Manje od 9.5 gemovalegenda reala je napisao/la:Šta bi mogo igrati sad na Lajvu Petković -Paszek ,ko osvaja prva dva gema itd .
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Joj sve mi proslo na ovom tiketu sto cem cenera stavio samo me Mayer yebe igra sa nekim kinezom 6-3 2-6 2-1 

- crvenocrni
- Kontakt:
Evo nesto sto sam procitao na jednom forumu za Dolgopolova:
Momak ima neku bolest u krvi koju lijeci nekim pilulama pa ima sedmica kad se bas ne osjeca najbolje a izgleda da je ovo bas jedna od tih sedmica. Juce je samo 10 minuta trenirao i ocekuje se da nece moci dat 100% u danasnjem mecu mada bi i to moglo bit dosta protiv Davydenka koji je u katastrofalnoj formi al opet i on mora dobit neki jaci mec prije ili kasnije...
Uzevsi u obzir ovu nezvanicnu vijest nebih bas preporucio Ukrajinca al' nebi ni Rusa, bolje zaobic ovaj mec...
Momak ima neku bolest u krvi koju lijeci nekim pilulama pa ima sedmica kad se bas ne osjeca najbolje a izgleda da je ovo bas jedna od tih sedmica. Juce je samo 10 minuta trenirao i ocekuje se da nece moci dat 100% u danasnjem mecu mada bi i to moglo bit dosta protiv Davydenka koji je u katastrofalnoj formi al opet i on mora dobit neki jaci mec prije ili kasnije...
Uzevsi u obzir ovu nezvanicnu vijest nebih bas preporucio Ukrajinca al' nebi ni Rusa, bolje zaobic ovaj mec...
Bosnier je napisao/la:Nista onda , cudi me da nema,
jel ima mozda Partizan Buducnost ?
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Jesi igrao Partizan? Ubiće ih!Bosnier je napisao/la:Bosnier je napisao/la:Nista onda , cudi me da nema,
jel ima mozda Partizan Buducnost ?
http://www.lshunter.tv/basketball-live- ... video.html
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
@Begonja,
Gledaš li meč? Ovaj Partizan je katastrofalan, izvlači ih to što je Budućnost u banani kada je šut u pitanju (5/26 iz igre). Slab skok Partizana, nekoliko puta su Podgoričani imali drugi i treći napad, a i Wesely je uspio u 13 odigranih minuta skupiti 3 lične greške. Puno promašenih slobodnih bacanja Beograđana i previše izgubljenih lopti (btw, pogodili su samo jednu tricu). Sve u svemu, iako sam igr'o hendikep, teško će ovo izaći.
Gledaš li meč? Ovaj Partizan je katastrofalan, izvlači ih to što je Budućnost u banani kada je šut u pitanju (5/26 iz igre). Slab skok Partizana, nekoliko puta su Podgoričani imali drugi i treći napad, a i Wesely je uspio u 13 odigranih minuta skupiti 3 lične greške. Puno promašenih slobodnih bacanja Beograđana i previše izgubljenih lopti (btw, pogodili su samo jednu tricu). Sve u svemu, iako sam igr'o hendikep, teško će ovo izaći.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ma samo će slobodna popraviti i dobiti 6-7 razlike.
Smijesna kosarka...hajd valjda ce Partizan dobiti iako ocajno igraju...
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
A ja danas kontam da l' odigrat under koševa ili hendikep i odlučim se za ovu goru opciju. Strašno glupa košarka u Sloveniji. Strašno. K'o da gledam amatere.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- legenda reala
- Kontakt:
A šta je ovoj Petkovićki tri zaredom gejma joj uzima ova ,kako mi sad ukradoše 5 eura na ovom Wiliamsu ,ništa nisam igro bilo 8.5 eura ,sad stoji 2.5 eura ,na kretanju računa piše da sam potrošio 5 eura ,a ništa nisam igro ,majku im lopovsku 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Joj koze imam manje od 18.5 gemova vodi u prvom 2-0 i ima servis i okrenu joj ova neka za kunu nisam cuo nikad sad 2-4legenda reala je napisao/la:Šta bi mogo igrati sad na Lajvu Petković -Paszek ,ko osvaja prva dva gema itd .

Joj Trnave sto me naguzi.
Za veceras
Kidderminster-Darlington 1 1.85
Krka over 69.5 1.85
Zurich-YB oba daju 1.55
Orlando-Atlanta kp1 1.20
Dundee-Rangers 2 1.65

Za veceras
Kidderminster-Darlington 1 1.85
Krka over 69.5 1.85
Zurich-YB oba daju 1.55
Orlando-Atlanta kp1 1.20
Dundee-Rangers 2 1.65
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ajde Monfils. Odserviraj nešto!

Ostao jos samo partizan , valjda me nece sjebati
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- legenda reala
- Kontakt:
ma i ja konj ih igram ,ima još ovu Pous Tios ,vodi 4:0 sad je evo 4:4Sanchez_8 je napisao/la:Joj koze imam manje od 18.5 gemova vodi u prvom 2-0 i ima servis i okrenu joj ova neka za kunu nisam cuo nikad sad 2-4legenda reala je napisao/la:Šta bi mogo igrati sad na Lajvu Petković -Paszek ,ko osvaja prva dva gema itd .

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Da je hoce sad ova nag.uziti da mi je procilegenda reala je napisao/la:ma i ja konj ih igram ,ima još ovu Pous Tios ,vodi 4:0 sad je evo 4:4Sanchez_8 je napisao/la:Joj koze imam manje od 18.5 gemova vodi u prvom 2-0 i ima servis i okrenu joj ova neka za kunu nisam cuo nikad sad 2-4legenda reala je napisao/la:Šta bi mogo igrati sad na Lajvu Petković -Paszek ,ko osvaja prva dva gema itd .![]()

- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
Kako je Ev.Dobitak 23 kad je Kvota 3,33 i uplata 10 = 33,3Bosnier je napisao/la:
Ostao jos samo partizan , valjda me nece sjebati

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
Ni meni to nije jasnoadis.p je napisao/la:Kako je Ev.Dobitak 23 kad je Kvota 3,33 i uplata 10 = 33,3Bosnier je napisao/la:
Ostao jos samo partizan , valjda me nece sjebati![]()
![]()
![]()

Jer si uplatio bonus novac. I logično je da ti oni odbiju njihovih 10€.Bosnier je napisao/la:Ni meni to nije jasnoadis.p je napisao/la:Kako je Ev.Dobitak 23 kad je Kvota 3,33 i uplata 10 = 33,3Bosnier je napisao/la:
Ostao jos samo partizan , valjda me nece sjebati![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.