FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
vi pricate o LS a ima jos 14 utakmica... pomalo ljudi... ovdje smo se vec izgleda proglasili sampionima... sto moze biti jako pogubno...
Ovih 5 bodova se moze istopiti u samo 2 vezana kiksa... kakva titula ljudi ima jos previse za igrati da bi se na tu temu ista ozbiljnije pricalo...
Ovih 5 bodova se moze istopiti u samo 2 vezana kiksa... kakva titula ljudi ima jos previse za igrati da bi se na tu temu ista ozbiljnije pricalo...
Nije bitno sta ja pratim, bolje jje imati 4 igraca kvaliteta kao Rahmanovic , nego jednog slovenca za istu lovu. Ti ga gledao uzivo pa znas kakav je igrac.Denchi je napisao/la:momak prati američki fudbal, gdje je cilj imat 100 igračaAlfredNobel je napisao/la:Ma jok nije..![]()
![]()
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ja sam već nabavio baklje i petarde, ne znam šta čekate? Samo mi je još sad dilema gdje će dernek biti.revolt je napisao/la:vi pricate o LS a ima jos 14 utakmica... pomalo ljudi... ovdje smo se vec izgleda proglasili sampionima... sto moze biti jako pogubno...

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Ma postalo je zaprđivanje sa ovim igracem. Kad citas komentare dobijas dojam da je u rangu igraca lige 5, a znamo da nije. Ima 32 godine igra u slovenskoj ligi. Nista ja tu ne vidim aman zaman. Njegov dolazak apsolutno ne mora da znaci da bi bio pojacanje. To se ni za jednog igraca ne moze potvrditi, bar ne onih u rangu ovih prostora.
I ne znam zasto se uopste povezuje sa nama i ako ne ostane u klubu u Sloveniji? Ako je toliki kvalitet zgrabice ga klubovi sa mnogo vecim budzetom od nas. Zvezda, Partizan, Dinamo, Hajduk, Rijeka...
A da je on 4 x bolji od Rahmanovica, ne bi bio u Sloveniji, nego negdje u Italiji, ili Njemackoj gdje pretezno zavrse kvalitetni igraci iz Slovenije.
I ne znam zasto se uopste povezuje sa nama i ako ne ostane u klubu u Sloveniji? Ako je toliki kvalitet zgrabice ga klubovi sa mnogo vecim budzetom od nas. Zvezda, Partizan, Dinamo, Hajduk, Rijeka...
A da je on 4 x bolji od Rahmanovica, ne bi bio u Sloveniji, nego negdje u Italiji, ili Njemackoj gdje pretezno zavrse kvalitetni igraci iz Slovenije.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
imate na citytv uživo Velež-GOŠK igramo s rođenim za 5 dana ako se ne varam 

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
pa ja baš se vidi da uživo gledaš fudbalfks74 je napisao/la:Nije bitno sta ja pratim, bolje jje imati 4 igraca kvaliteta kao Rahmanovic , nego jednog slovenca za istu lovu. Ti ga gledao uzivo pa znas kakav je igrac.Denchi je napisao/la:momak prati američki fudbal, gdje je cilj imat 100 igračaAlfredNobel je napisao/la:Ma jok nije..![]()
![]()

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Fakat ne kontam tu logiku? 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Gdje igramo sa Veležom? Jel u Mostaru?
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
kako ne kontaš, zašto imat auto kad možeš ići na posao sa 15 bicikala za te pareMortemHz je napisao/la:Fakat ne kontam tu logiku?

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nego, onaj Faustin nije loš sekunde
ma ja, pa u ljubuškom smo đe ćemo drugoBenkara21 je napisao/la:Gdje igramo sa Veležom? Jel u Mostaru?

mršMortemHz je napisao/la:Nego, onaj Faustin nije loš sekunde

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hahahahahaha mrš tamo baDenchi je napisao/la:kako ne kontaš, zašto imat auto kad možeš ići na posao sa 15 bicikala za te pareMortemHz je napisao/la:Fakat ne kontam tu logiku?![]()
![]()
![]()

Ma bolje na vakat prestat pricat o Roku, nije covjek ni kontaktiran a ni mi nemamo mogucnosti da neki uslov ispunimo a i da imamo pitanje je da li bi pristo da dodje
Isto tako sigurno da izvalimo neke drasticne pare za njegovu platu to bi se odrazilo na atmosferu u ekipi tj narusilo bi je
Hadzija je dokazo da je doktor zanata, tako da se ne brinem, dovest ce veznjaka sigurno kvalitetnog
Isto tako sigurno da izvalimo neke drasticne pare za njegovu platu to bi se odrazilo na atmosferu u ekipi tj narusilo bi je
Hadzija je dokazo da je doktor zanata, tako da se ne brinem, dovest ce veznjaka sigurno kvalitetnog
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
poluvrijeme 2-0 za brazil ovaj hoću reć rođene 

- AlfredNobel
- Kontakt:
Nemoj se ljutiti, ali nigdje veze razmišljanje. Šta to fali slovenskoj ligi, tj. Olimpiji? Bolji klub od svih naših, bez premca. Što se tiče generalno njihove lige, ljudi imaju bolju infrastrukturu i uslove.emir79 je napisao/la:Ma postalo je zaprđivanje sa ovim igracem. Kad citas komentare dobijas dojam da je u rangu igraca lige 5, a znamo da nije. Ima 32 godine igra u slovenskoj ligi. Nista ja tu ne vidim aman zaman. Njegov dolazak apsolutno ne mora da znaci da bi bio pojacanje. To se ni za jednog igraca ne moze potvrditi, bar ne onih u rangu ovih prostora.
Zašto ne bi igrao u Olimpiji, još pogotovo s 32 godine? To mu dođe i prednost. Igra u svojoj zemlji, tu je s porodicom i familijom, a još masno zarađuje. Zašto bi onda išao preko granice? Nema potrebe.
A ovaj zadnji dio je smiješan u najmanju ruku.. Znači, svi koji imaju kvalitet, po automatizmu moraju igrati u CZ, Dinamu, Partizanu i ostalim?
Onda se tako može reći i za Benku.. Šta će on, igrao u Nurnbergu, pa u Saudijskoj Arabiji, Kini, Hrvatskoj. I Benko je bio najbolji strijelac HNL-a, par nastupa za Hrvatsku. Došao kod nas i bio odličan, najbolji igrač Kluba. Onda bi i za Benku to važilo, što ga nisu pokupili Dinamo, CZ, Partizan kad je tako kvalitetan, već došao kod nas, još bio najbolji strijelac u Hrvatskoj. I dođe Leon i ode u Olimpiju, a zašto ne bi kad je tu blizu svoje zemlje, a plaćen odlično.
Nije igrač kalibra iz liga petice, jer mi o takvim ne možemo ni pomisliti, a kamoli dovesti. Ali, kao najbolji igrač i strijelac slovenske lige, te povremeni reprezentativac, kod nas bi pokidao, baš kao i Benkara.
Ma nije problem da prestanemo pričati o njemu, to je više zaebancija Belog i mene nego neko nadanje da će doći.

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
ja fakat ne kontam nedate ni o čemu da se priča. ba ima još mjesec do nastavka , moramo nešto 

- AlfredNobel
- Kontakt:
- ThrillerHz
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Zna Denci. Nesto ko Augustin, nesto takoThrillerHz je napisao/la:Kako se zove onaj crni iz Celika? Jes dobar, taman na Adukorovo mjesto?

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Je li Jelešković na pripremama s ekipom? Vidim neki kondicioni iz kluba je u Turskoj na seminaru.
Velež ima fine strance, Brandao i Lukas, treba ih pratiti u budućnosti.
Velež ima fine strance, Brandao i Lukas, treba ih pratiti u budućnosti.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!