Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Mirza Teletović
Ma najslabija karika ove ekipe je i dalje trener
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
ovo mi je definitivno najgora tekma otkad je stigao u NBA .. mislim na minutažu, sebičnost ovih smradova, pogotovo Livingstona i one ružne rugobe .. prvom želim da opet nogu polomi, sve mu ebem, a ovom drugom da umre po mogućnosti
sviju mi na lomaci bi ga spalio aaaaaaaaaaa Livingstoneeeeeeeeee pa zbog tebe Mirza ne igra koliko treba da igra,,majci maternicu pomjerio 

- L'Avvocato
- Kontakt:
kako je žalosno gledati ga kad igra sa livingstonom i thorntonom u petorci ... pa ljudi ne bi dodali da je sam ispod koša na ziceru, a pucaju čim dobiju loptu
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- legenda reala
- Kontakt:
ma Mirza je nebitan lik u ovoj ekipi, komotno da svaku zabije 20+ 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
Nema pregleda večeras jbg, a mogao je biti u HD, šta da se radi, biće bolje drugi put.

i imamo game 7...
Livingston sjeba cijelu drugu petroku yebo sve kreten
i jos vise sili loptu jer mu sigurno nije bilo drago sto nije u prvih 5

Svaka utakmica koju sam gledao u ovom PO je bila fantastična, znaci sve super utakmice. Nadam se da prolaze dalje i da gledamo Mirzu protiv sampiona.
ova veceras ne znam kako moze biti super
razbili ih ljudi....

Mirza ponovo sa slabim napadackim ucinkom kada Netsi pobjedjuju. 4 skoka i 2 poena za 13 minuta uz samo 3 suta. Odbranu je ponovo sjajno odradio. Stvarno je zalosno vidjeti kako igra u petorci sa Livingstonom i Thorntonom. Veliki su sebicnjaci.
Pa super mi je jer sam navijao za Netsesemir01 je napisao/la:ova veceras ne znam kako moze biti superrazbili ih ljudi....

Jedino što mi je za utjehu jeste da ćemo pogledati Mirzu u još jednoj utakmici PO.
A iskreno se nadam da će im naredna i biti zadnja u ovom PO samo zbog ovog kako ste ga sami nazvali "Šablonskog Kidda".
Laku noć ekipa.

A iskreno se nadam da će im naredna i biti zadnja u ovom PO samo zbog ovog kako ste ga sami nazvali "Šablonskog Kidda".

Laku noć ekipa.

Tebi brate hvala što nam svaku večer pripremiš, brži si i ažurniji nego ovi sa nba.comvedator je napisao/la:Nema pregleda večeras jbg, a mogao je biti u HD, šta da se radi, biće bolje drugi put.![]()

Kad je odlucujuca?
Nedjelja !Honorar je napisao/la:Kad je odlucujuca?
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Nedjelja na ponedjeljak čini mi se. 

Livingstoneeeee familiju ti je.bem na cesrice
Jedna za muštuluka svima, tekma je sutra u 19h.