Ima jutros od 10Virtu4l je napisao/la:A gdje ti ovdje vidiš neki pretjerani optimizam, svi oprezni, ništa spektakularno.saltcrew je napisao/la:Nesto ste mi puno optimisticni momci pazite da vam se ne odbije od glavu heh,lijepo vrijeme danas nego jel ima sad ispred stadiona da se kupi karta sa odem sebi kupit pa da odem pojest sta da ne ne guram poslije sa rajom
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ja nekako vjerujem da ćemo možda dobiti lakše od očekivanog, jer ova Sloboda nastoji igrati otvoren i napadački fudbal, što će nama sigurno odgovarati.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Da nije bilo velikog fudbalskog znalca MegaMaga bio bi sad u top 5GOAT je napisao/la:Nek prica ko sta hoce.Covjek je dao mnogo za Zelju a i Zeljo je dao njemu.braco je napisao/la:Stanić još koja tekma i skida Sablju sa desetog mjesta, a kako je krenulo skinut će i Bratića. Srđan Stanić igrač sa najviše zvaničnih nastupa u historiji FK Željezničar - ima čirevi da pucaju mnogim.![]()
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Imam neki osjećaj da večeras uzimamo lagano 2:0.
Osmanović dao gol za Radnik.
Hajde plaaaaaavi!
Osmanović dao gol za Radnik.
Hajde plaaaaaavi!
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪
FKŽ 1921 🔵⚪
Oprezno. Jako i na igracu svaku loptu.
- diplomatija
- Kontakt:
moze li.mi neko link neki poslati? hvala
+1diplomatija je napisao/la:moze li.mi neko link neki poslati? hvala
Mes Que Un Club
- manijakKladusa
- Kontakt:
+1amertiger je napisao/la:+1diplomatija je napisao/la:moze li.mi neko link neki poslati? hvala
Ja cu biti sijed, ja cu biti star, al voljet cu i tad Zeljezncar.
Šta je ovo ljudi niti jedan stream danas! 

- BosniaBoston
- Kontakt:
Bogiiiiiiiiii
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
- Kontakt:
Kome treba link, nek’ se javi na PP
- Ponos Torina
- Kontakt:
http://www.strimovi.com/kanal/12nide je napisao/la:Šta je ovo ljudi niti jedan stream danas!
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
DADOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
**** mater onima koji su pljuvali Dado
Dado de Bruyne Sadiković
Dado de Bruyne Sadiković
Rodjeni su pitarske picke!
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 30 gostiju.