Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Tu je Jelešković, ima ga na svakoj slici.SarajevoJeBordo je napisao/la:Je li Jelešković na pripremama s ekipom? Vidim neki kondicioni iz kluba je u Turskoj na seminaru.
Velež ima fine strance, Brandao i Lukas, treba ih pratiti u budućnosti.
ko će da ga voli više nego miMortemHz je napisao/la:Jeleškoviću treba produžiti ugovor do 2025. godine
Ma mlati raja gluposti. Ne možemo mi dovesti ni najbolje iz lige. Jeste da oni pod svaku cijenu žele vani, ali treba raditi na tome da se npr jedan Koljić dovede iz Krupe. Više energije na tu priču trošiti ovdje nego na gluposti ala Kronaveter. Nekad se tako pisalo stranice i stranice za Olivera Petraka, pa propade. Nekad smo daleko od toga i najbolje iz lige da dovedemo.Rule_hz je napisao/la:nema vise informacija stao je klub u jraj mahali, i zbog toga mi je drago, bilo je misimovica, salihovica, sarbinija cvijanovica, vukicevica, onda onih iz cukarickog i slicnih tomica momtiela luca toonija, tako da smo i ovog roka stavili u isti kos sa ovim navedenim gore... Jer je nemoguce deovesti takvog igraca i treba biti realan i priseban isti taj rok moze u domzalama igrat bez problema u celju i ostalim klubovima kao i hajduku i rijeci, nama je domet milanovic i svi dobri igraci u nasoj ligi, kao i igraci koji nemaju mjesta u nhl ekipama.... I to je nas domet i realnost, a drugo kad guzica zine daj ovog daj onog... a sami znamo da je to nemoguca misija...
Znaš ti šta sam žena mogo imati samo da su htjele?Rahmanovic je napisao/la:Svakog igraca iz lige FKS moze dovesti,to nije nikakav problem samo kad bi se ispunjavale zelje tih igraca.
zašto dovoditi najbolje iz lige kad za iste pare možemo po stotinu najboljih iz federalneRahmanovic je napisao/la:Svakog igraca iz lige FKS moze dovesti,to nije nikakav problem samo kad bi se ispunjavale zelje tih igraca.
To je to,ko sto bi FKS doveo ZNAS LI TI KOLIKO IGRACA kad bi im dao love koliko oni hoceSarajevoJeBordo je napisao/la:Znaš ti šta sam žena mogo imati samo da su htjele?Rahmanovic je napisao/la:Svakog igraca iz lige FKS moze dovesti,to nije nikakav problem samo kad bi se ispunjavale zelje tih igraca.
Ma tada ni registrovan nisam bio, al kad je otišo neđe u pm u Kazahstan, standardna priča "ništa on nije bolji od Radovca"AlfredNobel je napisao/la:Ajjj Oliver Petrak.. Kad se njega sjetim, uzeo nam lik 5 godina života. Svaka čast ko ga se sjetio.
Jeleškoviću staviti klauzulu na dvije milke.
u poljsku kod kovačevića, igra redovnoSarajevoJeBordo je napisao/la:Ma tada ni registrovan nisam bio, al kad je otišo neđe u pm u Kazahstan, standardna priča "ništa on nije bolji od Radovca"AlfredNobel je napisao/la:Ajjj Oliver Petrak.. Kad se njega sjetim, uzeo nam lik 5 godina života. Svaka čast ko ga se sjetio.
Ma ja, klasika.SarajevoJeBordo je napisao/la:Ma tada ni registrovan nisam bio, al kad je otišo neđe u pm u Kazahstan, standardna priča "ništa on nije bolji od Radovca"AlfredNobel je napisao/la:Ajjj Oliver Petrak.. Kad se njega sjetim, uzeo nam lik 5 godina života. Svaka čast ko ga se sjetio.
AlfredNobel je napisao/la:Tu je Jelešković, ima ga na svakoj slici.SarajevoJeBordo je napisao/la:Je li Jelešković na pripremama s ekipom? Vidim neki kondicioni iz kluba je u Turskoj na seminaru.
Velež ima fine strance, Brandao i Lukas, treba ih pratiti u budućnosti.
Napokon strašan kondicioni, ne treba se brinuti za spremu.
bježi ba za cijenu puta do Mostara možeš bibijadu oko cijelog grada 20 puta napravitBenkara21 je napisao/la:Taman @Denchi da se ode do Mostara, hoće li ko sa mnom?
znaš ti koliko mogu jest u popayu za platu te nutricionistkinjeKamuflazn je napisao/la:
Plus nutricioniskinja. Profesionalno, ostalo je do igraca kolilo ce se pridrzavati uputa.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, budzak, perodeformero, sekac i 24 gosta.