Munibe,majstore,vrati se u svetinjuennis je napisao/la:Pa ko jos ima obraza da brani ovu bagru,ljudi imaju svoju reprezentaciju![]()
![]()
,Munibe sve ti je oprosteno
![]()
,dodji istjeraj bagru.

Munibe,majstore,vrati se u svetinjuennis je napisao/la:Pa ko jos ima obraza da brani ovu bagru,ljudi imaju svoju reprezentaciju![]()
![]()
,Munibe sve ti je oprosteno
![]()
,dodji istjeraj bagru.
i šta predlažes da ga objesimo ili da ga kamenujemo ,ljudi smjesni ste .sami sebi smo najveci neprijatelji i to opet pokazujemo .nikad pameti doci umjesto da budemo jedinstveni mi samo trazimo probleme.otici ce i Safet pa cemo tek onda vidjeti sta smo izgubili i kad cemo opet vidjeti veliko takmicenje .brazil2014 je napisao/la:Safet i NSBiH su od reprezentacije napravili najvece moguce ruglo i to bas pred ovo prvo SP, koliko god igraci pokusali da ujedine narod, oni opet taj narod zavadjaju. Ne moze me 100 safeta susica ubijediti da je njegov amidzic zasluzio da ide na ovo SP prije Pandze i ovo sa vizom Yukanovica, sve su to price ya malu djecu.
Pare se vrte, a oni gladni, malo im pa malo kolko god im das, Yebe se njima i za ovaj narod i za sve.
Treba se sa njima obracunati za sva vremena. Fuj
Slazem se.1988risha je napisao/la:Pa nema nikakvog smisla da Seo igra stopera ;D Već ako igra bez DM nek stavi Bešića na mjesto Bičakčića,svakako igra stopera u klubu... ako ga već ne koristi na DM,dečko je i na stoperu fenomenalan...
Zasto ona neko pise da je za ovo kriv Safet kad nije.DukeOfWellington je napisao/la:biskitt je napisao/la:diverziju na taj nacin je nemoguce izvesti. Zukanovic bi u tom slucaju bio obavijesten da mu fali neki papir. Imao je i face to face intervju sa konzulom. US ambasada su profesionalci, ovdje je nesto drugo u pitanju jer kod njih dobijes ili ne dobijes vizu ne traje to 7 dana. Ovdje su neke provjere bile iz ko zna kojih razloga.
![]()
Naravno da su profesionalci, njima je najvažnije da sve bude uredu da bi pustili nekog u SAD, ne zanima ih da li se nekom žuri na pripreme za SP.
Tako je.Finito.DukeOfWellington je napisao/la:biskitt je napisao/la:diverziju na taj nacin je nemoguce izvesti. Zukanovic bi u tom slucaju bio obavijesten da mu fali neki papir. Imao je i face to face intervju sa konzulom. US ambasada su profesionalci, ovdje je nesto drugo u pitanju jer kod njih dobijes ili ne dobijes vizu ne traje to 7 dana. Ovdje su neke provjere bile iz ko zna kojih razloga.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()
Naravno da su profesionalci, njima je najvažnije da sve bude uredu da bi pustili nekog u SAD, ne zanima ih da li se nekom žuri na pripreme za SP.
Pa ti nisi bio u stanju da provališ da je za cijelu priču nebitna ambasada, imaš infantilno razmišljanje, džaba ti godine. Američku ambasadu ne zanima povlačenje po medijima, tj. evo imaće ga u svakom slučaju narednih dana, njih samo zanima da vizu dobije onaj ko ima urednu dokumentaciju. Zukanović je namjerno izostavljen, a selektor tvoje reprezentacije bavi se kriminalnim radnjama, pomiri se sa tim.Kobe Bryant je napisao/la: to papir izostavili ostavi za priču za malu djecu, Američka ambasada Sarajevo sebi nebi dopustili povlačenje po medijima da je upitanju papir ili propust nsbih, ovo nije do Američke ambasade Sarajevo, nego zbog njihovog sistema, iz Washingtona će vjerovatno za par dana stići isprika ALI KASNO ZA BEZOPLETI JEZIK ZUKE. Opet kažem neopravdana kazna jer je amaterizam trebali su mu obezbjediti trenera i plan i ljude koji će biti zaduženi za njega a ne ga samog ostaviti jasno da će biti priča o zavjerama, a u stvari je samo amaterizam i greška sigurnosti američke administracije, ccccc
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Papir se može naknadno dostavitiDukeOfWellington je napisao/la:njih samo zanima da vizu dobije onaj ko ima urednu dokumentaciju. Zukanović je namjerno izostavljen, a selektor tvoje reprezentacije bavi se kriminalnim radnjama, pomiri se sa tim.
Pape se oglasio kao onaj sto ga je prekrizio. Ne moze njemu savez odredjivati spisak. Sve je ovo dio Safetove politike.Za koga smo ono rekli da je najblizi da otpadne ?wobly92 je napisao/la:Ne znam stvarno što se ovdje pljuje Pape, pa ovo je odluka saveza, njima se kao zamjerio Zukanović...K'o što neko napisa, Pape za ovo vjerovatno još i ne zna, i stvarno on k'o selektor nije ništa mog'o uradit za vizu Zukanovića...Savez opet lagano al sigurno počinje seruckat, pa nismo mi Brazil da možemo tek tako izbacivat igrače, pogotovo one koji nam trebaju, taj Ervin je trenutno bolji i od Bičakčića i od Vranješa, da Šunjića ne spominjemo...Ovo je bruka saveza 100%
jojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj ti mislis da nisu pitali susica koga necemo voditi u Brazil ? zašto se ovo nije desilo Dzeki, Spahicu itd. Ovaj momak je bio višak.wobly92 je napisao/la:Ne znam stvarno što se ovdje pljuje Pape, pa ovo je odluka saveza, njima se kao zamjerio Zukanović...K'o što neko napisa, Pape za ovo vjerovatno još i ne zna, i stvarno on k'o selektor nije ništa mog'o uradit za vizu Zukanovića...Savez opet lagano al sigurno počinje seruckat, pa nismo mi Brazil da možemo tek tako izbacivat igrače, pogotovo one koji nam trebaju, taj Ervin je trenutno bolji i od Bičakčića i od Vranješa, da Šunjića ne spominjemo...Ovo je bruka saveza 100%
Kako nije, pa radi njega i grupe ljudi oko njega Zukanovićeva dokumentacija nije bila validna. Ambasada nije imala izbora nego da mu ne odobri vizu.Elegant je napisao/la: Zasto ona neko pise da je za ovo kriv Safet kad nije.
Zavisi šta je u dokumentaciji nedostajalo. Ne sumnjam da su oni koji su ostavili Zukanovića dobro ispipali šta i kako.Virtu4l je napisao/la:Papir se može naknadno dostavitipo tvome je onda čitav savez uključen u kriminalne radnje, to je previše, i za najveće protivnike Safeta Sušića.
Evo ti odgovora. Prosto.wobly92 je napisao/la:Ne znam stvarno što se ovdje pljuje Pape, pa ovo je odluka saveza, njima se kao zamjerio Zukanović...K'o što neko napisa, Pape za ovo vjerovatno još i ne zna, i stvarno on k'o selektor nije ništa mog'o uradit za vizu Zukanovića...
Edit: Jedva čekam Safetovu izjavu po ovom pitanju.Međutim, poslije neosnovanih optužbi ovog igrača i pored njegovih neubjedljivih naknadnih izjava, te nakon konsultacija sa stručnim štabom i igračima, selektor Sušić neće računati na Zukanovića za Mundijal u Brazilu," stoji u saopštenju N/FS BIH.
A ja sam uvjeren da si ti jedan nepismeni malograđanin.AzRimiRzA je napisao/la:Ja sam uvijeren da ste totalno pukli.![]()
Sent from my prsti using teorije zavjere.
nazalost, i ja sam bio u pravu kada sam predvidio ovakav rasplet. pratim reprezentaciju od 96. godine i ovo mi je bas velika rana..xavi26 je napisao/la:a mozda ce viza rijesiti pitanje (problem) 24. igraca..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.