Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
On me bas pozitivno iznenadio kondicijom i zalaganjem, ko zeli u prvih 11 svaku utakmicu mora dati svoj maksimum, i to je jedino tako ispravno. Uz onakvo zalaganje kompletne ekipe dobar rezultat nece izostatiHongKong je napisao/la:Ma bitno je da se sad svako mora dobro namuciti da ima mjesto u timu. Ukoliko nema neki kvalitet iznad ove lige. Neki sto odigraju dobro jednu utakmicu po sezoni imaju minutazu u skladu s tim sto pokazuju. Zato vise nema setkanja po terenu, pa i taj Zec koji im je bio posljednja nada da seru po dovedenim igracima u 70. i nekoj minuti istrci sprint preko 50 metara i namjesti gol. Toliko je nespreman i zapusten.
Normalno. Pa vidi se to na svakom igracu. Papci dizali neke poluigrace i od njih pravili zvijezde od Radinovica i Secerovica pa dalje, a isti ismijavali Dadu koji je nase dijete i Lampard za navedene amatere. Prosla su vremena kad su forumi i razni poltroni sastavljali ekipe, tjerali i dovodili igrace, dizali svoje ljubimce, pljuvali one koji igraju ispred njih.Mamlaz je napisao/la:On me bas pozitivno iznenadio kondicijom i zalaganjem, ko zeli u prvih 11 svaku utakmicu mora dati svoj maksimum, i to je jedino tako ispravno. Uz onakvo zalaganje kompletne ekipe dobar rezultat nece izostatiHongKong je napisao/la:Ma bitno je da se sad svako mora dobro namuciti da ima mjesto u timu. Ukoliko nema neki kvalitet iznad ove lige. Neki sto odigraju dobro jednu utakmicu po sezoni imaju minutazu u skladu s tim sto pokazuju. Zato vise nema setkanja po terenu, pa i taj Zec koji im je bio posljednja nada da seru po dovedenim igracima u 70. i nekoj minuti istrci sprint preko 50 metara i namjesti gol. Toliko je nespreman i zapusten.
To se ne doživljava riječima, sutra pratiti poetryinmotion i diviti se je sve što je potrebno.LjoZee je napisao/la:@Osim13 nijednom nisi napisao “SVANI”, a Bogicevic igra u prvih 11 sutra![]()
A i @Rokoko nikakvog uzbudjenja
I ja mislim da ce biti dosta teska utakmica, a imam osjecaj da ce nas Sivac seljacic zavaliti samo takoAlipasino je napisao/la:Sutra dolazi najgrublja ekipa na balkanu i sire.Sutra dolazi ekipa koja je nase igrace gadjala ciglama.wDakle u kost u koljeno u plecku samo tako cemo ih smirit.Znaci ne stedit ni sekunde a Zec se mora dobro cuvat da ga neko ne povrjedi i u slucaju povoljnog rezultata odma na klupu.Ocekujem tesku pobjedu i sudiju koji ce svirat na nasu stetu.Vidjecete da ce nas sudija sutra odrat.
Trenutno korisnika/ca: SamoDaKazeem i 21 gost.