisao :!:

a ovo današnje delirijumsko skandiranje "bice Željo qrac šampion" ce vam se odbiti od glavu, kad-tad ;)

sad uživajte u pobjedi

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 26 apr 2014, 20:34

let3 je napisao/la:

Da, bošnjački interes kad vama treba, samo jednosmjerna ulica, obrnuto ne ide ...

šta bolan pricas u množini i jedva cekaš da generalizuješ :shock: :o jedan lik je to napisao :!:

a ovo današnje delirijumsko skandiranje "bice Željo qrac šampion" ce vam se odbiti od glavu, kad-tad ;)

sad uživajte u pobjedi
Više likova je meni poslalo pp koji nije za svačijeg želuca ali nisam pakšu da to iznosim javno.
Koji jedan bola?
Mi smo heroji...bili i ostali!
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

Fafaron
Kontakt:

Post Postao/la Fafaron » 26 apr 2014, 20:36

ljudi moji vi ste za nas totalno nebitni,ne samo vi,nego svi ostali,nas zanima samo Velez i zelimo da u svaku utakmicu udje borbeno i da se bori za sveti dres,neznam stvarno sto nas smarate ovde vise,eto za heftu igrate sa Sarajevom hajte njima sad na temu malo,okanite se nas.
Hercegovka loza,hasis trava,neka zivi Mostar nasa drzava!

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 26 apr 2014, 20:36

Veležovci vi samo po redu sve udarajte pustite ove naše konice. Vokri im je mud. svoja pojedoše :lol:
SRETAN BROJ - 1725

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 26 apr 2014, 20:36

Coraco je napisao/la:Šta je vama pa da ne igrate u bošnjačkom interesu, još i tako skandirate nije vas stid hehehe :D
Čestitke na pobjedi, morate malo popravit tu posjetu :thumbup:
Svi se mi trebamo žrtvovati za njih, čitava BiH.Oni su najveći, najjači, naj naj naj, ali samo kad treba kupovati utakmice, šteliti sudije, namještati, podvaljivati, podbadati, prljavo igrati.....
Mostar, Zenica, Tuzla, Bihać, ma zaboli njih taki za to.Važno je da svi njima laskaju i saginju se kad im treba. :puke:

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 26 apr 2014, 20:37

let3 je napisao/la:

sad uživajte u pobjedi
Nama se zadnjih 20 godina sve odbilo o glavu, gore nam ne može biti, tako da ti pravo kažem: boli nas qrac tačno, eto.

Biće Željo qrac šampion kuknjava

Ajme uvrede, užasno, užasno, užasno. Kako su mogli, zli mostarci. Željo nema pojma i neće biti šampion, zasluženo, a vi plačite koliko hoćete, neće da vam škodi, mi znamo, plakali smo hiljadu puta.

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 26 apr 2014, 20:37

gio10 je napisao/la:
Crni gavran je napisao/la:Cestitke FK Velez Mostar - najpostenijem timu u PL B i H :salut:
Baš me interesuje bil' bio najpošteniji da je kojim slučajem izgubio danas :rol:
Mi smo buragere dobili sve ove utakmice koje smo po mnogima unaprijed izgubili...i Rudara,i Travnika i Želju...
Ili smo trebali pustiti? :wtf:
Vječno u našim srcima.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 26 apr 2014, 20:37

Sarajevske ku*kice. Uvrijeđene mlade. Ode ponos u propast. Pljuj po protivniku koji se poigrao sa šampionom. Idi na temu našeg komšijskog kluba i prijateljski im čestitaj na tituli u srcu Mostara. Paćenici obični, eto to ste, ništa više. :kafa:

@tepsija, zaboravio si Zvijezdu, i malu Barcu.
Zadnja izmjena: zizu1991, dana/u 26 apr 2014, 20:38, ukupno mijenjano 1 put.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

MVB
Kontakt:

Post Postao/la MVB » 26 apr 2014, 20:38

gio10 je napisao/la:
Crni gavran je napisao/la:Cestitke FK Velez Mostar - najpostenijem timu u PL B i H :salut:
Baš me interesuje bil' bio najpošteniji da je kojim slučajem izgubio danas :rol:
Majmune briši sa našeg pdf-a mi naš kub volimo i kad gubi i kad dobija a vi,sad sam se sjetio hodate ispred grbavice i vadite nam živce u dinamovim dresovima sa šaharom.Ako ne znaš evo ti malo historije.45 su vas oslobodili partizni iz Mostara,Tuzle i ostalih dijelova bivše države dok ste vi mirno po Sarajevu surađivali sa fašistima.Pogledaj film Valter brani Sarajevo pa ćeš vidit odakle dolaze partizani.Nažalost i u zadnjem ratu nikad se oslobodili ne bi da vam ne bi pomoći iz drugih dijelova BiH.Drago mi je što ti je ljepše u ovom sada gdje vjerovatno kmečiš za bilo kakvu pomoć jer ti niko u familiji neradi.To je gruba istina ove tvoje države koju miobacačem možeš prebacit i u kojoj na najvećim postoljima vijore zastave drugih država.Ali živ ti meni bio ko će to tebi objasnit tako glupom.U pravu si mi smo ponosni na naše partizane i na naših 13 narodnih heroja koji ovaj mali grad iznjedri.Navuci dinamov i dres lagano odpepaj na svoj pdf.
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU.
P.S.Ne zagađuj više naš pdf.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 26 apr 2014, 20:41

MoR je napisao/la:
let3 je napisao/la:

sad uživajte u pobjedi
Nama se zadnjih 20 godina sve odbilo o glavu, gore nam ne može biti, tako da ti pravo kažem: boli nas qrac tačno, eto.

Biće Željo qrac šampion kuknjava

Ajme uvrede, užasno, užasno, užasno. Kako su mogli, zli mostarci. Željo nema pojma i neće biti šampion, zasluženo, a vi plačite koliko hoćete, neće da vam škodi, mi znamo, plakali smo hiljadu puta.
ma super, sve za 5
"plakat " cete i vi uskoro i proklinjati Želju kad opet budete letili u cvajtu - baš kao što su plakali navijaci Borca i Slobode ;) a sad se qrci i budi mangup ;) ...naleticete na volej kad-tad, trebat ce vam bodovi ko za lijeka u zadnjim kolima na Grbavavici, pa cemo onda i mi odigrati sportski 101% (iako nam nece trebati ni za kojeg qrca)
a sad slavite

istorija se ponavlja na hercegovackom kamenu....2003 nam je Široki izbio titulu, 2014 Velež

Zapamtimo ovaj dan, bracno manijaci

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 26 apr 2014, 20:43

Čekaj,kome smo mi nešto dužni?
Neku uslugu?
Vječno u našim srcima.

RockyMaivia
Kontakt:

Post Postao/la RockyMaivia » 26 apr 2014, 20:44

MVB je napisao/la:
Majmune briši sa našeg pdf-a mi naš kub volimo i kad gubi i kad dobija a vi,sad sam se sjetio hodate ispred grbavice i vadite nam živce u dinamovim dresovima sa šaharom.Ako ne znaš evo ti malo historije.45 su vas oslobodili partizni iz Mostara,Tuzle i ostalih dijelova bivše države dok ste vi mirno po Sarajevu surađivali sa fašistima.Pogledaj film Valter brani Sarajevo pa ćeš vidit odakle dolaze partizani.Nažalost i u zadnjem ratu nikad se oslobodili ne bi da vam ne bi pomoći iz drugih dijelova BiH.Drago mi je što ti je ljepše u ovom sada gdje vjerovatno kmečiš za bilo kakvu pomoć jer ti niko u familiji neradi.To je gruba istina ove tvoje države koju miobacačem možeš prebacit i u kojoj na najvećim postoljima vijore zastave drugih država.Ali živ ti meni bio ko će to tebi objasnit tako glupom.U pravu si mi smo ponosni na naše partizane i na naših 13 narodnih heroja koji ovaj mali grad iznjedri.Navuci dinamov i dres lagano odpepaj na svoj pdf.
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU.
P.S.Ne zagađuj više naš pdf.
:thumbup: Bravo majstore!!!
Momci,hvala vam za najsladju pobjedu poslije rata!
StarMo nije skutorija...

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 26 apr 2014, 20:45

Zapamtite i zadnje godine kad ste dobijali nepostojeće penale i uzimali bodove. Niste uspjeli velež izbaciti kad je pred gašenjem bio, ne vidim kako ćete sad. Stvarno ne razumijem ljude koji su očekivali da im pustimo utakmicu.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 26 apr 2014, 20:46

Prvo, titula se ne izbija niti namjesta. Titula se osvaja pobjedama.
Zeljo danas realno nije bio bolji. I tu prestaje sva prica.

Zrinjski jos uvijek nije sampion. I mozda nece ni biti. A i ako bude, pa sta. I to je fudbal isto ko sto je bio fudbal kad su Velezu trebali bodovi za opstanak pa ih nije od Zelje dobio. Isto ko sto ce biti fudbal kad Zelji zatrebaju bodovi pa ih ne dobije.

Zasto gledate fudbal ako nije radi sporta???
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 26 apr 2014, 20:47

MoR je napisao/la:... nismo spominjali zapaljenju Grbavicu - ko što vaši maloumnici spominju naše ratne rane i to ne samo na ovoj temi i ne samo jedan, nego masa vaših.

Mentalitet licemjernih primadona je izašao u punom sjaju, šta reći osim svaka vam čast :thumbup:
Ne treba dalje.
Vječno u našim srcima.

VM69
Kontakt:

Post Postao/la VM69 » 26 apr 2014, 20:49

Majke mi moje meni ove zeljine djecice zao, budite muskarci pa cestitajte sportski boljoj ekipi.
Danas smo vas malo i pustili da je Blagoje zabio onaj projektil u prvom bilo bi pet komada. A bilo je jos sansi ali Bakin zet se smilivao na vas jer momak ima dobro srce.
Samo Velez Volim Ja!
Zadnja izmjena: VM69, dana/u 26 apr 2014, 20:58, ukupno mijenjano 2 puta.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 26 apr 2014, 20:52

MoR je napisao/la:
let3 je napisao/la: ma super, sve za 5
"plakat " cete i vi uskoro i proklinjati Želju kad opet budete letili u cvajtu - baš kao što su plakali navijaci Borca i Slobode ;) a sad se qrci i budi mangup ;) ...naleticete na volej kad-tad, trebat ce vam bodovi ko za lijeka u zadnjim kolima na Grbavavici, pa cemo onda i mi odigrati sportski 101% (iako nam nece trebati ni za kojeg qrca)
a sad slavite

istorija se ponavlja na hercegovackom kamenu....2003 nam je Široki izbio titulu, 2014 Velež

Mozgu, mi pamtimo dane kad ste nas već poslali u cvajtu, tako da ne znam šta hoćeš? Naletili smo vam na volej hiljadu puta i nikad niste promašili, nego ste dotukli koliko ste mogli, samo što mi kad smo padali i bili najgori nismo vama spominjali zlikovca Batka i slične, nismo spominjali zapaljenju Grbavicu - ko što vaši maloumnici spominju naše ratne rane i to ne samo na ovoj temi i ne samo jedan, nego masa vaših.

Mentalitet licemjernih primadona je izašao u punom sjaju, šta reći osim svaka vam čast :thumbup:
wtf :o
kakav ba Batko i zlikovci :shock: ja to nisam pomenuo, niti znam ko su ti ljudi...to ti sad nešto nameces i blebetaš bezveze :o i jel to se dicite što ne pljujete spaljenu Grbavicu :o to kao neki kulturološki civilizacijski podvig, koji treba naglasiti, što ne velicate jedan urbicid kakav je zasigno paljenje Grbavice :?

Bože me sacuvaj takvog razmišljanja :roll:

MVB
Kontakt:

Post Postao/la MVB » 26 apr 2014, 20:54

let3 je napisao/la: ma super, sve za 5
a sad slavite

E napokon a čekam već dugo da ono što ste radili svim timovima u BiH priznate.Ima boga da je ko zrno graška,ovo vaše priznanje sam dugo čekao ali tačno ovako navedeno kako si ti sam naveo.Izbacili ste Borca,izbacili ste nas izbacili ste Slobodu a ubacili ste ovu spodobu od ekipe Olimpic da bi mogli trehat kad vam treba i kako vama treba.Međutim ako ste pametni a sumnjam ali ipak vam savjetujem dobro pogledajte izvještaj sa utakmice Olimpic-Zrinjski.Nadam se da ako niste pametni da bar imate oči pa ćete dobro vidjet ko vam uze vašu "žestoko" zasluženu titulu koju vam namjeni ivica.Stvarno se nadam da ćete dobro vidjet ko vas je prodao.A od ova dva NK i vas trećeg NK opet ti kažem zabolje nas ko će bit prvi.Mi bi volili da je bilo koji FK.Samo da znaš da vam niko navijače danas nije bio niti gonjao kao što vi svma po BiH radite,normalno savez je na to slijep jer tata je tamo.Ne smaraj nas više,završili smo s vama aj lagano na pdf Sarajeva pa kmečite njima da vas puste.

Biće Seljo qurac šampion :nene: kuknjava :guz: :plac: :tralala: Joj molim vas izvinite za ovo,omaklo se!!! :D :lol: :njanjanja:

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 26 apr 2014, 20:57

Ostavite se priča koje veze sa sportom nemaju. Ako ćete pisati pišite o utakmici. Stani :think: naguženi ste, svježe rane, pa se traži kompenzacija u dobivanju diskusije ma na bilo koju temu.

Ne zagađujte više ovaj pdf glupostima, igrajte se razlaza. :salut:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 26 apr 2014, 21:00

let3 je napisao/la:
wtf :o
kakav ba Batko i zlikovci :shock: ja to nisam pomenuo, niti znam ko su ti ljudi...to ti sad nešto nameces i blebetaš bezveze :o i jel to se dicite što ne pljujete spaljenu Grbavicu :o to kao neki kulturološki civilizacijski podvig, koji treba naglasiti, što ne velicate jedan urbicid kakav je zasigno paljenje Grbavice :?

Bože me sacuvaj takvog razmišljanja :roll:

Nisam ni napisao da si ti spomenuo, ali prelistaj i ovu temu i temu matičnog kluba, pa ćeš vidjeti spominjanje i ratnih zločinaca Tute i Štele, i oduzimanje stadiona, i nazivanje veležovaca Hrvatima, zrinjevcima i tako dalje.

Ja sam naglasio da obrnutno nisi mogao vidjeti kad smo mi propadali, jer na takav nivo nismo spali i dobro je što je tako, a tužno je vidjeti šta su pojedinci iz vaših redova spremni ispisati radi jedne yebene utakmice.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.