FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Ukoliko Barca osvoji kup,onda će Tito "debitovati" u super kupu protiv Reala.Ako izgubi,sigurno će se naći na udaru kritika,a sa druge strane ako osvoji zadobit će veliko povjerenje navijača.
joj kud nema paje ili cikcange da replicirajutech je napisao/la:To Fuj bi tek bilo da je ostao preko volja na klupi BarcemandraX je napisao/la:fuja to bi se vrlo brzo osjetilo.
Kako ne kontate da se covjek totalno zasitio i hoce da ide. Lako je voditi manje timove ko Wengeru Arsenal gdje ga boli kita za sve, niti ima kakvih imperativa rezultatski niti pritiska, bitno je prodavati najbolje igrace za što bolje pare i eventualno završiti kao 3-4 i uci u LP.
Barca je više od kluba i ona traži SVE od trenera, sve moguce trofeje i to svakog covjeka potroši. 4 godine se Pep borio sa tim pritiscima javnosti, medija, navijaca. Ne može više i hoce neku promjenu. Donio je Barci sve i jedan moguci trofeji zato mu se sad klub zahvaljuje....neko bi dao guzova za takav CV.

nema potpisa
@quaresma Nije produzio ugovor koji mu istice na kraju ove sezone.
Titooooooooooooooooo
Apsolutno najbolje moguce rjesenje u ovom trenutku, uopce nisam razmisljao o ovoj opciji, a ispade da je najbolja.
Titooooooooooooooooo

Apsolutno najbolje moguce rjesenje u ovom trenutku, uopce nisam razmisljao o ovoj opciji, a ispade da je najbolja.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Nemogu da vjerujem koliko mi je zao sto odlazi.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Visca el Barça ! Mes que un club !
Ugovor mu je vec istekao, tako da je Barcu u zadnje vrijeme vodio iako nije imao nista potpisano.messilla je napisao/la:@quaresma Nije produzio ugovor koji mu istice na kraju ove sezone.
Tito je idealan po meni, ali covjek je skoro operisan od tumora i Guardiola je reko da o njegovom oporavku ovisi njegov ostanak u Barci. Izgleda da smo to pogresno protumacili

Don't hate what you don't understand.
- alan_kardec
- Kontakt:
kakvi li će sad biti sudari reala i barce, nakon sukoba mourinha i vilanove na meču superkupa prošle godine
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
mourinho ludak
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

mourinho ludak

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Kako to jbtxaviesta je napisao/la:Ugovor mu je vec istekao, tako da je Barcu u zadnje vrijeme vodio iako nije imao nista potpisano.messilla je napisao/la:@quaresma Nije produzio ugovor koji mu istice na kraju ove sezone.

Pa valjda se to potpisuje do kraja sezone

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- Donnie Darko
- Kontakt:
jbt i ovo da cujem.xaviesta je napisao/la:Ugovor mu je vec istekao, tako da je Barcu u zadnje vrijeme vodio iako nije imao nista potpisano.messilla je napisao/la:@quaresma Nije produzio ugovor koji mu istice na kraju ove sezone.

btw. sad mi psovanje tite vise nikada nece biti isto.
ko kaže da ugovor mora biti važeći samo do kraja sezone? može ugovor završiti u martu mjesecu. inače nisam ovo očekivao iako su svi mediji još jučer objavili ovu vijest. ali nije lako biti trener kada si uvijek pod pritiskom.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- Donnie Darko
- Kontakt:
POTPIS...mdss je napisao/la:tech je napisao/la:To Fuj bi tek bilo da je ostao preko volja na klupi BarcemandraX je napisao/la:fuja to bi se vrlo brzo osjetilo.
Kako ne kontate da se covjek totalno zasitio i hoce da ide. Lako je voditi manje timove ko Wengeru Arsenal gdje ga boli kita za sve, niti ima kakvih imperativa rezultatski niti pritiska, bitno je prodavati najbolje igrace za što bolje pare i eventualno završiti kao 3-4 i uci u LP.
Barca je više od kluba i on traži SVE od trenera, sve moguce trofeje i to svakog covjek potroši. 4 godine se Pep borio sa tim pritiscima javnosti, medija, navijaca. Ne može više i hoce neku promjenu. Donio je Barci sve i jedan moguci trofeji zato mu se sad klub zahvaljuje....neko bi dao guzova za takav CV.
potpis covjek se zasitio i treba mu promjena
Jedan od razloga zašto me Barcelona fascinira je da gotovo nikad ne napucavaju loptu...Valdes bi radije primio go normalno dodavajući nego što bi je nekontrolisano ispucao. I to obavljaju tako znalački i smireno - zaista superioran dokaz nadmoći!
Niko to nije rekao.baresi#6 je napisao/la:ko kaže da ugovor mora biti važeći samo do kraja sezone?
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
evo i bolom skrhanog romarijaaa, jos sam skrhaniji sad kad vidim da ce i pep otici
malo zahebancije nije zgoreg, mozemo zaliti zbog poraza od reala, a liga prvaka se ne moze ni zaliti jer ocigledno je bilo da se protiv boga ne moze, nije bila sudbina jednostavno, neki su me sigurno i ismijavali pacijenti ali romariooo je davno rekao da barcelonu moze zaustaviti samo nevjerovatan splet nesretnih okolnosti i to se i desili, nema se za cim zaliti, sve je vidjeno, nije bila sudbina i to je jedino moguce objasnjenjenje
veliki pep ipak i definitivno odlazi, ne znam sta reci osim hvala za sve, nadam se da ce napraviti velike uspjehe koga god preuzme i da ce dokazati kakav je majstor
tito vilanova je novi trener i o njemu jos nista ne bi trebali suditi, mora proci vrijeme da vidimo sta ce napraviti, ne vjerujem da ce se ista bitno mijenjati osim sto cemo s vjerovatno jos i vise pojacati na ljeto i da cemo i dalje hegemonizirati, hegemonija je ove godine ponovo dokazana al dozivjeli smo neke nevjerovatne nesrece i zaustavila nas je jedina jaca sila, bozja sila
tito ce imati vjerovatno slicne metode kao i pep, pitanje je samo kako ce igraci reagovati na sve to i hoce li ga slusati jer pep je ipak bio u svakom smislu autoritet, mada nasi igraci su odani klubu i vjerujem da ce maksimalno postovati i tita
malo zahebancije nije zgoreg, mozemo zaliti zbog poraza od reala, a liga prvaka se ne moze ni zaliti jer ocigledno je bilo da se protiv boga ne moze, nije bila sudbina jednostavno, neki su me sigurno i ismijavali pacijenti ali romariooo je davno rekao da barcelonu moze zaustaviti samo nevjerovatan splet nesretnih okolnosti i to se i desili, nema se za cim zaliti, sve je vidjeno, nije bila sudbina i to je jedino moguce objasnjenjenje
veliki pep ipak i definitivno odlazi, ne znam sta reci osim hvala za sve, nadam se da ce napraviti velike uspjehe koga god preuzme i da ce dokazati kakav je majstor
tito vilanova je novi trener i o njemu jos nista ne bi trebali suditi, mora proci vrijeme da vidimo sta ce napraviti, ne vjerujem da ce se ista bitno mijenjati osim sto cemo s vjerovatno jos i vise pojacati na ljeto i da cemo i dalje hegemonizirati, hegemonija je ove godine ponovo dokazana al dozivjeli smo neke nevjerovatne nesrece i zaustavila nas je jedina jaca sila, bozja sila
tito ce imati vjerovatno slicne metode kao i pep, pitanje je samo kako ce igraci reagovati na sve to i hoce li ga slusati jer pep je ipak bio u svakom smislu autoritet, mada nasi igraci su odani klubu i vjerujem da ce maksimalno postovati i tita
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Kakva simbolika... Zestoko!
Neobicno ce mi izgledat Barcelona bez njega. Kao kad bi Messi sad otisao iz Barce...
Sretno mu u svakom slucaju gdje god zavrsi.
Covjek je prije godinu i nesto vise potpisao ugovor na godinu dana. Skoro je bila prica o tome kako mu je ugovor istekao i da se ceka da potpise noviDonnie Darko je napisao/la: jbt i ovo da cujem.ugovor valjda istice na kraju sezone.
btw. sad mi psovanje tite vise nikada nece biti isto.

Don't hate what you don't understand.
stvarno mi je zao sto odlazi guardiola ali iskren je covjek klupa barcelone i real madrida najvise trosi trenere mourinho je eno osjedio totalno od kada je u real dosao hah.Uglavnom sretno vam sa novim trenerom nebi mu trebalo biti previse tesko ostavlja mu covjek perfektno uigranu masineriju
Koja je razlika između Karlovačkog piva i Dinamo?
“Karlovačko se puni u Karlovcu, a Dinamo u Madridu.”
“Karlovačko se puni u Karlovcu, a Dinamo u Madridu.”
- PatrickBateman
- Kontakt:
"I want to thank wholeheartedly Pep how much he has given me to my personal and professional career. Due to this emotion that I am, I preferred to not be present at the press conference of Pep, away from the press, especially because I know that they will look for the faces of penalty of the players, and this is something that I have decided not to show." Messi na fb...(facebook translate)
Bravo.PatrickBateman je napisao/la:Mozda se Guardiola boji Riijardove sudbine...
Gvardiola se pokazao kao inteligentniji covjek od Rajkarda. Napusta kormilo dok je jos vrijeme. Da je napustio na kraju porsle sezone ostao bi u jos boljem pamcenju i jos veca legenda. Svi bi godinama poslije govorili da bi Pep uzeo jos pet prvenstva i titula u LP da nije otisao... Stvorio bi se mit. Al' ko je mogao pretpostaviti da ce doziviti ovakav potop!? Niko, ni najgori pesimisti!!
Sada je pametno skontao da je vrijeme da ide. Prije par godina je izjavio da se trener ne moze dugo zadrzati u Barseloni, jer se igraci brzo zasite. Ja sam od pocetka sezone pisao da nesto nije u redu. To je i slijepcu bilo ocigledno. Gvardiola nije mogao vratiti tim na pravi kolosjek.
Vidjet cemo kakva je trenerska klasa kada bude vodio neki drugi klub. Lako je u Barseloni...
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
A kakav je to potop dozivio?!
Prvi razlog koji je naveo, rekao da se on licno zamorio a ne igraci. Iako nema sumnje da postoji odredjen efekat i sa druge strane, al on se jednostavno nije vise mogao potpuno uzivit u taj posao. Dovoljno je pogledat dvije okacene slike sa pocetka mandata i ovu kako izgleda danas da ti se sve samo kaze.
Prvi razlog koji je naveo, rekao da se on licno zamorio a ne igraci. Iako nema sumnje da postoji odredjen efekat i sa druge strane, al on se jednostavno nije vise mogao potpuno uzivit u taj posao. Dovoljno je pogledat dvije okacene slike sa pocetka mandata i ovu kako izgleda danas da ti se sve samo kaze.
Umjesto Josepa ---> Tito 

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.