FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

skoroalen
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 20 jan 2019, 14:38

Inijesta je napisao/la:Sta je reci jel ovo vise ne pratimo Atalantu, preboljeli napokon :mrgreen:
Malo smo slabiji od Frosinonea. :lol:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 20 jan 2019, 14:52

skoroalen je napisao/la:
Inijesta je napisao/la:Sta je reci jel ovo vise ne pratimo Atalantu, preboljeli napokon :mrgreen:
Malo smo slabiji od Frosinonea. :lol:
Igraju ljudi majke mi ljepota gledati :D
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 20 jan 2019, 15:04

Kakve su ovo nove glave, ulete par dana i odmah mangupi, naređuju drugima. Joj Džanele mi :nene:
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 20 jan 2019, 15:08

Benkara21 je napisao/la:Kakve su ovo nove glave, ulete par dana i odmah mangupi, naređuju drugima. Joj Džanele mi :nene:
Nisu svjesni da bi mogli svojim postupcima odvesti nove forumske ni/likove u propast.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 jan 2019, 15:12

belosevic28 je napisao/la:
Benkara21 je napisao/la:Kakve su ovo nove glave, ulete par dana i odmah mangupi, naređuju drugima. Joj Džanele mi :nene:
Nisu svjesni da bi mogli svojim postupcima odvesti nove forumske ni/likove u propast.
Bit će svjesni. :kafa:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 20 jan 2019, 15:12

skoroalen je napisao/la:Kako neko reče, u kupu maksimalno rotirat pa dokle iznesemo. Mi imamo 22 dobra igrača, možemo se s većinom preostalih ekipa nosit sa Džafićem, Haretom, Halidom, pa čak i Bekićem itd. A ako vidimo da možemo, ubacit u veću brzinu. Kako smo spremni sa Jeleškovićem, ne bojim se da možemo izgurat dva fronta.
@Tobe je l' važi onaj dernek ako uzmemo duplu? Forumaši, igrači i Halid pjeva? :lol:
Moj i vas ahbab @bihuzur ti je kao Amidza Tan, rijetko ga vidis , a sve placa. :rol:
Srce me zaboli kad Handzica i Sabanovica(pogledaj statistiku ) stavljate u Kup-ekipu .Mozda ti mladicu bolje vidis sa visokog Zapada,aBd odgledat cemo neku zajedno,pa da mi objasnis zasto je tako.Priznam Husref i ti bolje znate , ali ....
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 20 jan 2019, 15:14

MortemHz je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:
Bit će svjesni. :kafa:
Završi me kod jarana :kafa:
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 20 jan 2019, 15:16

Rahmanovic je napisao/la:
Zukanovic je napisao/la:Mujakic potpisao za KV Kortrijk. nama ide 1.1 Mio € + 10 %
Odlicno,pola budzeta popunjeno u januaru :thumbup: i ostaje na posudbi do kraja sezone jel tako ?
Prije bih rekao 1/3 , a aBd sljedece godine 1/10 . Ali mozda si blizak klubu , vidim informisan si , iako si novi :urnebes: Zivio dozivotno :thumbup:

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 20 jan 2019, 15:23

Samozdravlje je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Kako neko reče, u kupu maksimalno rotirat pa dokle iznesemo. Mi imamo 22 dobra igrača, možemo se s većinom preostalih ekipa nosit sa Džafićem, Haretom, Halidom, pa čak i Bekićem itd. A ako vidimo da možemo, ubacit u veću brzinu. Kako smo spremni sa Jeleškovićem, ne bojim se da možemo izgurat dva fronta.
@Tobe je l' važi onaj dernek ako uzmemo duplu? Forumaši, igrači i Halid pjeva? :lol:
Moj i vas ahbab @bihuzur ti je kao Amidza Tan, rijetko ga vidis , a sve placa. :rol:
Srce me zaboli kad Handzica i Sabanovica(pogledaj statistiku ) stavljate u Kup-ekipu .Mozda ti mladicu bolje vidis sa visokog Zapada,aBd odgledat cemo neku zajedno,pa da mi objasnis zasto je tako.Priznam Husref i ti bolje znate , ali ....
Vjeruj mi, ja prvi bih Halida ubacio u prvu postavu umjesto Hebiba. Ali, da mi je u životu nać curu da joj mogu vjerovat k'o Husref Hebibu, ženio bih je. :mrgreen:
A za Hareta, sad će imat svoju priliku, ako Mersu opali polen. Al sad na jesen, stvarno nije bilo osnove da iko igra prvu umjesto Ahmetovića. Haris je savršeno iskoristio svaki minut koji je dobio, al to je uradio i Ahmetović. A ko zna, možda je Hare savršen džoker s klupe, k'o Solskjaer. :lol: Možda ne bi ni razbijao onako od prve minute.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Rahmanovic
Kontakt:

Post Postao/la Rahmanovic » 20 jan 2019, 15:24

Zukanovic je napisao/la:Mujakic potpisao za KV Kortrijk. nama ide 1.1 Mio € + 10 %
Odlicno,pola budzeta popunjeno u januaru :thumbup: i ostaje na posudbi do kraja sezone jel tako ?
Prije bih rekao 1/3 , a aBd sljedece godine 1/10 . Ali mozda si blizak klubu , vidim informisan si , iako si novi :urnebes: Zivio dozivotno :thumbup:
Znaci budzet oko 7 miliona kaemova ;)

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 20 jan 2019, 16:36

Danas na malonogometnom turniru :mrgreen:

https://postimg.cc/4mWVJNc2/1fcb3ebb

Ko je igrac na klupi :kafa:

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 20 jan 2019, 16:37

Jedan prepontentan , jedan zlopamtilo , jedan prost i ispunise 3 str. Zato mi vecina (tolerantni,pametni,informisani) moj jarane @benkara ne mozemo doci do izrazaja :urnebes: :urnebes:
Sta nas gabri , znova je rajvoSa vopr stomje. Odose djeca na more uciti sprinteve ala Ajax , da su nam srecna i uspjesna. Visestruko ce se vratiti .sa njima ode golman,stoper , napadac i obrazovan (valjda)mlad strucan covjek. Samo edukacija bh djece. :thumbup:

midzuka
Kontakt:

Post Postao/la midzuka » 20 jan 2019, 16:39

belosevic28 je napisao/la:Danas na malonogometnom turniru :mrgreen:

https://postimg.cc/4mWVJNc2/1fcb3ebb

Ko je igrac na klupi :kafa:
Jel pistoljdzija, vjeciti talenat?
JURIŠ

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 20 jan 2019, 16:49

Vucina Scepanovic igra za neke veterane. Doktor je na malom haha

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 20 jan 2019, 16:54

Ubise ih dole na pripremama.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 20 jan 2019, 16:56

Kamuflazn je napisao/la:Ubise ih dole na pripremama.
pa što hin tuku? šta su radili?

:rol: :rol: :rol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 20 jan 2019, 17:03

Jedan prepontentan , jedan zlopamtilo , jedan prost i ispunise 3 str. Zato mi vecina (tolerantni,pametni,informisani) moj jarane @benkara ne mozemo doci do izrazaja :urnebes: :urnebes:
Sta nas gabri , znova je rajvoSa vopr stomje. Odose djeca na more uciti sprinteve ala Ajax , da su nam srecna i uspjesna. Visestruko ce se vratiti .sa njima ode golman,stoper , napadac i obrazovan (valjda)mlad strucan covjek. Samo edukacija bh djece. :thumbup:
nisu to novi likovi samo nova imena i onda kazu ljudi banuj nekog treba ovdje jedan dobar pedagog :mrgreen:
You are someone else I am still right here

Ismire odlazi!!!

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 20 jan 2019, 17:12

Kad se igra prijateljska sa Velezom

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 20 jan 2019, 17:18

Pitar6785 je napisao/la:Kad se igra prijateljska sa Velezom
24-tog
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 20 jan 2019, 17:21

Rahmanovic je napisao/la:[
Znaci budzet oko 7 miliona kaemova ;)[/quote]

Pouzdan forumas rece "srednji prst" 8.000 KM bez PDV , jos takvih 4 eto 0,5 miliona . Direktori , treneri ,doktori .
Dvadeset fudbalera po 3.000 , 0,7 mil. dvadest trenera u Akademiji po 1500 = 0,4 mill. , 60 Akademaca po 1000(oprema ,hranarina,skolarina)=0,7 mil.
Rate ugovora , pripreme , porez (80 % ?),odrzavanje kampa i ono sto ja ne znam . Ispada oko 6 -7 mil. KM. Neko je pisao da najbolje placeni igraci su u FKS . Neka su mashala. Da Bog da nam ove godine budzet bio 10 i vise mill. Tako da 1,1 mil.E nije 50 % budzeta . Nako ja.pozz :thumbup:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gosta.