the scouser je napisao/la:Druga stvar koja je evidentna da Carroll nece ni iz daleka uspjeti zamijeniti Torresa u vrhu napada.Daj Boze da grijesim,ali momak ne vrijedi ni 15,kamoli 35 miliona funti.
Malo prije gledam onog Cavania u Napoliu i dodje mi da placem. Pa kako onakvog igraca uprava nije dovela, covjek zabija i glavom i lijevom i desnom nogom, asistira,brz je sa loptom. zamislite te urugvajske kombinacije u vrhu napada. stvarno steta sto su brzopleto paltili veliki novac za carrolla. mogli su sacekati sa tim transferom do juna, ionako smo bili daleko od bilo kakvog trofeja u januaru.
the scouser je napisao/la:Druga stvar koja je evidentna da Carroll nece ni iz daleka uspjeti zamijeniti Torresa u vrhu napada.Daj Boze da grijesim,ali momak ne vrijedi ni 15,kamoli 35 miliona funti.
Malo prije gledam onog Cavania u Napoliu i dodje mi da placem. Pa kako onakvog igraca uprava nije dovela, covjek zabija i glavom i lijevom i desnom nogom, asistira,brz je sa loptom. zamislite te urugvajske kombinacije u vrhu napada. stvarno steta sto su brzopleto paltili veliki novac za carrolla. mogli su sacekati sa tim transferom do juna, ionako smo bili daleko od bilo kakvog trofeja u januaru.
Joj, suti. Kad pomislim na taj tandem Suarez-Cavani....
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
Joj, suti. Kad pomislim na taj tandem Suarez-Cavani....
Ma kasno je sada, valja pokusati izvuci maximum iz Andya i nadati se boljim danima i godinama koje su pred klubom. Ali jedno je sigurno, ovaj Urugvaj je postao ponovno fudbalska sila poslije nekoliko decenija. El Matador i El Pistolero su predvodnici jedne nove generacije ove repreyentacije. Biti ce ih zanimljivo gledati na Copa Americi ove godine
Problem je sto je on na posudbi iz Palerma u Napoliju,i sto bi vjerovatno potpisao novi ugovor odma' sa Napolijem nakon zavrsetka sezone...jednostavno previse je bila situacija komplikovana vezano za Cavanija...mada bi prejako bila da je on dosao,jer se on i Suarez vec poznaju iz reprezentacije,to bi bio ubojiti tandem.Sad se treba strpiti do ljeta i onda kupiti sta god...osim ako Carroll en explodira
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Ebo ih Benegea u guzicu vise jos mi treba sirotinje u klubu dosta mi je da Lucasa gledam jos mi Benega treba....
Umjesto da probaju Matu dovesti ili Pabla Hernándeza ufffffffff sto nemogu vise govana.....
Pa bolje da Rahimica dovedu kad dovode svasta bar je Rahimic fizicki spreman i daje sve od sebe i izmislio fudbal za Poulsena i Lucasa zajedno!
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Davno sam ja rek'o Caroll je prosjecni igrac,tu je negdje u rangu sa Bendtnerom i N'gogom.Jednostavno mrcina koja ne zna ni na pravi nacin da iskoristi svoju velicinu i snagu.A tolike pare baciti
A sto se tice Suareza mogu samo reci da je igracina,sigurno sljedece sezone medju top3 napadaca.Stvarno ste ga jeftino platili.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Ponos Torina je napisao/la:Ebo ih Benegea u guzicu vise jos mi treba sirotinje u klubu dosta mi je da Lucasa gledam jos mi Benega treba....
Umjesto da probaju Matu dovesti ili Pabla Hernándeza ufffffffff sto nemogu vise govana..... Pa bolje da Rahimica dovedu kad dovode svasta bar je Rahimic fizicki spreman i daje sve od sebe i izmislio fudbal za Poulsena i Lucasa zajedno!
hahahahhaa sto mi poravi dan, makar malo da se nasmijem poslije jucerasnje tuge
Ponos Torina je napisao/la:Ebo ih Benegea u guzicu vise jos mi treba sirotinje u klubu dosta mi je da Lucasa gledam jos mi Benega treba....
Umjesto da probaju Matu dovesti ili Pabla Hernándeza ufffffffff sto nemogu vise govana..... Pa bolje da Rahimica dovedu kad dovode svasta bar je Rahimic fizicki spreman i daje sve od sebe i izmislio fudbal za Poulsena i Lucasa zajedno!
pa kako necu Benega ovo Benega ovo sta ce mo sa onim truljama Poulsenom i Lucasom jos mi Benega treba...
Matias Fernandes bolji od njega 5x od toliko silnih igraca oni sline nekakve traze konstantno ponavljaju greske,hoce klub da se bori za titulu eh k.rac ces se boriti sa Lucasom i Poulsenom,ajde reci napad je sredjen ali vezni red mislim na ovu dvojicu pogani,nemamo krilo nijedno kako treba izuzev da Suarez moze tu dobro igrati ali je njemu mjesto u napadu,odbrana da te bog sacuva cim se neko povrijedi u ekipi je rasulo totalno,onaj kloc dovede GRKA pa sto ga nepovede sa sobom i njega i Poulsena pa osvajajte titule sa AB Kobenhavn...
pa makar istresli 150 mill al dajt dovetite sta normalno gdje nam treba!
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
1.Carrol je veoma važan kod prekida.Kada pomislim na njega i Grka u ekipi na prekide,to je 80% gol
2.Pitanje je vremena kada će Carrol početi zabijati
3.Ima prejak udarac,pravu bombu i još kada uzmeš u obzir skok igru,dobiješ sjajnog igrača
4.Preplaćen jeste,vrijedi nekih dvadesetak miliona,ali šta je, tu je
Da dodam Carrol jeste precjenjen jedno 10-15 mill ali je kvalitetan igrac i mlad,ima puno aduta koji potvrdjuju njegov kvalitet ko ga prati i gleda zna o cemu se radi a oni koji ga neprate ja im necu objasnjavati jer stvarno nemam zivaca,dosta sam se juce kiselio nakon onog poraza i one budale u odbrani...
Gledaj ĐEDA pa on napola nemoze da se sagne i on igra u jednom Engleskom timu,kao da ga je Ekrem pravio..
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 03 apr 2011, 15:33, ukupno mijenjano 1 put.
pa kako necu Benega ovo Benega ovo sta ce mo sa onim truljama Poulsenom i Lucasom jos mi Benega treba...
Matias Fernandes bolji od njega 5x od toliko silnih igraca oni sline nekakve traze konstantno ponavljaju greske,hoce klub da se bori za titulu eh k.rac ces se boriti sa Lucasom i Poulsenom,ajde reci napad je sredjen ali vezni red mislim na ovu dvojicu pogani,nemamo krilo nijedno kako treba izuzev da Suarez moze tu dobro igrati ali je njemu mjesto u napadu,odbrana da te bog sacuva cim se neko povrijedi u ekipi je rasulo totalno,onaj kloc dovede GRKA pa sto ga nepovede sa sobom i njega i Poulsena pa osvajajte titule sa AB Kobenhavn...
pa makar istresli 150 mill al dajt dovetite sta normalno gdje nam treba!
Ma razumijem te. I ja sam nekada bio tako frustriran, ali je nekako ta frustracija presla u nesto uobicajeno, pa nekako visei ne ocekujem da ce dovesti nekakvo pravo pojacanje za klub. Iskreno, iznenadili su me i sa dovodjenjem Suareza, mislio sam da ce i od njega odustati, poslije nekoliko odbijanja ponuda od strane Ajaxa.
Slazem se za Banegu, mislim da ne bi bio nesto koristan, prije svega zbog svoje visine, ako zele takvog igraca neka vrate Emiliana Insuu iz Galate i neka ga prekomanduju u sredinu, stvarno se nekada pitam zasto ta uprava prima enormne plate, a ne pravi nikakva poboljsanja sve ove godine... ali prijatelju don't worie bee happy
Ma i nisam frustriran gledam ja ova sranja vec duze vrijeme nego idu iz krajnosti u krajnost..stvarno neznam dokle ce mo ovako stici,dopustili smo da se moramo boriti za Europa ligu ni to nemozemo...
Mogu samo reci bice bolje nista drugo
Ponos Torina je napisao/la:Ma i nisam frustriran gledam ja ova sranja vec duze vrijeme nego idu iz krajnosti u krajnost..stvarno neznam dokle ce mo ovako stici,dopustili smo da se moramo boriti za Europa ligu ni to nemozemo...
Treba vjerovati u bolje, jer tesko da moze gore od ovoga. sto kazu nada zadnja umire
Ponos Torina je napisao/la:Ma i nisam frustriran gledam ja ova sranja vec duze vrijeme nego idu iz krajnosti u krajnost..stvarno neznam dokle ce mo ovako stici,dopustili smo da se moramo boriti za Europa ligu ni to nemozemo...
Treba vjerovati u bolje, jer tesko da moze gore od ovoga. sto kazu nada zadnja umire
Moze gore nemoj misliti da nemoze,bili smo blizu one crvene linije sreca pa smo se izvukli iz tih govana....
Umjesto da probaju Matu dovesti ili Pabla Hernándeza ufffffffff sto nemogu vise govana.....
Pa bolje da Rahimica dovedu kad dovode svasta bar je Rahimic fizicki spreman i daje sve od sebe i izmislio fudbal za Poulsena i Lucasa zajedno!
Pa tebi ako se nesvidja vest nemoj da komentarises jednostavno i nije Banegea vec Banega... I ja bih voleo da nam dodju igraci koje svi klubovi traze ko nebi ali zapitaj se koliko je to moguce nismo mi real, barca ili city pa da trosimo po 100M za dovodjenje igraca, nisi mi uopste jasan ali nema veze, be cool.
Zadnja izmjena: Sasha L.F.C., dana/u 03 apr 2011, 17:53, ukupno mijenjano 1 put.
Momak jeste zvijer ali je preskup + Napoli ga neće pustiti nema šanse(uostalom on je na posudbi ili kako već).
Što se tiče Banege volio bih da ga dovedemo ali postoje pozicije u timu koje su daleko važnije za "zakrpiti" od zadnjeg veznog.
P.S. Pacheco je odličan igrač(ali Primera bi mu mnogo više odgovarala).
Sve je to ok, jeste imamo vaznije pozicije da popunimo, zadnji vezni moze da ceka, ali ja sam samo preneo vest, i odjednom se tu sad neka prasina digla zbog cega?? nemam pojma, nego da se ja vratim po meni prioritet je krilo i levi bek, a Cavani ako bude isao iz Napolija to ce biti klub poput city-a,real-a,barce i chelsea koji ce se nadmetati ko ce vise para da ponudi.
Carlo je napisao/la:Bye, bye 4. mjesto
Sada se možemo nadati da Tottenhem nastavi kiksati i da uhvatimo bar to 5.
Jao kad vidim kakve smo sve kikseve imali ove sezone i gdje smo gubili bodove.
Iskreno nismo ni zaslužili da igramo LP,a što se tiče EL skoro da mi je svejedno.Tamo ionako ne igramo sa 100% mogućnosti dok opet ako se ne plasiramo u Evropu nikako imat ćemo velike financijske gubitke tako da...