Šteta što mrzim te antidruštvene mreže i nikad neću imati naloge , tako bi svašta napisao tim kvazinovinarima ...TripleThreat je napisao/la: ↑31 avg 2025, 23:04Hoće l' se opet javit onaj twitter novinar da proziva primarno Nurkića ili šta?
Eto, opet će po statistici ostat najbolji igrač reprezentacije. Ali dobro, ti novinari samo i traže nekog da upru prstom i tako stvaraju narativ.
Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- VensanKasel
- Kontakt:
Re: Jusuf Nurkić
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Kako god ubjedljivo nas najbolji igrac na Eurobasketu
Vidi se kad nema Muse i trica da je Nurkic jedini koji moze svakom kosarkasu parirati
Vidi se kad nema Muse i trica da je Nurkic jedini koji moze svakom kosarkasu parirati
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Re: Jusuf Nurkića75eh41
Naravno da ce na kraju biti najbolji igrac. Zbog svega tokom priprema, on ili Alibegovic bila je dilema.
Ja mu zamjeram njegovu nonsalantnost po pitanju spremnosti.
Koliko je minuta igrao u ove tri tekme? Ako grijesim, pardon Jusufe. Al, meni se sve cini da mu je prosjek minuta gori i od NBA na 48 min.
Ja mu zamjeram njegovu nonsalantnost po pitanju spremnosti.
Koliko je minuta igrao u ove tri tekme? Ako grijesim, pardon Jusufe. Al, meni se sve cini da mu je prosjek minuta gori i od NBA na 48 min.
Samo da je slabo parirao. Spanci ga nikada gori pod kosem ustopali. Sinoc se kosevima na kraju utakmice popravio. A sta je cinjenica, jucer su visoki Talijani do kraja 3. cetvrtine morali biti sa 3-4 licne vec. I da je jedan od njih izletio iz igre vec tokom zadnje cetvrtine, pa da ganjamo opciju vise.
Nama Nurkic sredinom 3. izlazi zbog 3 licne greske. A Meli pogađa trojke jer se opustio ...
Elmedin Kikanović: Mislim da Nurkića malo koji igrač u našoj grupi može da sačuva jedan na jedan. Vidjelo se to i protiv Italije, imali su izuzetnih problema kad je u dobroj poziciji. Vanjski igrači će manje da skupljaju oko njega, ako naši ubace nekoliko šuteva za tri poena.
Edin Avdić: Nurkić iz udvajanja baci dobar pas ona Laziću prođe kroz ruke. Baci dobar pas ona Gegiću s ruke ode u aut. Znaš one neke greške koje ne znaš ni čemu da pripišeš. Što bi se reklo početničke greške.
Edin Avdić: Nurkić iz udvajanja baci dobar pas ona Laziću prođe kroz ruke. Baci dobar pas ona Gegiću s ruke ode u aut. Znaš one neke greške koje ne znaš ni čemu da pripišeš. Što bi se reklo početničke greške.
- Shategabri
- Kontakt:
Ta treća je bila glupost, lik krene da ga pretrči, u bonusu i on pravi ličnu grešku.Drum je napisao/la: ↑01 sep 2025, 20:40Samo da je slabo parirao. Spanci ga nikada gori pod kosem ustopali. Sinoc se kosevima na kraju utakmice popravio. A sta je cinjenica, jucer su visoki Talijani do kraja 3. cetvrtine morali biti sa 3-4 licne vec. I da je jedan od njih izletio iz igre vec tokom zadnje cetvrtine, pa da ganjamo opciju vise.
Nama Nurkic sredinom 3. izlazi zbog 3 licne greske. A Meli pogađa trojke jer se opustio ...
Onda i četvrtu na isti način.
Pa ako ga ne možeš ispratiti, bolje ne faulirati, nikakve koristi od tog faula.
Koševo Zapad
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Defanzivno njegova najbolja utakmica u dresu reprezentacije. Fantastičan i u napadu mimo slobodnih bacanja
Hvala ti Jusufe. Hvala ti što si poginuo na terenu danas.
Miševi što ga nazivaju tastatura patriotom nazad u rupe.
Hvala ti Jusufe. Hvala ti što si poginuo na terenu danas.
Miševi što ga nazivaju tastatura patriotom nazad u rupe.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt:
- BosniaBoston
- Kontakt:
Doktore, opravdao si sve nas koji smo te godinama branili od neznalica, kompleksaša i kvazipatriota!
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
BosniaBoston je napisao/la: ↑02 sep 2025, 16:16Doktore, opravdao si sve nas koji smo te godinama branili od neznalica, kompleksaša i kvazipatriota!

- baboedindzeko09
- Kontakt:
- Beduin
- Kontakt:
Bravo za danasnju predstavu. Samo neshvatljiva dekoncentracija kod slobodnih bacanja.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Jusuf Nurkić's career regular season free throw percentage is 66.7%. He has averaged 2.4 free throws made on 3.7 attempts per game over his career, as of June 2025.
Blize 70 posto. Solidno za centra.
Pisao sam dosta kritika na njegov racun. Ne sto ga ne volim vec me ljuti sto nije iskoristio svoj potencijal. A pokaze cesto da ga ima. Naprotiv, drag mi je igrac.
Mrcina, 213cm, 135kg, sa dugim rukama al cim je pod kontaktom nekako se izvije frljoke baca.
Malo teretana sa fokusom na noge i ljeto sa Olayuwonom(dosta post igraca ide kod njega na casove) i malo mentaliteta od Shaqa(hos' da projdem kroz tebe) i bio bio superstar...
malo b olji procenagt nego sto sam ja mislioDinhooo je napisao/la: ↑02 sep 2025, 16:45Jusuf Nurkić's career regular season free throw percentage is 66.7%. He has averaged 2.4 free throws made on 3.7 attempts per game over his career, as of June 2025.
Blize 70 posto. Solidno za centra.
Pisao sam dosta kritika na njegov racun. Ne sto ga ne volim vec me ljuti sto nije iskoristio svoj potencijal. A pokaze cesto da ga ima. Naprotiv, drag mi je igrac.
Mrcina, 213cm, 135kg, sa dugim rukama al cim je pod kontaktom nekako se izvije frljoke baca.
Malo teretana sa fokusom na noge i ljeto sa Olayuwonom(dosta post igraca ide kod njega na casove) i malo mentaliteta od Shaqa(hos' da projdem kroz tebe) i bio bio superstar...
Kasno je za treninge sa olajuwonom. Juka je prešao 30, kakav je takav je nama sa pola repke iz ABA lige je odličan.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- VensanKasel
- Kontakt:
Više je do umora , ne može da smiri puls . Lik gine u oba pravca , tako da imam razumijevanje .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Tuzlanski region dominira u kosarciDamirT je napisao/la: ↑02 sep 2025, 20:14https://www.fiba.basketball/en/news/nur ... oring-list
Ide Juka aBd do kraja na sesto mjesto.
Ima tu pojedninaca iz cijele BiH, ali najvise iz vase regije
Da i vas pohvalimo
Mnogi ne znaju da je iz Tuzle Mirza Delibasic i da je poceo u Slobodi
Teletovic je takodjer poceo u Slobodi, iako je iz Jablanice
Nurkic sad predvodi BiH i on je kao dijete bio u Slobodi?
U Slobodu treba ulagati, ne znam sta Bingo ceka
Naravno treba u svaki klub ulagati volio bih i Zeljeznicar da vrati kosarku
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 02 sep 2025, 20:49, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Bingo je pokusao zadnji puta prosle godine da ulaze u Slobodu, ali ga znalci na celu kluba (citaj Aid) odbili. Sad se pomalo okrenuo fudbalskom klubu izgleda. Prica se da je par zadnjih dugovanja on platio.NoDi80 je napisao/la: ↑02 sep 2025, 20:38Tuzlanski region dominira u kosarciDamirT je napisao/la: ↑02 sep 2025, 20:14https://www.fiba.basketball/en/news/nur ... oring-list
Ide Juka aBd do kraja na sesto mjesto.
Ima tu pojedninaca iz cijele BiH, ali najvise iz vase regije
Da i vas pohvalimo
Mnogi ne znaju da je iz Tuzle Mirza Delibasic i da je poceo u Slobodi
Nurkic sad predvodi na eurobasketu
U Slobodu treba ulagati, ne znam sta Bingo ceka
Naravno treba u svaki klub ulagati volio bih i Zeljeznicar da vrati kosarku
Zadnja izmjena: DamirT, dana/u 02 sep 2025, 20:52, ukupno mijenjano 1 put.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: 231983, DjaniTarik, juka55, Proximic i 19 gostiju.