NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Bio sam protiv Slavena. Al nisam primjetio da je neka povreda da bi evo vec dva kola bio aut.
U svakom slucaju ako je povreda brz oporavak.
Sretno momcima sutra. Imacemo dobre uslove za igru. Solidan sudija i sto je najvaznije TV prenos cime je i sudenje automatski bolje. Ocekujem nasih sutra izmedu 80-100(jedan bus, nesto privatnim autima+nesto malo nase studentarije koja bude u Sarajevu) i bice sasvim sigurno solidna brojka. Svakako vise nego njihovih.
Dok je bio Gracic i premier liga znalo ih je bit 20-25 po tekmi. Sad kad nema njega i Bisere maksimalno 15-18 ih ocekujem.
Sretno momcima sutra. Imacemo dobre uslove za igru. Solidan sudija i sto je najvaznije TV prenos cime je i sudenje automatski bolje. Ocekujem nasih sutra izmedu 80-100(jedan bus, nesto privatnim autima+nesto malo nase studentarije koja bude u Sarajevu) i bice sasvim sigurno solidna brojka. Svakako vise nego njihovih.
Dok je bio Gracic i premier liga znalo ih je bit 20-25 po tekmi. Sad kad nema njega i Bisere maksimalno 15-18 ih ocekujem.
-
- Kontakt:
Gdje ima prenos jel city tv prenosi ili?
Makar bod sutra najbolje nula nula a moze i 0:3 hehehe.
Makar bod sutra najbolje nula nula a moze i 0:3 hehehe.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
- theboss_RD07
- Kontakt:
Pred kraj prvog poluvremena se drzao za zadnju lozu i pokazivao rukom prema klupi da treba izmjenucombe je napisao/la:Bio sam protiv Slavena. Al nisam primjetio da je neka povreda da bi evo vec dva kola bio aut.
⭐
Nemaš potrebe da budeš bezobrazan. Nikada vas nije bilo više od domaće publike pa neće ni sutra ako Bog da.combe je napisao/la:Bio sam protiv Slavena. Al nisam primjetio da je neka povreda da bi evo vec dva kola bio aut.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Evo uvrijedio se jedan od dva navijaca OlimpicaMancini je napisao/la:Nemaš potrebe da budeš bezobrazan. Nikada vas nije bilo više od domaće publike pa neće ni sutra ako Bog da.combe je napisao/la:Bio sam protiv Slavena. Al nisam primjetio da je neka povreda da bi evo vec dva kola bio aut.

'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Nisam ni očekivao pametan odgovor. Sličan si onome vašem zemljaku što je u prošloj utakmici u Sarajevu prozivao odnosno galamio na domaće igrače sve dok ga nije umirio jedan specijalac.DevilsAdvocate je napisao/la:Evo uvrijedio se jedan od dva navijaca OlimpicaMancini je napisao/la:Nemaš potrebe da budeš bezobrazan. Nikada vas nije bilo više od domaće publike pa neće ni sutra ako Bog da.combe je napisao/la:Bio sam protiv Slavena. Al nisam primjetio da je neka povreda da bi evo vec dva kola bio aut.
Dok je bio Gracic i premier liga znalo ih je bit 20-25 po tekmi. Sad kad nema njega i Bisere maksimalno 15-18 ih ocekujem.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Sta pricate gluposti bio sam ja tada, neki vasi su spovali on je skocio kasbije specijalci na njega a kad je covjek izvadio iskaznicu svi sw povukli inace cojvke je zlatni ljiljan armije bih miroslav cvitkusic zvanu miso, on si su se kasnije izvinjavali i nije bilo tao kao ti sto govoris. Drugo sro nisi ti ustao nego si nijemo posmareao tako cete i sutra biti gosti na svome stadionu.
Ja ne znam sto se vrijeđaju ovih par gledalaca pastorceta Sarajeva i Zelje - Olimpić. Vi ste po meni trenutno najbolja ekipa u ovoj ligi. Ali je cinjenica da publiku niste nikada imali. Znate i sami da u Sarajevu vise navijaca imaju Vrbanjusa i Saobracajac nego vi.
Pa vas bivsi predsjednik je vozao klub od Tuzle do Gorazda nebil gdje nasao utociste jer je znao da u Sarajevu Olimpić nema publiku.
I onda vas smeta cinjenica sto vas na stadionu bude max.25 zajedno sa uposlenicima kluba.
Pa vas bivsi predsjednik je vozao klub od Tuzle do Gorazda nebil gdje nasao utociste jer je znao da u Sarajevu Olimpić nema publiku.
I onda vas smeta cinjenica sto vas na stadionu bude max.25 zajedno sa uposlenicima kluba.
- theboss_RD07
- Kontakt:
@Mancini
drug, mozes da se ljutis, ali cinjenica je da publike nemate. Pa vama kad Sarajevo dodje vi Hordama dadnete komplet tribinu jer znate da vam se ne isplati odvajati i praviti tampon zone radi 50 domacih gledalaca
A sto se tice toga da nas nikad nije bilo vise od domace publike - nije istina.
drug, mozes da se ljutis, ali cinjenica je da publike nemate. Pa vama kad Sarajevo dodje vi Hordama dadnete komplet tribinu jer znate da vam se ne isplati odvajati i praviti tampon zone radi 50 domacih gledalaca
A sto se tice toga da nas nikad nije bilo vise od domace publike - nije istina.
⭐
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Idemo momci,danas ostat neporazeni,imate sve uslove,teren odlican,kvalitet je na nasoj strani,idemo zmajevi

ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Cestitke Olimpiću na pobjedi. Kao sto sam i ranije rekao imaju najkvalitetniji sastav u ovoj ligi. Suđenje manje-vise, kakvo zna bit u ovoj ligi ovo je korektno.
A sad Zvijezda. Momci glavu gore zasluzili ste to. Mi smo apsolutni dobitnici nakon 6 kola pa i nakon sedmog ce mo bit ako Bog da a to je skoro polovica prvenstva.
I poslije ovo kola ce mo ostat medu prve 3.
Zato jos jednom glavu gore i idemo dalje.
A sad Zvijezda. Momci glavu gore zasluzili ste to. Mi smo apsolutni dobitnici nakon 6 kola pa i nakon sedmog ce mo bit ako Bog da a to je skoro polovica prvenstva.
I poslije ovo kola ce mo ostat medu prve 3.
Zato jos jednom glavu gore i idemo dalje.
-
- Kontakt:
Samo da bosna visoko ne pobijdi,i eto nas sledece kolo opet na vrhu
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Po meni sudija lopov,al pamti pa vrati.zvijezda se dobro drzala i nije razocarala.idemo dalje treba kuci derat i zadrzat prikljucak.idemo rodenii
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Danas je najrealnija nula. Olimpic ima blagu naklonost sudija ali mi smo morali bolje.
Neznam zasto vadi daria, jedinog covjeka koji zna sta ce s loptom al hajd. Dosta smo izdrzali bez poraza i do sad primit jedan gol je prevrlik uspjeh.
Kao sto neko rece glavu gore i guraj dalje..
Neznam zasto vadi daria, jedinog covjeka koji zna sta ce s loptom al hajd. Dosta smo izdrzali bez poraza i do sad primit jedan gol je prevrlik uspjeh.
Kao sto neko rece glavu gore i guraj dalje..
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Ocekivan poraz, nema se sta padat sad u depresiju i dopustit ovom da nam poljulja samopouzdanje, kuci sad opet 3 bobe da se popravimo i rokaj dalje u gostima , bod po bod
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Nista,idemo dalje...
I dalje smo liderse idemo Zvijezdo jer ti si sampion!!!!
Kuci sad pobjeda...
Kuci sad pobjeda...
Samo jako, glavu gore. Morali smo pasti nakon dugog niza. Idemo opet napravit niz Bratstvo-Tosk-Orasje-Travnik.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.