Joj marko razvalio je ovaj bubnjar majke mi !
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ma on brate lupa vec 4-5 godina,sad ih ima jos . Nekad smi imali 120 bubnjevaSamo F.K.S !! je napisao/la:Ma cuvacu ga![]()
Joj marko razvalio je ovaj bubnjar majke mi !
volim i ja, al kad je malehno, kad naraste ne volim, i ne volim kad opadaju dlake, kad se linja macka nikakoSamo F.K.S !! je napisao/la:Ma ja vise pse volim macke ne ali najvise mi krivo zbog sestre maleQUARESMA 18<<< je napisao/la: imam ja mačaka koliko hoces, okotila se macka, nekud otisla, ostavila 2 macica, nakon nekoliko dana dolazi jos jedna macka, sutradan opet jedna, i tako se zaredale, imam ih sad oko 9, slabo kad su kod kuce, al kad je hrana u pitanju dolaze sa svih strana, ako hoces bilo koju cu ti dati, samo reci koje ces boje, ako ti je toliko stalo do macaka, ja ih jedino volim kad su male, kad narastu slabo
Ma jbg brate samo mi je derbi u glaviJ.Goerges je napisao/la:mali sarajlija ,šta je sa tobom u zadnje vrijeme ,nešta mi nisi dobar ,jel nervoza pred derbi![]()
ma ne sikiraj se biće miroljubivo 1:1Samo F.K.S !! je napisao/la:Ma jbg brate samo mi je derbi u glaviJ.Goerges je napisao/la:mali sarajlija ,šta je sa tobom u zadnje vrijeme ,nešta mi nisi dobar ,jel nervoza pred derbi![]()
Jest istina ziva majke miTribalian je napisao/la:Quaresma to je normala sto pricas,mislim sto pamtis tog prvog psa,tako sam i ja ko dete imao crnog vucjaka i pamticu ga do kraja zivota i uvek mi je bio drag,iako sam posle toga imao jos 15 kerova.Inace jedan moj prijatelj .kog poznaje i SAMO FKS ,je kao klinac od 19 godina oboleo od PTSP na ratistu ,i doktor mu preporucio da nabavi psa jer su oni lek za dusu i mogu da ti kazem da decko sad ima bolji odnos sa zivotinjama nego sa ljudima,istina ziva.
znam ti ja jedan extra, ako si jos tusarajlija89 je napisao/la:Ima li ko preporucit kakve Chatove na netu![]()
![]()
danas, slucajno naletih na jedan...pa mi se svidjelo![]()
Za Vahu, imate na temi Dinama...
Samo F.K.S !! je napisao/la:Jest istina ziva majke miTribalian je napisao/la:Quaresma to je normala sto pricas,mislim sto pamtis tog prvog psa,tako sam i ja ko dete imao crnog vucjaka i pamticu ga do kraja zivota i uvek mi je bio drag,iako sam posle toga imao jos 15 kerova.Inace jedan moj prijatelj .kog poznaje i SAMO FKS ,je kao klinac od 19 godina oboleo od PTSP na ratistu ,i doktor mu preporucio da nabavi psa jer su oni lek za dusu i mogu da ti kazem da decko sad ima bolji odnos sa zivotinjama nego sa ljudima,istina ziva.Al dzaba on voli samo svoje splicane
preporuči pa da naletim da te zajebajemPuma je napisao/la:znam ti ja jedan extra, ako si jos tusarajlija89 je napisao/la:Ima li ko preporucit kakve Chatove na netu![]()
![]()
danas, slucajno naletih na jedan...pa mi se svidjelo![]()
Za Vahu, imate na temi Dinama...![]()
provodim ja dosta vremena tamo
Treba se nadati,brate.Moramo vjerovati da možemo biti prvi.Kad je prvo,drugo polufinale i finale ?Goalgetter je napisao/la:@Quaresma
Pjesma nije losa, ali ne vjerujem da cemo uspjeti osvojiti prvo mjesto. Medju prvih 5 da budemo, ja bi bio zadovoljan. Onaj Gay iz Svedske ce pobjediti, 100%
buraz Sirusho i Elena RisteskaSamo F.K.S !! je napisao/la:Drugovi koje su vama dobre pjevacice sa ovih eurosngova ( po izgledu ) Meni je ona Lena dobra kao i Ruslana i Helena Papariozu
ma jbs ,daj obaPuma je napisao/la:buraz Sirusho i Elena RisteskaSamo F.K.S !! je napisao/la:Drugovi koje su vama dobre pjevacice sa ovih eurosngova ( po izgledu ) Meni je ona Lena dobra kao i Ruslana i Helena Papariozu![]()
@legendo
imam jedan gdje mozes naletiti na mene i jedan gdje ne mozes naletiti na mene
lijepo odradjeno ...QUARESMA 18<<< je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
samo da ovako nastavi, eurosong je nas
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Jabroni, Proximic, sirBobbyMoore i 13 gostiju.