Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Jusuf Nurkić
Tastatura patriota. Da mu je malo stalo do ove repke, ne bi nespreman dolazio na okupljanja.
-
- Kontakt:
Gledam jucer utakmicu u Skenderiji. Nesto ocito ne stima. Nurkic izvan ritma totalno, Musa se trazi, previse glumata... Castaneda je totalno bespotrebno uzeo Garzino mjesto. Alibegovic i basketas Lazic najbolji igraci ove repke(citaj najspremniji). Lazo da zeli da se bavi kosarkom, ACB liga minimalno. Gegic izlazi iz povrede, momku se ne treba zamjerati, ali nije u ritmu jos. Atic bezveze, nije mu primarna pozicija 1 i ne dobijamo ono sto zapravo mozemo. Kameni srcan, korektan. Miralema sam gledao i protiv Kine, nista spektakularno, sta vise, poprilicno lose.. Arslanagic i Penava su morali dobiti vise minuta jucer, pogotovo ovaj drugi. Momak se odazivao i povrijedjen, sjedio na klupi, trpio svasta.. Mogao je kao i ostali manekeni otkazati da ne ide u Kinu, ali nije. Solidna sezona u Poljskoj, mislim da se moze bolje koristiti.
Aziz(citaj Adis) je upozoravao na ovo. Musa pravi cirkus na treninzima, povlaci kuma i druga iz djetinjstva. Juka na svoju stranu..
Nadajmo se da ce se sloziti sve i da cemo proci grupu.
Aziz(citaj Adis) je upozoravao na ovo. Musa pravi cirkus na treninzima, povlaci kuma i druga iz djetinjstva. Juka na svoju stranu..
EDobric1997 je napisao/la: ↑11 avg 2025, 17:08Gledam jucer utakmicu u Skenderiji. Nesto ocito ne stima. Nurkic izvan ritma totalno, Musa se trazi, previse glumata... Castaneda je totalno bespotrebno uzeo Garzino mjesto. Alibegovic i basketas Lazic najbolji igraci ove repke(citaj najspremniji). Lazo da zeli da se bavi kosarkom, ACB liga minimalno. Gegic izlazi iz povrede, momku se ne treba zamjerati, ali nije u ritmu jos. Atic bezveze, nije mu primarna pozicija 1 i ne dobijamo ono sto zapravo mozemo. Kameni srcan, korektan. Miralema sam gledao i protiv Kine, nista spektakularno, sta vise, poprilicno lose.. Arslanagic i Penava su morali dobiti vise minuta jucer, pogotovo ovaj drugi. Momak se odazivao i povrijedjen, sjedio na klupi, trpio svasta.. Mogao je kao i ostali manekeni otkazati da ne ide u Kinu, ali nije. Solidna sezona u Poljskoj, mislim da se moze bolje koristiti.
Cuj ti to ACB minimalno a sta je max

pa nije ACB lige unifikovan standard za sve. Tu ligu su igrali Toni Nakić, Stefan Momirov, Matej Rudan, izuzetno skromni, da ne kažem nebitni igrači
-
- Kontakt:
Ti majstore kontrira sam sebiEDobric1997 je napisao/la: ↑11 avg 2025, 17:08Gledam jucer utakmicu u Skenderiji. Nesto ocito ne stima. Nurkic izvan ritma totalno, Musa se trazi, previse glumata... Castaneda je totalno bespotrebno uzeo Garzino mjesto. Alibegovic i basketas Lazic najbolji igraci ove repke(citaj najspremniji). Lazo da zeli da se bavi kosarkom, ACB liga minimalno. Gegic izlazi iz povrede, momku se ne treba zamjerati, ali nije u ritmu jos. Atic bezveze, nije mu primarna pozicija 1 i ne dobijamo ono sto zapravo mozemo.

-
- Kontakt:
Bravo. Sve rečeno. Evo i saopštenja na društvenim mrežama.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Kvota 1.01 da ce ako ispadnemo odmah, krenuti pricati o uslovima na pripremama 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Da nam je Nurkić najveći problem vjerovatno bi bili top5 favorit Eurobasketa.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
A mozda i Beciragic podvaljuje ....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.