Sasha L.F.C. je napisao/la:posle ovakog meca postavlja se pitanje dali uopste vredi gledati utakmice Liverpoola kada gostuje??? ovo je ocaj ocaja i svaki put se nesto ovako desava kada gostujemo, ja umesto da gledam kako Suarez i Carroll dominiraju(vala koliko su i placeni treba i oni da se zamisle) ja gledam tamo nekog Odemwingie kako dribla i ponizava nasu odbranu, najvise ovo mrzim kada ovako uzgubimo pa mi ceo vikend bude sugav, bruka i sramota jel taj WBA se bori za titulu prvensta ili za opstanak u ligi?? a mi da hocemo u evropu verovatno bi bolje igrali ove utakmice u gostima tako da ja vise necu pogledati ni jedam mec kad igramo u gostima sto bi se nervirao neka se oni malo nerviraju.
Meni su se te misli vukle toliko da vise nemam zivaca da se nerviram. E jedino sto bi me sad moglo zeznuti jeste da na ljeto ne dodje do cistki i pomaka naprijed...Bolje da se ne zamisljam u tom slucaju

A sto se Carrolla tice, kad smo vec pukli 35 miliona za njega, ne trebamo tako lahko ni odustati. Budite strpljivi, da nismo nikoga doveli, bilo bi :"A trebali smo, a sto nismo..." Ionako je ova sezona propala, od iduce mozemo nesto ocekivati...
Liverpool FC captain Steven Gerrard broke down in training on Friday and could miss the rest of the season through a recurrence of his groin injury.
Gerrard was due to be part of the squad that lost to WBA yesterday before breaking down in training.
Speaking in his post match press conference, manager Kenny Dalglish said “Steven was training yesterday, ready to be available for today.”
“Then he innocuously tried to turn with the ball and he felt a sharp pain. ‘It is the same area of his groin but not the same thing. We will get him assessed and at the end of the week we will know better.”
Gerrard is expected to be out for at least 4-6 weeks and with the reds looking unlikely to battle for 5th and the final european spot it is likely that he will be given the season off to comeback fully fit next season.
Joj muko nasa