Zmajjj je napisao/la:Ovaj nas Djuric me podsjeca na Segrta ? Segrt kad je doso u klub sve nas pokupovo "pozajmicama " za nas je bio najbolji koji je ikad bio tu, mi iz lige ispadosmo a na naplatu dodjose njegove "pozajmice " i dug od ugovora ?

Zmajjj je napisao/la:Ovaj nas Djuric me podsjeca na Segrta ? Segrt kad je doso u klub sve nas pokupovo "pozajmicama " za nas je bio najbolji koji je ikad bio tu, mi iz lige ispadosmo a na naplatu dodjose njegove "pozajmice " i dug od ugovora ?
Ti ko i svaki vikend svrsavaj po nekim izmisljenim zvijezdama u PSG, Realu itd...a mi cemo opet za Sarajevoelemental je napisao/la:A sta ako bude kisa?
Poluvrijeme 0:0desetkamarakane je napisao/la:Kako igraju naši kup info
I tko je nastupio za našu ekipu
Pa bolje sto su ispali ne kontam sta trebamo trosit vrijeme na te nebitne utakmice umjesto da imamo vise vremena da se skoncentrisemo na prvenstvo, svaka pametna ekipa treba ispast u startu nek se Olimpik i Sloga trose...combe je napisao/la:Nije nam trebo ovaj poraz radi atmosfere pred Olimpik. Pogotovo zato sto je bio protiv neke š ekipe. Mi kako se godinama u nazad ponasamo prema tom kupu nas ne bi trebalo ni stavljati u zdreb.
Al sad je gotovo sva steta u kupu bila. Mozemo se skoncentrisati samo na prvenstvo. Zna li neko koja je postava pocela?
Slozio bi se sa tobom bila bi to iscrpljujuca trka bez dobre zalihe novca.Po meni je najbolja varijanta tavorit u ovoj ligi a polako uredjivat infrastrukturu.Jer i savez ide u tom pravcu da igra pl ko ima infrastrukturu i lovu.Treba obezbijedit adekvatne uslove i sa omladinski pogon ,ulaskom u pl ulaze i kadeti i pioniri automatski,ostaju ti juniori posebno i skola fudbala i svi za sebe igraju i posebno putuju.gradacac10 je napisao/la:Muslim da ove godine ne mozemo se financijski pratiti s olimpikom ni sa slogom i trebali smo napadati kup, koliko je samo igrača napravilo karijeru iznenadnim izlaskom u europu kroz kup, a mi se godinama ne borimo za to, stvarno razocaravajuce, ako nista imali bi dvoboje sa premijerligaskim ekipama, pare se trose bezveze i na pokusaj ulaska, tako da isto dodje i kup, ne pricajte bezveze gluposti
O cemu pricas ti bgt? Sta napadat kup?gradacac10 je napisao/la:Muslim da ove godine ne mozemo se financijski pratiti s olimpikom ni sa slogom i trebali smo napadati kup, koliko je samo igrača napravilo karijeru iznenadnim izlaskom u europu kroz kup, a mi se godinama ne borimo za to, stvarno razocaravajuce, ako nista imali bi dvoboje sa premijerligaskim ekipama, pare se trose bezveze i na pokusaj ulaska, tako da isto dodje i kup, ne pricajte bezveze gluposti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.