Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Ovog Kyrgiakosa protjerati palijom iz Liverpool. Ma sta Liverpoola, Engleske! 

Odlicno.
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
- Sasha L.F.C.
- Kontakt:
- Ponos Torina
- Kontakt:
GRK je za sve kriv ali ovo je lekcija Kenny-u da ga vise nikad u zivotu neubaci u igru pa makar sa 10 igraca igrali,pa bolje da je Cola ubacio i da smo igrali sa 3 odbrambena nego ovog klosara 

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Nije mu veliki problem proći pored Kyrgiakosa.Sasha L.F.C. je napisao/la:Bogami moram pohvaliti ovog Odemwingie(valjda sam dobro napisao) covek je izbusio nasu odbranu.
You'll Never Walk Alone
e moj Kyrgiakos
sa ovim porazom smo izgubili sve sanse za evropu 

LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
Tottenham 0-0 igrao.

Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
- TheScouser
- Kontakt:
Katastrofa smo odigrali, ali ovaj Atkinson zajedno sa Webbom stvarno nema premca.
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!
Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!
Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!
- Ponos Torina
- Kontakt:
2 cista Penala a ono ostalo ma nije vise ni bitno sami smo sebi krivi ustvari kriv je GRKTheScouser je napisao/la:Katastrofa smo odigrali, ali ovaj Atkinson zajedno sa Webbom stvarno nema premca.

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Zaslužena pobjeda WBA, bez obzira na penale.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Ima još 7 kola nade da se izbori liga europe..
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Kyrgiakos - Liverpool 2:1.
- mighty_reds
- Kontakt:
još samo živi nada za Europa ligu a iz moje tastature više riječi Liga prvaka se neće iskucat jer stvarno ama stvarno nismo je zaslužili
Kyrgiakos

Kyrgiakos

The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
- kumkalesic
- Kontakt:
Jos jedno od mnogih losih gostovanja Liverpoola ove sezone. Slaba igra gotovo cijele ekipe, gdje su dozvolili da igraci West Broma kontrolisu loptu, a time i tijek utakmice. Jedino bih pohvalio Pepea koji je skidao mnoge teske udarce i tako nas spasio i ubjedljivijeg poraza.
Joint_fc
Kako m uvijek kiksamo kad nam ostali rezultati idu na ruku to je cudo jedno

Kada se najmanje nadamo onda pobjedimo, a kada se nadamo pobjedi više nego ičemu, onda izgubimo

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Nemam živaca da pišem opširno ništa.
Reina nas je spasio od još težeg poraza,imali smo svoje šanse(nismo iskoristili),Kyrgiakos poklonio 2 penala WBA-u i to je to.
Samo se nadam da će se Glen i Agger brzo vratiti jer teško nama ako bude igrao Kyrgiakos.
Reina nas je spasio od još težeg poraza,imali smo svoje šanse(nismo iskoristili),Kyrgiakos poklonio 2 penala WBA-u i to je to.
Samo se nadam da će se Glen i Agger brzo vratiti jer teško nama ako bude igrao Kyrgiakos.

FK Pjetlovi
- Ponos Torina
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Evo golovi [youtube][/youtube]

Evo golovi [youtube][/youtube]

- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Ma nisam ni gledao muka mi više od ovih poraza..... 

Zadnja izmjena: Unica_Liverpool_, dana/u 02 apr 2011, 18:22, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Benko123, CAZIN, LiverpoolREDS, nerkolfc, sarajevskiMarlboro, StevieG8 i 27 gostiju.