Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
kad dođu losi dani i liverpoolu krene ovako lose ja samo poslusam ovu pjesmu i sve bude ok
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
You are someone else I am still right here
- Sasha L.F.C.
- Kontakt:
Ako neide dobro "starcima" ide dobro mladima dobili su United u gostima 2-1(Morgan strjelac za 1-0,drugi gol je autogol).Dominirali smo u potpunosti i dokazali smo da imamo jednu od jacih mladih skola.
Veceras su i rezerve gostuju na Villa Parku.
Sastavi:
VILLA: Siegrist, Herd, Baker, Clark, Deeney, Berry, Bradley, Salifou, Gardner, Albrighton, Forrester. Substitutes: Lampkin, Watkins, Barton, Graham, Melvin.
LIVERPOOL: Hansen, Mendy, Irwin, Regan, Wisdom, Shelvey, Silva, Roberts, Ngog, Fernandez, Ince. Substitutes: Cooper, Chamberlain, King, Thomas, Kohlert.
Sastavi:
VILLA: Siegrist, Herd, Baker, Clark, Deeney, Berry, Bradley, Salifou, Gardner, Albrighton, Forrester. Substitutes: Lampkin, Watkins, Barton, Graham, Melvin.
LIVERPOOL: Hansen, Mendy, Irwin, Regan, Wisdom, Shelvey, Silva, Roberts, Ngog, Fernandez, Ince. Substitutes: Cooper, Chamberlain, King, Thomas, Kohlert.
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool." - Bill Shankly
Jedva čekam rezervelfc.tz je napisao/la:Ako neide dobro "starcima" ide dobro mladima dobili su United u gostima 2-1(Morgan strjelac za 1-0,drugi gol je autogol).Dominirali smo u potpunosti i dokazali smo da imamo jednu od jacih mladih skola.
Sastavi:

http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sports
Tu će biti
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Young igra lijevo, Kuyt desno.Admir_Sa je napisao/la:Imamo kuytaSasha L.F.C. je napisao/la:Aston Villa ready to sell Manchester United & City target Ashley Young in the summer - report.
A gde smo mi u ovoj prici![]()
Dobro je da je Shelvey poceo igrati.

Negdje pročitah da je Villa spremna prodati Younga za nekih 13 miliona funti. 

Aquilani je dobar igrač ali kada igra.Ja ne bih imao ništa protiv da se vrati ionako ćemo za taj novac(nekih 14 miliona €) teško dobiti kvalitetnijeg igrača.Red Assassin je napisao/la:Ja nisam za povratak Aquilanija nama treba nesto mnogo bolje,cvrce,sigurnije u sredini..Po meni najbolja opcija bi bila ako juve ne bude zelio isplatit da ga damo nekom klubu u italiju za nekog dobrog lijevog bocnog..Gerrarda su stigle godine moramo traziti novog heroja za veznog reda.. Moja neka zelja iako je nerealna je Pastore ali sa politikom novih vlasnika i Commolija nikad se ne zna sta mogu uraditi i koga dovesti..

FK Pjetlovi
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Pa je li stvarno toliko teško shvatiti da se Aquilani bolje snalazi u Serie A nego u Premiershipu ?
Dugo će njemu trebati da se privikne na stil igre u Engleskoj.Imao je najviše izgubljenih lopti u većem dijelu mečeva kada je igrao.U Italiji je druga priča.
Dugo će njemu trebati da se privikne na stil igre u Engleskoj.Imao je najviše izgubljenih lopti u većem dijelu mečeva kada je igrao.U Italiji je druga priča.
You'll never walk alone.
- reds_forever
- Kontakt:
Aquilani nije bio toliko los u EPLu,dobro je saradjivao sa Gerrardom...
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
- 4ever alone?
- Lokacija: In the butterfinger solar system (instead of the milky way)
- Kontakt:
E jeste se i naigrao nema sta. 

Povrede su njega kočile, u svakom slučaju ne mislim da bi on mogao pored Meirelesa u prvih 11. Više bi grijao klupu, nego što bi igrao. Bilo bi dobro njega prodati i za te pare dovesti Sissoka.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- 4ever alone?
- Lokacija: In the butterfinger solar system (instead of the milky way)
- Kontakt:
Sigurno bi igrao umjesto Spiringa, s obzirom na stanje sa Gerardom.Carlo je napisao/la:Povrede su njega kočile, u svakom slučaju ne mislim da bi on mogao pored Meirelesa u prvih 11. Više bi grijao klupu, nego što bi igrao. Bilo bi dobro njega prodati i za te pare dovesti Sissoka.

- Red Assassin
- Kontakt:
Danas citam u sport rubrici u Avazu kako je Roy dobio 7.5 miliona odstete od Liverpoola za otkaz cime je za 6-7 mjeseci zaradio vise od 8 miliona.. Znao je uzet pare dzed usmrdzeli a kupovao nam je neke poulsene po 3-4 miliona..
- mighty_reds
- Kontakt:
jbt da nam je stabilan zadnji vezni kao SIssoko.Ali onaj iz Toulousea.Ne bi imao obraza tražiti Momu nazad.4ever alone? je napisao/la:Sigurno bi igrao umjesto Spiringa, s obzirom na stanje sa Gerardom.Carlo je napisao/la:Povrede su njega kočile, u svakom slučaju ne mislim da bi on mogao pored Meirelesa u prvih 11. Više bi grijao klupu, nego što bi igrao. Bilo bi dobro njega prodati i za te pare dovesti Sissoka.

dobijem osip kad vidim da se povezuju sa Gagom npr.Stabilniji Spearing 100x.

The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
- kumkalesic
- Kontakt:
Stvarno ne razumijem ljude koji ospravaju Aquilanijevo fudbalsko znanje. Tip je majstor na sredini terena, samo sto je njegov problem sto je tokom cijele svoje karijere imao problema sa povredama. Isto sada da netko kaze kako Fabio Aurelio nije dobar igrac, a covjek je uvijek bio na terenu jedan od najboljih u dresu Liverpoola (kada je bio fizicki spreman).
Joint_fc
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
@Rizah,
Mog'o bi promijenit' avatar (ako nije bad), izgleda da je ovo što ti je sada na istom neka vrsta virusa.
Mog'o bi promijenit' avatar (ako nije bad), izgleda da je ovo što ti je sada na istom neka vrsta virusa.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
-
- Kontakt:
Zadnja izmjena: Chelsea_CBH, dana/u 05 apr 2011, 17:13, ukupno mijenjano 1 put.
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN
Aquliani je u juventusu los igrac, nista specijalno nije pokazao do sada. Igra zato sto boljeg nemaju, unistile su njega povrede
U Liverpoolu je bio nedokazan, tj otisao je brzo tako da se nismo uvjerili moze ili ne moze igrati PL. Ja ga ne bi vracao
U Liverpoolu je bio nedokazan, tj otisao je brzo tako da se nismo uvjerili moze ili ne moze igrati PL. Ja ga ne bi vracao
nema potpisa
- Sasha L.F.C.
- Kontakt:
Ma najbolje da nam Lucas igra netreba nama Aquilani ni Gerrard netreba nama niko moze sve to Lucas da pokrije, on cak moze da pokrije dve pozicije odjednom, tako da najbolje za sledeci mec da Lucas igra zadnjeg veznog i centralnog, ma netreba nama ni krilo sta ce nama Young i to ce Lucas da pokrije, jednostavno Lucas je univerzalan.
Ovo je njegov vrhunac karijere:
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.
2nd Celtic F.C.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Sta je to sad Lucas skrivio?
Ovaj tim se moze nositi sa svakim, to ce pokazati vec u mecu sa Cityem. Ono na cemu treba poraditi jeste igra u gostima, nevjerovatno koliko losije igramo kada smo van Anfielda. Jos uvijek se osjeti Hodgsonovo (ne)djelo.
Zna li se sta je sa Kellyem i Aggerom, nadam se da ce se osposobiti do meca sa Man City-em.

Ovaj tim se moze nositi sa svakim, to ce pokazati vec u mecu sa Cityem. Ono na cemu treba poraditi jeste igra u gostima, nevjerovatno koliko losije igramo kada smo van Anfielda. Jos uvijek se osjeti Hodgsonovo (ne)djelo.
Zna li se sta je sa Kellyem i Aggerom, nadam se da ce se osposobiti do meca sa Man City-em.

hahaSasha L.F.C. je napisao/la:Ma najbolje da nam Lucas igra netreba nama Aquilani ni Gerrard netreba nama niko moze sve to Lucas da pokrije, on cak moze da pokrije dve pozicije odjednom, tako da najbolje za sledeci mec da Lucas igra zadnjeg veznog i centralnog, ma netreba nama ni krilo sta ce nama Young i to ce Lucas da pokrije, jednostavno Lucas je univerzalan.
najjace je ono lav lukas
ja mislim da su i ptice oko Anfielda skontale da lik nema konstantnost za igranje na visokom nivou za liverpool, al ev ovde se ljudi raduju sto je lav produzio ugovor

nema potpisa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.