Malo smo slabiji od Frosinonea.Inijesta je napisao/la:Sta je reci jel ovo vise ne pratimo Atalantu, preboljeli napokon
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Igraju ljudi majke mi ljepota gledatiskoroalen je napisao/la:Malo smo slabiji od Frosinonea.Inijesta je napisao/la:Sta je reci jel ovo vise ne pratimo Atalantu, preboljeli napokon
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Kakve su ovo nove glave, ulete par dana i odmah mangupi, naređuju drugima. Joj Džanele mi 
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
-
belosevic28
- Kontakt:
Nisu svjesni da bi mogli svojim postupcima odvesti nove forumske ni/likove u propast.Benkara21 je napisao/la:Kakve su ovo nove glave, ulete par dana i odmah mangupi, naređuju drugima. Joj Džanele mi
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bit će svjesni.belosevic28 je napisao/la:Nisu svjesni da bi mogli svojim postupcima odvesti nove forumske ni/likove u propast.Benkara21 je napisao/la:Kakve su ovo nove glave, ulete par dana i odmah mangupi, naređuju drugima. Joj Džanele mi
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Moj i vas ahbab @bihuzur ti je kao Amidza Tan, rijetko ga vidis , a sve placa.skoroalen je napisao/la:Kako neko reče, u kupu maksimalno rotirat pa dokle iznesemo. Mi imamo 22 dobra igrača, možemo se s većinom preostalih ekipa nosit sa Džafićem, Haretom, Halidom, pa čak i Bekićem itd. A ako vidimo da možemo, ubacit u veću brzinu. Kako smo spremni sa Jeleškovićem, ne bojim se da možemo izgurat dva fronta.
@Tobe je l' važi onaj dernek ako uzmemo duplu? Forumaši, igrači i Halid pjeva?
Srce me zaboli kad Handzica i Sabanovica(pogledaj statistiku ) stavljate u Kup-ekipu .Mozda ti mladicu bolje vidis sa visokog Zapada,aBd odgledat cemo neku zajedno,pa da mi objasnis zasto je tako.Priznam Husref i ti bolje znate , ali ....
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Završi me kod jaranaMortemHz je napisao/la:Bit će svjesni.belosevic28 je napisao/la:Nisu svjesni da bi mogli svojim postupcima odvesti nove forumske ni/likove u propast.Benkara21 je napisao/la:Kakve su ovo nove glave, ulete par dana i odmah mangupi, naređuju drugima. Joj Džanele mi
Yugoslavia: ★★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Prije bih rekao 1/3 , a aBd sljedece godine 1/10 . Ali mozda si blizak klubu , vidim informisan si , iako si noviRahmanovic je napisao/la:Odlicno,pola budzeta popunjeno u januaruZukanovic je napisao/la:Mujakic potpisao za KV Kortrijk. nama ide 1.1 Mio € + 10 %i ostaje na posudbi do kraja sezone jel tako ?
Vjeruj mi, ja prvi bih Halida ubacio u prvu postavu umjesto Hebiba. Ali, da mi je u životu nać curu da joj mogu vjerovat k'o Husref Hebibu, ženio bih je.Samozdravlje je napisao/la:Moj i vas ahbab @bihuzur ti je kao Amidza Tan, rijetko ga vidis , a sve placa.skoroalen je napisao/la:Kako neko reče, u kupu maksimalno rotirat pa dokle iznesemo. Mi imamo 22 dobra igrača, možemo se s većinom preostalih ekipa nosit sa Džafićem, Haretom, Halidom, pa čak i Bekićem itd. A ako vidimo da možemo, ubacit u veću brzinu. Kako smo spremni sa Jeleškovićem, ne bojim se da možemo izgurat dva fronta.
@Tobe je l' važi onaj dernek ako uzmemo duplu? Forumaši, igrači i Halid pjeva?![]()
Srce me zaboli kad Handzica i Sabanovica(pogledaj statistiku ) stavljate u Kup-ekipu .Mozda ti mladicu bolje vidis sa visokog Zapada,aBd odgledat cemo neku zajedno,pa da mi objasnis zasto je tako.Priznam Husref i ti bolje znate , ali ....
A za Hareta, sad će imat svoju priliku, ako Mersu opali polen. Al sad na jesen, stvarno nije bilo osnove da iko igra prvu umjesto Ahmetovića. Haris je savršeno iskoristio svaki minut koji je dobio, al to je uradio i Ahmetović. A ko zna, možda je Hare savršen džoker s klupe, k'o Solskjaer.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
Rahmanovic
- Kontakt:
Znaci budzet oko 7 miliona kaemovaSamozdravlje je napisao/la:Prije bih rekao 1/3 , a aBd sljedece godine 1/10 . Ali mozda si blizak klubu , vidim informisan si , iako si noviRahmanovic je napisao/la:Odlicno,pola budzeta popunjeno u januaruZukanovic je napisao/la:Mujakic potpisao za KV Kortrijk. nama ide 1.1 Mio € + 10 %i ostaje na posudbi do kraja sezone jel tako ?
Zivio dozivotno
-
belosevic28
- Kontakt:
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Jedan prepontentan , jedan zlopamtilo , jedan prost i ispunise 3 str. Zato mi vecina (tolerantni,pametni,informisani) moj jarane @benkara ne mozemo doci do izrazajaBenkara21 je napisao/la:Kakve su ovo nove glave, ulete par dana i odmah mangupi, naređuju drugima. Joj Džanele mi
Sta nas gabri , znova je rajvoSa vopr stomje. Odose djeca na more uciti sprinteve ala Ajax , da su nam srecna i uspjesna. Visestruko ce se vratiti .sa njima ode golman,stoper , napadac i obrazovan (valjda)mlad strucan covjek. Samo edukacija bh djece.
Jel pistoljdzija, vjeciti talenat?belosevic28 je napisao/la:Danas na malonogometnom turniru![]()
https://postimg.cc/4mWVJNc2/1fcb3ebb
Ko je igrac na klupi
JURIŠ
-
belosevic28
- Kontakt:
Vucina Scepanovic igra za neke veterane. Doktor je na malom haha
Ubise ih dole na pripremama.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
pa što hin tuku? šta su radili?Kamuflazn je napisao/la:Ubise ih dole na pripremama.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
nisu to novi likovi samo nova imena i onda kazu ljudi banuj nekog treba ovdje jedan dobar pedagogSamozdravlje je napisao/la:Jedan prepontentan , jedan zlopamtilo , jedan prost i ispunise 3 str. Zato mi vecina (tolerantni,pametni,informisani) moj jarane @benkara ne mozemo doci do izrazajaBenkara21 je napisao/la:Kakve su ovo nove glave, ulete par dana i odmah mangupi, naređuju drugima. Joj Džanele mi![]()
![]()
Sta nas gabri , znova je rajvoSa vopr stomje. Odose djeca na more uciti sprinteve ala Ajax , da su nam srecna i uspjesna. Visestruko ce se vratiti .sa njima ode golman,stoper , napadac i obrazovan (valjda)mlad strucan covjek. Samo edukacija bh djece.
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Kad se igra prijateljska sa Velezom
24-togPitar6785 je napisao/la:Kad se igra prijateljska sa Velezom
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Znaci budzet oko 7 miliona kaemovaRahmanovic je napisao/la:[Prije bih rekao 1/3 , a aBd sljedece godine 1/10 . Ali mozda si blizak klubu , vidim informisan si , iako si noviRahmanovic je napisao/la:Odlicno,pola budzeta popunjeno u januaruZukanovic je napisao/la:Mujakic potpisao za KV Kortrijk. nama ide 1.1 Mio € + 10 %i ostaje na posudbi do kraja sezone jel tako ?
Zivio dozivotno
Pouzdan forumas rece "srednji prst" 8.000 KM bez PDV , jos takvih 4 eto 0,5 miliona . Direktori , treneri ,doktori .
Dvadeset fudbalera po 3.000 , 0,7 mil. dvadest trenera u Akademiji po 1500 = 0,4 mill. , 60 Akademaca po 1000(oprema ,hranarina,skolarina)=0,7 mil.
Rate ugovora , pripreme , porez (80 % ?),odrzavanje kampa i ono sto ja ne znam . Ispada oko 6 -7 mil. KM. Neko je pisao da najbolje placeni igraci su u FKS . Neka su mashala. Da Bog da nam ove godine budzet bio 10 i vise mill. Tako da 1,1 mil.E nije 50 % budzeta . Nako ja.pozz
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gosta.