FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Rahmanovic
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Rahmanovic » 19 jan 2019, 15:41

fks74 je napisao/la:Dajte nam Roka , pa da rokamo. :opaopa: :opaopa: :rol:
Kakav si ti lik ,jbt :wtf: :wtf: ovo napisao u podne:

slika

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 19 jan 2019, 15:43

Rahmanovic je napisao/la:
fks74 je napisao/la:Dajte nam Roka , pa da rokamo. :opaopa: :opaopa: :rol:
Kakav si ti lik ,jbt :wtf: :wtf: ovo napisao u podne:

slika
Ne pisem ja ovo zbog sebe. :rol: :rol:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 19 jan 2019, 15:44

Rahmanovic je napisao/la:Adukor tribina lagano,neka se ugleda na mene i kapitena.Nije da nije bilo ponuda.
nego , kad si tu, a meni se ne crnjači pa da te pitam dereš ti onu Hodžićevu seku a??? :twisted: :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Rahmanovic
Kontakt:

Post Postao/la Rahmanovic » 19 jan 2019, 15:46

Denchi je napisao/la:
Rahmanovic je napisao/la:Adukor tribina lagano,neka se ugleda na mene i kapitena.Nije da nije bilo ponuda.
nego , kad si tu, a meni se ne crnjači pa da te pitam dereš ti onu Hodžićevu seku a??? :twisted: :D
Jel ti ja licim na Vranjesa pa mislis da cu iznositi takve pikanterije ovdje :shock:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 19 jan 2019, 15:50

Rahmanovic je napisao/la:
Denchi je napisao/la:
Jel ti ja licim na Vranjesa pa mislis da cu iznositi takve pikanterije ovdje :shock:
pa jbg nisam reko odgovori sa MP4
:rol: :rol: :rol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 19 jan 2019, 15:56

FK Sarajevo na WFA seminaru u Turskoj: Šarić, Ćosić i Mustafović predstavnici tima sa Koševa
Delegacija Fudbalskog kluba Sarajevo koju čine šef Omladinskog pogona Dževad Šarić, član stručnog štaba prvog tima Dženis Ćosić i i kondicioni trener Emir Mustafović trenutno boravi u Istanbulu u okviru petodnevnog seminara u organizaciji World Football Academy.

Neke od tema na kojima će se govoriti su metodologija i planiranje taktičkog i kondicijskog aspekta igre, metodama fitness treninga, periodizaciji…

„Smatram seminar odličnim iskustvom, bavimo se kvalitetnim informacijama baziranim na objektivnim nogometnim referensama. Glavna tema je nogometna taktična periodizacija te nogometni trening snage“, riječi su Dževada Šarića, šefa Omladinskog pogona FK Sarajevo.

Jedan od govornika na seminaru je Raymond Verheijen, direktor Svjetske fudbalske akademije. Verheijen je nizozemski trener specijaliziran za kondicione treninge, a autor je dvije knjige o kondiciji i periodizaciji u fudbalu.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 19 jan 2019, 16:03

Rahmanovicu dobrodosao. Pozdravi mi Pidru, zna on ko sam ja. Selam.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 19 jan 2019, 16:23

Three great days in Istanbul on course of Tactical and football fitness periodization with Raymond Verheijen.
Also, thanks to my club FK Sarajevo that enabled me.

slika

:thumbup:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 19 jan 2019, 16:26

samo ja sam primjetio da se šicaju ovim najk trenerkama ko ludi

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 jan 2019, 17:19

Turci pišu kako bi učestvovali u gradnji Koševa.. nismo odavno :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 19 jan 2019, 17:47

ima li još kakih terena u Ljubuškom :rol: :rol: :rol:

nemojte
Faustin Senghor na proljeće neće nositi crno-crveni dres?
Čeliku se po dolasku u Antalyu nije priključio ni Faustin Senghor, koji je jesenas bio jedan od boljih zeničkih igrača, te je upitno hoće li on uopšte na proljeće nositi crno-crveni dres. Budući da je i Aldin Šišić napustio Bilino polje, potreban je sigurno još jedan kvalitetan veznjak.

S ekipom Čelika od dolaska u Antayu trenira i Dušan Hadžić, koji je stigao na posudbu iz Sarajeva, kao i strani igrač koji su na probi: Yunus Gulnar i Aydemir Selim iz Turske, Brazilac Ramon Rezende te Nigerijci Ibrahom Shobowale Lokuman i Gabrijel. Još je neizvjesno hoće li u Antaliju dolaziti Sanjin Lelić, na kojeg Husref Musemić ne računa u proljetnom dijelu, a koji bi sigurno dobro došao ekipi koju s klupe predvodi Adnan Örnek.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 19 jan 2019, 17:53

Ono sto mene raduje je sljedece:
- 10 momaka iz Akademije , jedan nam je vec donio 1 mil.E . Halal vjera.
- Da nasi ljudi od struke posjecuju ovakve seminare i usavrsavaju se.
- Da svi fudbaleri u rosteru imaju ugovore na min. 1,5 god. I to ne bilo kakvi,nego tu bas ima kvaliteta.
- Adukor.Grmili smo za Dulju i Sarica(a realno tad su nam trebali-nismo se trebali dovoditi u tu situaciju,kriva je tadasnja uprava).Sada smo hvala Bogu u situaciji da po misljenju SS mozemo i bez ponajboljeg i ponajkorisnijeg ici u prvenstvo.Ako Adukor bude igrao posumnjacu da mu je menadzer kupio.
Ono sto je moja dilema:
- Da li bi Mujakic dobio sansu da je Sofranc bio zdrav ili da je bio Dupovac,Lazic ili neko cetvrti ? Da li bi Kovacevic dobio sansu da nije bilo "prsta" ? Da li bi Pidro dobio sansu da je Bekic bio fit ? Da li bi Sabanovic(1 gol i 4 asis.)dobio sansu da se Hebib nije povrijedio ? Da li bi Kurdic i Mustafic dobili priliku da nije falilo pola tima ? Zasto Resic(talenat) dobija priliku na kapaljku.
- Svima puna usta da trebamo nasu mladost istrpiti. Pa koga smo mi istrpili ? Samo silom prilika dobili sansu i pokazali kvalitet . Ne kritikujem , ne dao Bog,pa gdje bih to radio , a tabela i br. golova sve govore. Istrpiti , znaci nesto drugo , oprastati greske mladima kad im dadnes priliku (Resic ,Mustafic ,Kurdic sutra Salcin ,Djokanovic..).
- Svi kazete i ja Vam vjerujem ,da imamo vrh kondicionog trenenera,evo i nutricionistkinju. Imamo i trening kamp, vjerovatno dostupne teretane i sve ono sto imaju solidni(prosjecni) klubovi u Evropi. Da li to znaci da ce nasi momci iz Akademije moci trcati i sprintati kao i Evropljani. Po meni samo to nam treba da budemo konkurentni u Evropi.Tehnicko-takticki i ne zaostajemo.Razumijem da je tesko motoriku popraviti kod onih sa 24+ god.
- Neko iz sale,neko iz neznanja ,a neko i zlonamjerno spominje nekog Roka(32 god). Ko moze garantovati bi li bio Benko ili Stepanov.
- Nek nam je sretno u nastavku prvenstva.Dobre pripreme i da sto spremniji udjemo u sezonu, da nas povrede zaobidju.Bit ce poturanja i pakosti , zato moramo biti spremni od prve utakmice.da smo na -5 nadali bi se,zasto onda sa +5 ne bi bili optimisti.JAKO JE BITNA PRVA U TUZLI, 50% TITULE.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 19 jan 2019, 17:59

Dizdarević i Kovačević :D
slika

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 19 jan 2019, 18:10

Denchi je napisao/la:Dizdarević i Kovačević :D
slika
AKADEMIJA :bih: :bih:
Dobro zapamtite ovog momka !
slika
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 19 jan 2019, 18:30

@samozdravlje sto se tice distanci i pokrivenog terena nasi igraci ne zaostaji ni malo za evropljanima. Gdje zaostajemo to je sprint sa loptom i bez.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 19 jan 2019, 18:32

Kamuflazn je napisao/la:@samozdravlje sto se tice distanci i pokrivenog terena nasi igraci ne zaostaji ni malo za evropljanima. Gdje zaostajemo to je sprint sa loptom i bez.
to je zbog terena , nemaš istinskih brzih igrača ili ako ih imaš nemaju gdje potegnut tj. po čemu...bez sumnje u teren,bez straha...te trkove prave brzi krilni i counter špicevi...što je kod nas haman ugrožena vrsta....

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 19 jan 2019, 18:36

Ostaje li mali Đokanović s prvim timom u nastavku?

Pričao je o tome Jelešković. Ne trče naši manje u odnosu na najjače lige, samo što im te kretnje nisu pravilno usmjerene, tj. dosta je nedefinisano. U Evropi se tačno zna gdje, ko, kada i zašto radi, zna se u svakoj sekundi koja je uloga svakog na terenu. To se najbolje vidjelo protiv Atalante, ljudi strašno organizovani, kao da je Barca razvezala tiki-taku.
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 19 jan 2019, 18:42, ukupno mijenjano 1 put.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 19 jan 2019, 18:42

Kamuflazn je napisao/la:@samozdravlje sto se tice distanci i pokrivenog terena nasi igraci ne zaostaji ni malo za evropljanima. Gdje zaostajemo to je sprint sa loptom i bez.
Nisam strucan , ali bas to sto kazes. No ima i ona da "ekipa ne moze da dise poslije 60 min"( ne odnosi se na nas). Ono sto mislim je da imamo bolje uslove od vecine i da trebamo biti "Evropljani" u PL BiH. Kondiciono dominantni i od 75-90+ min da bas trkacki dominiramo.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 19 jan 2019, 18:43

AlfredNobel je napisao/la:Ostaje li mali Đokanović s prvim timom u nastavku?

Pričao je o tome Jelešković. Ne trče naši manje u odnosu na najjače lige, samo što im te kretnje nisu pravilno usmjerene, tj. dosta je nedefinisano. U Evropi se tačno zna gdje, ko, kada i zašto radi, zna se u svakoj sekundi čija je čija uloga na terenu. To se najbolje vidjelo protiv Atalante, ljudi strašno organizovani, kao da je Barca razvezala tiki-taku.
sistem/organizacija igre

e tu je 10 nivoa razlike, naročito talijani sa njihovim opsesijama u taktici su majstori u tome...svi konstantno u pokretu, uvijek svaki igrač radi nešto...

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 19 jan 2019, 18:46

Denchi je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:Ostaje li mali Đokanović s prvim timom u nastavku?

Pričao je o tome Jelešković. Ne trče naši manje u odnosu na najjače lige, samo što im te kretnje nisu pravilno usmjerene, tj. dosta je nedefinisano. U Evropi se tačno zna gdje, ko, kada i zašto radi, zna se u svakoj sekundi čija je čija uloga na terenu. To se najbolje vidjelo protiv Atalante, ljudi strašno organizovani, kao da je Barca razvezala tiki-taku.
sistem/organizacija igre

e tu je 10 nivoa razlike, naročito talijani sa njihovim opsesijama u taktici su majstori u tome...svi konstantno u pokretu, uvijek svaki igrač radi nešto...
Kako do toga ? Bar priblizno , "da bude 6 nivoa".

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Rodman i 25 gostiju.