RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la tepsija » 26 apr 2014, 20:17

Što niste bili na Otoci i podržali mlađeg bracu Olimpica,ha?
Uostalom,nebitni ste.
Ne znam šta se više kačite tu...cijelu sedmicu ste ko sršljeni,samo zujite bezzze.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 26 apr 2014, 20:18

Čestitke na zasluženoj pobjedi na terenu.

Vidimo se u Sarajevu ako Bog da partizanen banditen
Ja te volim, volim Željo..

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 26 apr 2014, 20:19

Pojedoše se štrumfovi od muke. Kad hoćete titulu pobjedite. Lijepo sam vam neki dan rekao nema više nepostojećih penala protiv Veleža, ako ste jači pobjedite. Crknite od muke, i Zrinjski će dobiti svoje u zadnjem kolu.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

RockyMaivia
Kontakt:

Post Postao/la RockyMaivia » 26 apr 2014, 20:19

Tribal,mozes da se :guz: zajedno sa ostalim hejterima.Pravim navijacima Zelje svaka cast
StarMo nije skutorija...

tribalhardcore
Kontakt:

Post Postao/la tribalhardcore » 26 apr 2014, 20:20

RockyMaivia je napisao/la:Tribal,mozes da se :guz: zajedno sa ostalim hejterima.Pravim navijacima Zelje svaka cast

mrmote ja fino pitam za objasnjenje jer sam sada nasao tu sliku na jednom tifo forumu
Bosno moja, cija li si sada boli li te danas vise nego prije tko to misli da te ima
da sa tobom vlada njega povijest nista naucila nije
Jucer svetinja, danas raspeta Bosna ponosna, ranjena

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 26 apr 2014, 20:22

Da,partizanen...jesmo...i šta sad?
Oličenje partizanera jeste poštena i časna borba protiv osjetno jačeg i nadmoćnijeg neprijatelja.
Tako je bilo i prije 20 godina,tako je i danas.Sami,bez ičije pomoći.
Ništa nam ne znači vaše lajkanje po fb-u i forumu.
Đe ste bili kad je grmilo?
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 26 apr 2014, 20:23

tepsija je napisao/la:Da,partizanen...jesmo...i šta sad?
Oličenje partizanera jeste poštena i časna borba protiv osjetno jačeg i nadmoćnijeg neprijatelja.
Tako je bilo i prije 20 godina,tako je i danas.Sami,bez ičije pomoći.
Ništa nam ne znači vaše lajkanje po fb-u i forumu.
Đe ste bili kad je grmilo?

:clap: :thumbup:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 26 apr 2014, 20:23

Cestitke FK Velez Mostar - najpostenijem timu u PL B i H :salut:
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 26 apr 2014, 20:24

JackTheStripper je napisao/la:Cestitke na "pobjedi" i filingu za svebosnjacko dobro i interes. :puke:
Hahahahahahahahahaha...., stvarno se nemožeš načuditi ovim pojedinim paćenicima! :oops:
Pokakim se ja na to tvoje bošnjaštvo koje treba samo mi da pokazujemo a da nas gazi kako ko stigne i umije.Nas svak **** od 92-ge kako stigne, prodani smo davno od vas to i ptice na grani znaju!Mi nemamo prijatelje i to je tako, sve što imamo smo se sami izborili i niko nam nije pomogao siguran budi.Malo je falilo da prođemo ko Srebrenica i još neke naše enklave za koju je vas opet bolila tuki i bolit će vas.Važno je da ste vi Sarajevo vratili i svoju šugavicu!I ti mi pričaš o bošnjačkom dobru i interesu?!FUJ!!!

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 26 apr 2014, 20:25

Crni gavran je napisao/la:Cestitke FK Velez Mostar - najpostenijem timu u PL B i H :salut:
Baš me interesuje bil' bio najpošteniji da je kojim slučajem izgubio danas :rol:

MVB
Kontakt:

Post Postao/la MVB » 26 apr 2014, 20:25

slika
Pogledajte dobro sliku vaših navijača,dobro gledajte šta znači doći u Kaliforniju odnosno Hercegovinu.Neprocjenjiva je ova blagodat kad ovako sunce grije a u vas lije li lije,i u gradu i u mreži.Sad možemo pisat zrak se na našem forumu razrijedio,nema više ovih zagađivača valjda smo ih jako naguzili pa boli.
ČEKAMO TE PASTRMKO,@zizu svaka čast :tokralju:
P.S.A možda ste izgubili što je ovo sunce bilo,razmislite da uputite žalbu na vremenske prilike u gradu Mostaru i pobogu kako sunce smije sijat a vi ne navikli na to.Sramota.Mislim da je i Amaw uputio delegatu zamjerke zašto se igra po suncu.Žalba je u fazi razmatranja kod tate Ivice.A možda vam je falilo i amarovo ružno štene,ma hebat ga danas se sve urotilo protiv vas.

RockyMaivia
Kontakt:

Post Postao/la RockyMaivia » 26 apr 2014, 20:26

tribalhardcore je napisao/la:
RockyMaivia je napisao/la:Tribal,mozes da se :guz: zajedno sa ostalim hejterima.Pravim navijacima Zelje svaka cast

mrmote ja fino pitam za objasnjenje jer sam sada nasao tu sliku na jednom tifo forumu
Spalili su zastavu Veleza,zato primaju ovdje 5 komada.
FORZA VELEZ ALE ALE ALE...
StarMo nije skutorija...

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 26 apr 2014, 20:27

Au kakvo kmečanje i kakva patetika forumskih plavaca :tokralju: :rol:

loš teren kuknjava

naložili se na nas kuknjava

igraju za zrinjski kuknjava

uvredljivo skandiraju kuknjava

vidimo se kad vam bude trebalo kuknjava

Pa dobro dan vas yebo šta je s vama? Kad je Veležu godinama trebalo hiljadu puta, nikad ni pomislili niste da pomognete, tj. da date bodove, nego ste trpali koliko ste mogli i još preko Amara likovali na pressicama nakon toga. Ispadali smo, tavorili u drugoj ligi, vraćali se i sada treba Velež opet da se naguzi jer eto vama treba? Aj zdravo bola.

Uostalom mišljenja sam da je Velež danas odigrao sa pola snage, jednu opuštenu utakmicu u kojoj se častio vašim poklonima, jer budimo realni, ovaj Željezničar ne izgleda ni iz daleka kao šampionski tim. Možda se i puštalo, možda je i dogovoreno bilo da bude dvica, samo što je Željo tako loš da ni ponuđeno ne znaju uzeti, a mogli su još gore nastradati.

I da, usput, nisam znao da su vaši tifozi sveci, pa vas provokacije sa tribina tako uznemiruju. Odjednom se zaboraviše sve tuče, pravljenje parola "red pussy", skandiranja "us.taške pi.chke", "svi ste vi zrinjski" i slično, pa se aman forumski plavci zgroziše zbog groznih domaćina i uvreda sa tribina, a bojim se i pomisliti šta bi bilo da se ovdje sa naše strane ističu ratne rane i ratne provokacije. Sram da vas bude.

Ajte umijte se licemjeri, možda dođete sebi.

tribalhardcore
Kontakt:

Post Postao/la tribalhardcore » 26 apr 2014, 20:28

RockyMaivia je napisao/la:

Spalili su zastavu Veleza,zato primaju ovdje 5 komada.
FORZA VELEZ ALE ALE ALE...

i jel bilo to tesko rec majke ti ? ? ? mene samo zanima jel uzeta u nekom fajtu,ili nesto drugo
jer prvi put sad vidim tu sliku a nisam nasao da negdje nesto pise o tome
Bosno moja, cija li si sada boli li te danas vise nego prije tko to misli da te ima

RockyMaivia
Kontakt:

Post Postao/la RockyMaivia » 26 apr 2014, 20:29

i jel bilo to tesko rec majke ti ? ? ? mene samo zanima jel uzeta u nekom fajtu,ili nesto drugo
Zastava je ukradena...
StarMo nije skutorija...

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 26 apr 2014, 20:29

Šta je vama pa da ne igrate u bošnjačkom interesu, još i tako skandirate nije vas stid hehehe :D
Čestitke na pobjedi, morate malo popravit tu posjetu :thumbup:

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 26 apr 2014, 20:30

I da,

ovo me posebno nasmijalo:

"svebošnjački interes" :tokralju: :rol: :tokralju: :rol:

Da, bošnjački interes kad vama treba, samo jednosmjerna ulica, obrnuto ne ide ...

Yebene licemjerčine, daleko najveće.

tribalhardcore
Kontakt:

Post Postao/la tribalhardcore » 26 apr 2014, 20:30

RockyMaivia je napisao/la:
Zastava je ukradena...

oki hvala

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 26 apr 2014, 20:31

Isključivo ste vi krivi zato što imamo loš odnos. Kad je Velež bio u drugoj ligi davali smo vam podršku i dizali parole u smislu izronit će Velež za one što ga vole.
Ali, kako ste se vratili proqrčili ste se, propederisali se sa našim konama i kontate neko i nešto. Zato ste dobili batine nekoliko puta i opet ćete dobiti, ali nije ovaj forum za toga, mi smo kao licemjeri a vi ste cvijećke, nema šta :think:

Još jednom, zaslužena pobjeda na terenu, nema se tu šta prigovoriti, ali skandiranje haha, pjevajte zajedno za dva kola Zrinjski, Zrinjski opet šampion
Zadnja izmjena: gio10, dana/u 26 apr 2014, 20:32, ukupno mijenjano 1 put.

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 26 apr 2014, 20:32

gio10 je napisao/la:
Crni gavran je napisao/la:Cestitke FK Velez Mostar - najpostenijem timu u PL B i H :salut:
Baš me interesuje bil' bio najpošteniji da je kojim slučajem izgubio danas :rol:
Dobro nije bilo nemoguce da Zeljo pobjedi, ali danasnji pobjednik je ipak Velez koji nema fakticki nista od ove pobjede(osim odbrane obraza i pobjede nad velikim rivalom) dok je Zelje mnogo mnogo izgubio i za Zelju je ova utakmica bila od kud i kamo veceg znacaja.

Dakle Velez najpostenija ekipa i ovako i onako kako god da okrenes, nema sa njima trgovine :D
Zadnja izmjena: Crni gavran, dana/u 26 apr 2014, 20:33, ukupno mijenjano 1 put.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.