English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Bas lose.

Najveci kompleksas... United gore Liverpool dole, univerzum se vraca u normalu
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
Udjes nakon godinu na temu i vidis da je sve ostalo isto. Topnici kukaju i Spanci gluposti lupaju.
Sudija procijenio da nije bilo uticaja na igru i to je to, ja bih svirao ofsajd ali vidim zasto i nije.
City imao loptu, United bolje prilike. Doduse City mimo gola nije ni imao sut prema De Gei.
Sve upucuje za sada na to da je Ten Hag preporodio United. Ko bi rekao da je moguce...
Sudija procijenio da nije bilo uticaja na igru i to je to, ja bih svirao ofsajd ali vidim zasto i nije.
City imao loptu, United bolje prilike. Doduse City mimo gola nije ni imao sut prema De Gei.
Sve upucuje za sada na to da je Ten Hag preporodio United. Ko bi rekao da je moguce...
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Objasni ovaj fino na PremierLeague kanalu. Kaže subjektivna odluka sudije na terenu pa zato VAR nije mogao reagovati. Siva zona takoreći, procijenio čovjek da Rashford nije uticao i to je to. Da je poništio isto VAR ne bi mogao reagovati.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
-
- Kontakt:
sad poslastica dana, moguć debi Orše u EPL
-
- Kontakt:
Ne uzmemo li vas na Etihadu, doma hoćemo ako je suditi prema zadnjih par sezona. Nemam više sigurnost da ćete uvezat 10-15 pobjeda, valja mi samo prihvatit da ovi uzimaju i to je to, pa šta bude.

City sa 70% posjeda jedan šut u okvir gola za 90' veliki Pep Guardiola.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Nisam rekao da nije ofsajd čak i ako nije dirao, nego mi se učinilo da je svakako odigrao loptom bukvalno tik prije Bruninog dodira.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Ovo bi trebalo biti kljucno u cijeloj ovoj danasnjoj drami.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- wadethegreat
- Kontakt:
Emir on suicide watch.
Vratile se neke sudijske odluke Citiju od prije a United je uvijek bio miljenik ljudi u crnom.
Kad su doveli ETH rekao sam da je meni licno odlican trener ali ovako brz preokret nisam ocekivao.
Kompaktna ekipa koja zna sta radi kako je dropao neke igrace prodisali su.
Samo da City ne uzme ligu i da Emir opet pocne za Bayern navijati
Vratile se neke sudijske odluke Citiju od prije a United je uvijek bio miljenik ljudi u crnom.
Kad su doveli ETH rekao sam da je meni licno odlican trener ali ovako brz preokret nisam ocekivao.
Samo da City ne uzme ligu i da Emir opet pocne za Bayern navijati

Dal ce Pep otici ako bude 0 tituli?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
ili za PSGwadethegreat je napisao/la: ↑14 jan 2023, 16:01Emir on suicide watch.
Samo da City ne uzme ligu i da Emir opet pocne za Bayern navijati![]()

Zamisli da su ovakav gol dali protiv Arsenala.Rooney88 je napisao/la: ↑14 jan 2023, 15:54Udjes nakon godinu na temu i vidis da je sve ostalo isto. Topnici kukaju i Spanci gluposti lupaju.

Kakav licemjer, lik nestao sa foruma godinama i nakon par pobjeda dolazi drzi pridike nekomRooney88 je napisao/la: ↑14 jan 2023, 15:54Udjes nakon godinu na temu i vidis da je sve ostalo isto. Topnici kukaju i Spanci gluposti lupaju.

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Nedo bog da dobijemo sumnjiv faul u zoni šuta protiv njih za 2 kola. Bilo bi ozbiljnih problema ovdje na forumu.Belmin6 je napisao/la: ↑14 jan 2023, 16:02Zamisli da su ovakav gol dali protiv Arsenala.Rooney88 je napisao/la: ↑14 jan 2023, 15:54Udjes nakon godinu na temu i vidis da je sve ostalo isto. Topnici kukaju i Spanci gluposti lupaju.
Sve upucuje za sada na to da je Ten Hag preporodio United. Ko bi rekao da je moguce...![]()
![]()

Slobodna sudijska procjena
Mnogo smo jaki!
Strašno sudjenje na vrhunskom nivou, sudija nije podlegao pritisku i padavicarima iz City-a ocjena 10/10
Strašno sudjenje na vrhunskom nivou, sudija nije podlegao pritisku i padavicarima iz City-a ocjena 10/10
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Nećete vi imati prilike da dođete do zone šutaPoligon10 je napisao/la: ↑14 jan 2023, 16:04Nedo bog da dobijemo sumnjiv faul u zoni šuta protiv njih za 2 kola. Bilo bi ozbiljnih problema ovdje na forumu.Belmin6 je napisao/la: ↑14 jan 2023, 16:02Zamisli da su ovakav gol dali protiv Arsenala.Rooney88 je napisao/la: ↑14 jan 2023, 15:54Udjes nakon godinu na temu i vidis da je sve ostalo isto. Topnici kukaju i Spanci gluposti lupaju.
Sve upucuje za sada na to da je Ten Hag preporodio United. Ko bi rekao da je moguce...![]()
![]()
![]()

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0