FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

arminz
Kontakt:

Re: FC Internazionale Milano

Post Postao/la arminz » 19 sep 2015, 21:04

Juan i Miranda nisu pozvani. Nadam se da ce Ranocchia krenut ispred Medela, meni se nikako nije svidio na stoperu.

I nemojte zaboravit, utakmica je u 12:30 ;)
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

Interista02
Kontakt:

Post Postao/la Interista02 » 19 sep 2015, 21:22

Krivo mi je što možda sutra neću moći gledati utakmicu, pozvan sam na rotaciju leša jedne nama svima drage domaće životinje :mrgreen:

Uzimamo to sutra na mišiće
0-1 , jeda prodor Perišića po strani, dodaje do Ljajica koji je sve iskomplikovao, čak i sam sebe izvozao, i onda zabija :)

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 19 sep 2015, 22:03

Interista02 je napisao/la:Krivo mi je što možda sutra neću moći gledati utakmicu, pozvan sam na rotaciju leša jedne nama svima drage domaće životinje :mrgreen:
ja sam ga danas rotiro :mrgreen:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 19 sep 2015, 22:44

Ja mislio da se u 12 igra.

Ako nema Juana ide znaci Telles od prve.To je to,odlicna prilika da se nametne i uzme poziciju u prvom timu.Potencijalno puno kvalitetniji bek od Juana,vidjet ćemo kako će se snaći u Serie A.A Ranocchia sumnjam da će krenut sutra,ne dajem ni 5 posto šansi za to ako ne dođe do kakvih novih ozljeda.I bilo bi dobro kad bi Guarin zavrsio na klupi naravno,ali teško.
SampiJuve je napisao/la:Gdje nalazish ove internet ronjese i znalce? :) Molim te da moje postove ne posmatrash bukvalno, nije se ni mislilo na timske egzibicije, vec upravo na bezidejnu i tvrdu igru koju Mancio potencira.Zato covjek u napadu uvijek mora imati 1-2 klasna i igraca poteza, da mogu rijesiti utakmicu.Tako je bilo i u prvom mandatu i covjek sve osvojio, ...upalilo. U Italiji je jednostavno tako. Sjeti se malo Milana, Juveta, Intera iz vremena dominacije.

Ako se sjecash, kada je Mancio dolazio prosle sezone, ja sam bio jedan od vecih protivnika ovdje, a onda su me neki napali kako je bolji od svega sto je bilo na trzistu, kako se zna prilagoditi protivniku, kako je "veliki strucnjak" :facepalm: ...A ja ga kudio upravo zbog toga sto ti i ciko spominjete, jer iskreno znao sam kako ce igrati, ali sam sumnjao da ce imati klasne igrace u napadu sto je sada slucaj.U Italiji se utakmice pobjedjuju svim prije nego tecnim fudbalom, jer je puno mesara zbog kojeg ga ne mozesh praktikovati.

Protiv bunkera ti i treba igrac poteza, nista drugo ne pomaze, sada sto to u vecim utakmicama izgleda ruzno, to cemo tolerisati dok smo u vrhu i blizu titule, ili bar lige prvaka. ;)
Pa to nije nikakava igra,zato ga se i naziva neznalicom i zato nikad nije i nikad neće ništa napraviti u LP gdje takve stvari među trenerskom (i igračkom) kremom ne prolaze.A u ligi ga izgleda ide jedino kada su suparnici na neki način "hendikepirani".

Žao mi samo što dobar dio navijaca Intera zbog ovakvih koji sjede na klupi godinama nikako da shvati da nije pod obavezno da moraš imati par klasnih igrača da bi napravio neki rezultat nego je često dovoljno da imas neki smisleni sistem.Zato uvijek i sva ona histerija kod transfer rokova i priča "treba nam još klasnih igrača".Eto i da se ove sezone ne uđe u LP većina priče će ići u smjeru precijenjeni igrači,trebaju nam vrhunska pojačanja (iako su ti isti redovno zadovoljni kadrom ljeto uoči sezone) umjesto da se pogleda što je trener napravio odnosno nije.Ne pricam za ovaj forum nego je opcenito tako.

S ovim zadnjim se slažem.Još kad bi i Thohir bio u stanju napraviti potez kao nekad Moratti i nakon osvojenog naslova (plasmana u LP) Manciniju dat nogom u guzicu i dovest neko kvalitetnije ime.Istina i Morattiju je trebalo par sezona da shvati da se mora tako :mrgreen:

A tekst je pisao Vice Karin,inače veliki gospodin :zviz: Možda će Trito znat ako prati.

Izbori :kafa:

forumasmahalas
Kontakt:

Post Postao/la forumasmahalas » 20 sep 2015, 14:34

Umjesto da bilo šta sada pišem samo ću citirati ono što sam jučer napisao :)
forumasmahalas je napisao/la:Sada je najbitnije da se sutra upiše nova trica, a, ako će igra opet morati biti lošija kako bi se došlo do nove trice ja nemam ništa protiv ;) .

Interista02
Kontakt:

Post Postao/la Interista02 » 20 sep 2015, 17:37

Siamo, kompleksašu, jesi ovo ti napravio ? :lol: :lol: :lol: :rol:
slika

Ne diraj nam trenerskog maga, vodi nas čovo do novog rekorda po broju uzastopnih pobjeda i ruši onih pišljivih 17. Idemo na sve pobjede ove sezone :mrgreen:

suptilnirocker21
Kontakt:

Post Postao/la suptilnirocker21 » 20 sep 2015, 17:40

Interista02 je napisao/la:Siamo, kompleksašu, jesi ovo ti napravio ? :lol: :lol: :lol: :rol:
slika

Ne diraj nam trenerskog maga, vodi nas čovo do novog rekorda po broju uzastopnih pobjeda i ruši onih pišljivih 17. Idemo na sve pobjede ove sezone :mrgreen:
Hahahahahah

Nema ko drugi :lol: :lol: :lol:
https://apex.oracle.com/pls/apex/f?p=94720:1:::NO:::

https://onedrive.live.com/redir?page=view&resid=796391984AA9A643!321&authkey=!AJuV3div6IgqDj0

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 20 sep 2015, 19:42

:rol: :rol:

Tko god da je svaka mu čast :mrgreen:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 20 sep 2015, 20:33

slika
Bome se i Icardi natrčao.
Felipe Melo (7) and Perisic (5) won most aerials duels
Mauro Icardi (32 in 61 games) with one more goal will equalize Eto'o (33 in 67 games) goals for Inter in Serie A.

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 20 sep 2015, 21:10

LJepota....i dalje nastavljamo marljivo sakupljati bodove, dok se ekipa jos nije digla ni na pola svojih mogucnosti...Raduje sto i ostatak lige igra isto kao i mi, al su ovi najbitniji daleko iza...

Samo ovako nastaviti, sada imamo dvije domace utakmice sa Veronom i Violama i ako bi tu dosli do punog plijena, onda smo stvarno na dobrom putu, a poslije njih idemo kod ovih u torino da se pobijemo :D

I da ne zaboravim, atmosfera u ekipi i timski duh su :tokralju: :bow: Svi nabrijani do kraja, ovako jos nisu izgledali ni jednom od ere Josea...

Gabon
Kontakt:

Post Postao/la Gabon » 20 sep 2015, 21:13

Samo da sada ne ukake protiv Verone. :kafa: pa firenca... prejak je ovo tempo svako tri dana tekma.
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 20 sep 2015, 22:43

Roma i Lazio kiksali.Fino je ovo krenulo rezultatski.

neroazzurni
Kontakt:

Post Postao/la neroazzurni » 20 sep 2015, 23:18

Svi su dobri lijepi...ali ja bih izdvojio Santona, kako decko na momente podsjeca na JZ4. Steta sto je ikako i odlazio

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 21 sep 2015, 11:50

Santon nije ništa pretjerano bolji od Juana na beku.A ovaj je prosječan.

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 21 sep 2015, 15:40

SiamoNoi je napisao/la:Santon nije ništa pretjerano bolji od Juana na beku.A ovaj je prosječan.

Prema naprijed je tanak skroz, u odbrani je dobar! Telles mi dijeluje pozitivno ako nastavi igrat konstantno mogao bi biti dobar!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 21 sep 2015, 17:13

Prije 4 dana je bio jedan intervju sa Santonom gdje kaže kako je napad njegova kvaliteta,a defenziva slaba točka :mrgreen:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 22 sep 2015, 13:46

According to SkySport here is the latest news on the injured players in the squad. Joao Miranda has no more problems and has recovered in time for the match against Hellas Verona on Wednesday night, while Juan Jesus is more likely going to return against Fiorentina. Finally there is nothing serious for Jeison Murillo as he limped off in the game against Chievo, but Roberto Mancini does not want to take any chances. Which will most likely mean saving the Colombian for the match on Sunday against the Viola as well.
Sviđa mi se ovo što se ne žuri s povratkom na teren dok ne budu potpuno sigurni da je ozljeda prošlost.Da se ne bi nesto zakompliciralo slučajno...I to tako rade od početka priprema.Pri najmanjem problemu vade igrača van iz igre.Jedino je ono Icardi krenuo nakon zatezanja na zagrijavanju.

Znaci vjerojatno Miranda-Medel i Telles lijevo.

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 22 sep 2015, 14:37

SiamoNoi je napisao/la:Jedino je ono Icardi krenuo nakon zatezanja na zagrijavanju.
I to zato sto je Icardi insistiro da igra. Poslije toga Mancini je reko da nece vise rizikovat.
Zadnja izmjena: arminz, dana/u 22 sep 2015, 16:45, ukupno mijenjano 1 put.

Mandanda #30
Kontakt:

Post Postao/la Mandanda #30 » 22 sep 2015, 16:08

Pa sada stvarno imamo i dobru klupu, za svakog igrača imamo finu zamjenu. Još da smo kupili Pinillu/Dennisa kao zamjenu za Maura bilo bi još bolje, al i ovako se može rorirati. :)
#FCIM

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 22 sep 2015, 19:39

Uh danas srce puno,ma neopisivo :thumbup: sin prvi trening (5god) i naravno u plavo-crnoj varijanti (DM22)! Pitaju ga kakav je to dres a on ono sav ponosan pa Interov! :D :bih:
Forza Inter,,,,,
Daj taj scudeto da se igramo,, :tralala:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.