Nemoj njega bgt 10 godina su mi ona dva dana uzelarevolt je napisao/la:Da nije mozda Misimovi =P

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nemoj njega bgt 10 godina su mi ona dva dana uzelarevolt je napisao/la:Da nije mozda Misimovi =P
Bilo je za dlaku, al je bilo ludiloPantelija je napisao/la:Nemoj njega bgt 10 godina su mi ona dva dana uzelarevolt je napisao/la:Da nije mozda Misimovi =P
Yebi yebi MuzaferePantelija je napisao/la:Nadam se da je istina, prije sat dva Hadzic u drustvu jednog igraca bio u prostorijama kluba... ako je to onaj za kojeg mi rekose ...![]()
Upravo, nije se rodio ko je narodu ugodio, a ubise nas dupli standardiskoroalen je napisao/la:Da prije mjesec dana nije Rahmanoviću zaprijećeno tribinama, meni ovo ne bi bilo pravo. Al ne možeš jednog momka ostavit na foru, ili dvojicu-trojicu njih, a drugom progledat kroz prste. Yebe mi se ba da je Luis Figo lično, a ne Adukor. Ako su takva pravila kluba, ista su svima. Sutra neće zalutat neki xy igrač i hebavat nas k'o Dulja. Sarića ne spominjem jer vala nije ni davao nikakav doprinos. Uostalom, kako mnogi pišu, ko zna da li bi se potrošio ovu polusezonu il bi bjež'o od duela k'o Babuka u zadnjem mandatu.
Al je mudro obris'o instagram, da ga raja ne pere porukama.Benkara21 je napisao/la:Aduka ima još fore sutra da se izjasni konačno. A ne znam s kim sjedi, isto ko da je NATO tajna Bog te vidio.
Pričao sam s njim jedno vrijeme, cicija prava hahahaskoroalen je napisao/la:Al je mudro obris'o instagram, da ga raja ne pere porukama.Benkara21 je napisao/la:Aduka ima još fore sutra da se izjasni konačno. A ne znam s kim sjedi, isto ko da je NATO tajna Bog te vidio.
Trenutno korisnika/ca: Jadnimi, Kajkutenjoyer, mire971, Venom i 45 gostiju.