Safet Sušić - Pape

DonCorleone
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la DonCorleone » 30 maj 2014, 19:24

Kako se polako situacija mijenja i kako 21, 22 i 23 igrac postaju bitni :cool:.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

arius
Kontakt:

Post Postao/la arius » 30 maj 2014, 19:26

mada ja i dalje cekam da se safet o ovome ocituje ....ovo je samo u savezu neko srocio , mora se valjda i selektor javno izjasniti i reci razloge
Zadnja izmjena: arius, dana/u 30 maj 2014, 19:26, ukupno mijenjano 1 put.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 30 maj 2014, 19:26

Ovo je definitno neko iz saveza odgovoran, ne selektor !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 30 maj 2014, 19:27

DukeOfWellington je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:
Kadet91 je napisao/la:A kako covjeka odradise mafiozi sa ovom seljacinom na celu. Nekontam sto mu odmah nisu rekli da je otpao, a ne lagati za vizu i ostalo. Nije momak to zasluzio. Dno dna... :(
jel stvarno vjeruješ u tu pricu da su mu namjerno ovo uradili :crazy: .ja nisam bas upucen al volio bi da neko tacno iznese razlog zasto nije dobio vizu ,ne nagadjanja
Kad se nagađanja savršeno uklapaju u priču onda to više nisu nagađanja.
ja uopšte sad ovo negledam kao neko prepucavanje onih koji vole safeta i oni koji ga mrze ,a to ovdje vecina radi nije im bitno ni sta ni kako samo neka su kontra,odnosno da ga pljuju ili dizu u nebesa a nema ju argumente za to .mislim da je ovo vrlo ozbiljna optuzba od zukanovica cak i najveca do sad ,on je znaci dao izjavu da mu je neko iz saveza namjestio da ne dobije vizu i mislim da se ovo mora rasčistiti i javnosti objasniti .ako je istina onda je to bruka i za saeta i savez i sve .

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 30 maj 2014, 19:27

Ne radi se o tome da je postojala neka greška oko vize, radi se o tome da je neko ukrao papir(e) da bi Zukanović ostao bez vize.

Ovo bi trebalo istražiti jer postoji osnovana sumnja da se radi o krivičnom djelu.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 30 maj 2014, 19:28

DesimaL je napisao/la:Imam osjecaj da Pape polako gubi autoritet u ekipi.
A kad ga je to imao?

arius
Kontakt:

Post Postao/la arius » 30 maj 2014, 19:29

nije tacno , zukanovic je rekao da je propust saveza i apsolutno je u pravu a ne da mu je neko namjestio . eno ti pise iznad

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 30 maj 2014, 19:29

arius je napisao/la:nije tacno , zukanovic je rekao da je propust saveza i apsolutno je u pravu a ne da mu je neko namjestio . eno ti pise iznad
On misli da je propust, a ja tvrdim da je namjeran propust.

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 30 maj 2014, 19:30

Batko je napisao/la:
ZahaKING je napisao/la:
Batko je napisao/la:Niko nije kriv Zukanovicu pa da onako sere u medijima na savez.... Pape mu je obećao da može direkt doći u Brazil a on uzeo srat, logično je da ce ga savez prekrižiti ako nisu krivi, uostalom USA ambasadu daje vize a ne savez!!!

Sent from my Home using fingers

Ma čekaj šta je srao? Sad više ne smiješ biti ni razočaran i pitati se šta kako i gdje? Daj ba ne pravi se ...ustvari i jesi debil dok ovako pišeš.

I sjeti se da su sve prijave išle prvo na Savez, a savez u ambasadu! Ne ide igrač pojedinačno do jebbene ambasade..
Evo pročitaj dole, krivio je savez zbog vize.... Normalno da ce ga otpisati... Javno kritikujes svoje šefove za nešto sto nisu odgovorni...

"Krivi su ljudi u Savezu zaduženi za taj posao jer sam im sve uredno dostavio i morali su znati da se mogu dogoditi takve stvari. Trebalo je da budu spremni. Morali su se pobrinuti da sve bude kako treba i da imaju dodatno rješenje ukoliko nastane problem. Uostalom, ko bi inače trebao da se brine o tome?", pita se Zukanović, koji se tijekom našeg telefonskog razgovora nekoliko puta zapitao da li je moguće da se ovakvo nešto dogodilo.

"Sve oko papirologije i oko putovanja zadužen je Savez i ne zanima mene je li oni to rješavaju dan ili mjesec prije, ali ja sam trebao biti sa ekipom i trenirati. Kako sada stvari stoje, idem direktno za Brazil", zaključio je Zukanović na kraju našeg razgovora.

hajd ti meni reci samo ŠTA JE TU SRAO? :think: ko da im je rek'o "eto je.bem vam mater, vi ste papci ovo ono..."
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 30 maj 2014, 19:31

DukeOfWellington je napisao/la:Ne radi se o tome da je postojala neka greška oko vize, radi se o tome da je neko ukrao papir(e) da bi Zukanović ostao bez vize.

Ovo bi trebalo istražiti jer postoji osnovana sumnja da se radi o krivičnom djelu.
Ne vjerujme da je neko bas "ukrao papire" sa ciljem da ovaj ne igra, nego da je neko nesposoban i da nije obavio svoj posao !

Znaci definitivno je do saveza.

Ljudi Boziji pa nismo do te mjere dosli da se mutne radnje rade po savezu da neko ne ide u Brazil.

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 30 maj 2014, 19:31

DukeOfWellington je napisao/la:
arius je napisao/la:nije tacno , zukanovic je rekao da je propust saveza i apsolutno je u pravu a ne da mu je neko namjestio . eno ti pise iznad
On misli da je propust, a ja tvrdim da je namjeran propust.
Uredu ako je i ta varijanta, zasto bi onda Susic svejedno obecao mjesto u Brazilu, mogao je jednostavno sutit i ne obecavat Brazil.

arius
Kontakt:

Post Postao/la arius » 30 maj 2014, 19:32

kako god, sramota je da njega vec kaznjenog radi njihove neozbiljnosti u organizaciji, jos kazne neodlaskom na SP
.....strasno ...fuj

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 30 maj 2014, 19:32

Elegant je napisao/la:Ovo je definitno neko iz saveza odgovoran, ne selektor !

Ovo je "posao" odraden u suradnji izmedu selektora i saveza. Papir koji je bio potreban Zukanovicu je "nestao", (citaj sakrili ga).

Ne mogu vjerovati koliko su neki naivni, pa misle "Ne bih Safet to, gdje ce to uraditi". Lukav je to lisac koji se nicega ne boji i spreman je svim sredstvima osigurati i zabetonirati pozicije pulenima iz Germanije.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 30 maj 2014, 19:32

Neka je Sušić pozvao Šunjića yebo ga on u šupak a Zukanovića izradili za papire.Bruka i sramota. :sick:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 30 maj 2014, 19:33

Elegant je napisao/la:
DukeOfWellington je napisao/la:Ne radi se o tome da je postojala neka greška oko vize, radi se o tome da je neko ukrao papir(e) da bi Zukanović ostao bez vize.

Ne vjerujme da je neko bas "ukrao papire" sa ceiljem da ovaj ne igra, nego da je neko nesposoban i da nije obavio svoj posao !

Znaci definitivno je do saveza.

Ljudi Boziji pa nismo do te mjere dosli da se mutne radnje rade po savezu da neko ne ide u Brazil.
To je nemoguće, polupismeni pojedinci su u stanju da prikupe dokumentaciju, jednoj pa čak i neozbiljnoj instituciji to se ne može desiti.

Haj'te molim vas, jedan igrač viška, problemi s vizom jednog igrača, navodna pretjerana izjava Zukanovića. Ne treba biti Hercule Poirot za ovo.

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 30 maj 2014, 19:33

Armala je napisao/la:
samirr je napisao/la:ja vam kazem Susic je pozvao 24 igraca a samo 23 smiješ prijaviti da vodiš u Brazil neko je morao biti otpisan
Naravno, a nije mogao biti ni Tin, Anel i Vrsajevic, morao je neko drugi i evo nasli su metodu kako ce to odraditi
Da, ovo su takticki odradili sigurno je Zukanovic znao šta mu se sprema pa zato je izjavio da je savez kriv niko ovdje nije glup oni misle narod prevariti e to nikom nije pošlo za rukom :D Glupo Hadzica i Susica voditi na SP nisu igrali u kvalifikacijama i nije ni Kolašinac al' na toj poziciji su igrali Salihovic i lulic kojima to nije prirodna pozicija a jedan Zahirovic koji je igrao u kvalifikacijama nije pozvan :/
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 30 maj 2014, 19:33

JackTheStripper je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Ovo je definitno neko iz saveza odgovoran, ne selektor !
Ovo je "posao" odraden u suradnji izmedu selektora i saveza. Papir koji je bio potreban Zukanovicu je "nestao", (citaj sakrili ga).

Ne mogu vjerovati koliko su neki naivni, pa misle "Ne bih Safet to, gdje ce to uraditi". Lukav je to lisac koji se nicega ne boji i spreman je svim sredstvima osigurati i zabetonirati pozicije pulenima iz Germanije.
Ja necu da vjerujem da je to u pitanju, samo da je ovo nesposbnos nekog ili nekih idiota iz saveza.

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 30 maj 2014, 19:33

A onaj dan kad su odletili za U.S.A. rekli su da će Zukanoviću viza biti gotova već sutra!!!
Pa su onda izjavili da ide direktno za Brazil i da je sve ok...
Eh danas već druga priča,samo zato što je neko iz administracije odradio taj posao tako kako jeste,i sto je Zuka rekao zbog čega nema vizu,oni ga protjerali iz repke,smiješno :D

A kad je Miske pred očima SVIH NAS govorio SAFETU : FUCK YOU,FUCK YOU.. NIJE BILO NIKAKVIH SANKCIJA,NITI SE KO OGLASIO,ČAK NI SELEKTOR
A ovo je nikakva izjava da bi se ZUKU ovako kaznilo! To jest odobrile se vize Germaniji i ćao...

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: 1988risha, dana/u 30 maj 2014, 19:36, ukupno mijenjano 1 put.
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 30 maj 2014, 19:34

ZahaKING je napisao/la:
Batko je napisao/la:
ZahaKING je napisao/la:
Ma čekaj šta je srao? Sad više ne smiješ biti ni razočaran i pitati se šta kako i gdje? Daj ba ne pravi se ...ustvari i jesi debil dok ovako pišeš.

I sjeti se da su sve prijave išle prvo na Savez, a savez u ambasadu! Ne ide igrač pojedinačno do jebbene ambasade..
Evo pročitaj dole, krivio je savez zbog vize.... Normalno da ce ga otpisati... Javno kritikujes svoje šefove za nešto sto nisu odgovorni...

"Krivi su ljudi u Savezu zaduženi za taj posao jer sam im sve uredno dostavio i morali su znati da se mogu dogoditi takve stvari. Trebalo je da budu spremni. Morali su se pobrinuti da sve bude kako treba i da imaju dodatno rješenje ukoliko nastane problem. Uostalom, ko bi inače trebao da se brine o tome?", pita se Zukanović, koji se tijekom našeg telefonskog razgovora nekoliko puta zapitao da li je moguće da se ovakvo nešto dogodilo.

"Sve oko papirologije i oko putovanja zadužen je Savez i ne zanima mene je li oni to rješavaju dan ili mjesec prije, ali ja sam trebao biti sa ekipom i trenirati. Kako sada stvari stoje, idem direktno za Brazil", zaključio je Zukanović na kraju našeg razgovora.

Pa kritikuje a nema nikakve dokaze... Znam nekolicinu slučajeva gdje se viza ne izda bez ikakvog razloga!!! Ne možeš kritikovali svoje šefove a se ne očekuješ kaznu... Papetu je sigurno zao momka jer je na Zuku uvijek računao, trebao je šutiti!!!

hajd ti meni reci samo ŠTA JE TU SRAO? :think: ko da im je rek'o "eto je.bem vam mater, vi ste papci ovo ono..."

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.