FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

skoroalen
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 17 jan 2019, 17:49

bordopoeta je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:@bordopoeta piši knjigu jbt. :bow: :bow: :bow:
E, moj dobri "škoroalene", da sam bar inspiritivan kao u gimnazijskim danima, ok. Ali...
Čini mi se da si ti mnogo vičniji peru, ja sa uživanjem čitanm tvoje postove. Zaista lijepo i smisleno pišeš. :salut:
Hvala legendo. :salut:

Ko je ovaj Crepaldi, brazilska verzija Crepulje. :lol:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 17 jan 2019, 17:50

Golman bilo onda laz Runde :D

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 17 jan 2019, 17:51

Ovo mi je smijesno dovodjenje ovih "talenata" na probu, ne znam sto Šefu ovo treba, pa nije ovo 1970 1980 kad si igraca mogo s njive dovest(nikic). Brate dragi 19 i 21 godina, al oke on bolje zna.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 17 jan 2019, 17:52

slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 17 jan 2019, 17:52

Ajmo bolesnici, iskopajte nam sta o ovom brazilcu :D
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 17 jan 2019, 17:52

Ovaj brazilac ima 19 godina :thumbup:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 17 jan 2019, 17:52

Ovaj Brazilac 99 godiste.Samo su ih izgleda slagali da je napadac :think:

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 17 jan 2019, 17:53

miky_hz je napisao/la:A dz'e faj famozni Rudnin golman ,jel to bomba bila nako preventivno ili je meni promaklo da je tu.
Bio i otišao Tucaković koliko sam upratio.
ISTINA ZA VEDRANA!

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 17 jan 2019, 17:53

Pantelija je napisao/la:Pa eto, ako je glupo poredjenje, sro amar produzi a adukor nece? Imao je rahmanovic bolje ponude o adukora!
Isto godina imaju, imaju slican kvalitet. Jedan produzi drugi nece. Amaru su prijetili suspenzijom i tribinama. Produzio je.
Adukoru je prijeceno isto, nije pristao, sta treba sad da rahmanovic i krste koji su mogli otici a nisu, produzili su, da su budale a adukor pametan? Jel tako treba da funkcionise klub? Da sluzimo ko trrening centar. Podsjecam titule smo osvojili poslije haseta, godinu, poslije papeta godinu. Igranje adukora, koji je ostavio ekipu bi poremetilo timski duh jedinstva koji je stvoren. Stavio je svoje ciljeve iznad klupskih, za razliku od tatara, rahmanovica, krste, i svih drugih klji su produzili, i sada trreba da njega klub posmatra kao ove? Izvini, to nema nigdje.
Kvakitet nije u jednom igracu nego sto svi igraju kao jedan , i ko god dodje, nadomjestit ce adukora bez problema.
Klub zivi od para, uspjeha i dok god bude pusyao igrace da idu kad hoce nema napretka.
Isti taj bi sutra skontao, hebo ozljedu, da ja malo noge cuvam. On mora na operaciju ramena ako niste znali, jer ima problema sa istim i samo operacija moze da sredi to. Mislis da ne bi se cuvao nekog jaceg duela?
Izvini, samo jedna mala korekcija. Za prvu titulu r. Hase je odigrao prvih pet utakmica.LP.

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 17 jan 2019, 17:53

MortemHz je napisao/la:Treninzima Fudbalskog kluba Sarajevo pridružio se Ado Jahić, dvadesetjednogodišnji vezni igrač. Jahić će zajedno sa ekipom obaviti prvi dio priprema u Ljubuškom nakon čega će biti odlučeno da li će potpisati ugovor sa klubom. Jahić je igrač Southern Illinois University Edwardsville koji nastupa u američkoj univerzitetskoj NCAA ligi, a bio je član kadetske i juniorske reprezentacije Bosne i Hercegovine. Prije početka priprema u Hercegovini, Jahiću se na probi naknadno pridružio Nathan Crepaldi da Cruz. Devetnaestogodišnji napadač porijeklom je iz Brazila, a trenutno nastupa za Metropolitano (Brazil).
Hoce li biti koja prijateljska da vidimo ovog Jahica na djelu?

Rundin Golman je dovedem u akademiju koliko ja znam
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 17 jan 2019, 17:56

Inijesta je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Treninzima Fudbalskog kluba Sarajevo pridružio se Ado Jahić, dvadesetjednogodišnji vezni igrač. Jahić će zajedno sa ekipom obaviti prvi dio priprema u Ljubuškom nakon čega će biti odlučeno da li će potpisati ugovor sa klubom. Jahić je igrač Southern Illinois University Edwardsville koji nastupa u američkoj univerzitetskoj NCAA ligi, a bio je član kadetske i juniorske reprezentacije Bosne i Hercegovine. Prije početka priprema u Hercegovini, Jahiću se na probi naknadno pridružio Nathan Crepaldi da Cruz. Devetnaestogodišnji napadač porijeklom je iz Brazila, a trenutno nastupa za Metropolitano (Brazil).

Odigrat ćemo 5 prijateljskih utakmica, jednu u BiH.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 17 jan 2019, 17:59

Hoce li nam ss.ba prenosit pripremne tekme ???
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 17 jan 2019, 18:00

Ovaj Nathan dolazi iz kluba 4 lige.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 17 jan 2019, 18:02

ledesma je napisao/la:Ovo mi je smijesno dovodjenje ovih "talenata" na probu, ne znam sto Šefu ovo treba, pa nije ovo 1970 1980 kad si igraca mogo s njive dovest(nikic). Brate dragi 19 i 21 godina, al oke on bolje zna.
Zasto ti je smijesno, ovako rade svi normalni klubovi po evropi. Vidi samo Benfike sto radi, dovedu neke anonimuse iz Brazila , onda ih tusne za dobru lovu. Mladi su i vjerovatno dzaba dolaze, neka pokazu sta znaju. Po ovom snimku ovaj brazilac zna igrati fudbal.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 17 jan 2019, 18:07

Sta treba priznat Morto?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 17 jan 2019, 18:07

Zukanovic je napisao/la:Ovaj Nathan dolazi iz kluba 4 lige.
A zato nisam mogao ništa naći o njima na prvu.. :D

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 17 jan 2019, 18:09

fks74 je napisao/la:
ledesma je napisao/la:Ovo mi je smijesno dovodjenje ovih "talenata" na probu, ne znam sto Šefu ovo treba, pa nije ovo 1970 1980 kad si igraca mogo s njive dovest(nikic). Brate dragi 19 i 21 godina, al oke on bolje zna.
Zasto ti je smijesno, ovako rade svi normalni klubovi po evropi. Vidi samo Benfike sto radi, dovedu neke anonimuse iz Brazila , onda ih tusne za dobru lovu. Mladi su i vjerovatno dzaba dolaze, neka pokazu sta znaju. Po ovom snimku ovaj brazilac zna igrati fudbal.

Titula prioritet i neki ulazak u evropska takmicenja. Eh kad to sve ostvarimo onda mozemo biti Benfica, a s ovom politikom sigurno ne, bezveze trosenje vremena na Rundine igrace...
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 17 jan 2019, 18:11

Denchi je napisao/la:Sta treba priznat Morto?
Šta se dešava između tebe i Faustina? :D

Benjolos
Kontakt:

Post Postao/la Benjolos » 17 jan 2019, 18:12

Ako imalo pokazu da valjaju mada sumnajm, dati im ugovor na godinu dana i treba ih poslati na posudbu nekom klubu u 1.ligi Federacije, pa ako odigraju dobro vratit ih na ljeto kod nas.. Samo da ne bude Frank Liivak br.2
Bordo bijeli za život cijeli!!

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 17 jan 2019, 18:12

MortemHz je napisao/la:
Inijesta je napisao/la:

Odigrat ćemo 5 prijateljskih utakmica, jednu u BiH.
Pa ovdje napisali kao obavit ce prvi dio priprema u Ljubuskom i nakon toga ce se odluciti hoce li ugovor potpisati, sto znaci nakon jedne prijateljske tekme Jahic bi mogo ugovor dobiti, nek odigra sve tekme i obavi sve pripreme pa da svi vidimo zasluzuje li ugovor ili je novi slucaj Tucakovic
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: gh0stHZ, Kaunas, Napapijri, tajsamja i 63 gosta.