I nemojte zaboravit, utakmica je u 12:30

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
ja sam ga danas rotiroInterista02 je napisao/la:Krivo mi je što možda sutra neću moći gledati utakmicu, pozvan sam na rotaciju leša jedne nama svima drage domaće životinje![]()
Pa to nije nikakava igra,zato ga se i naziva neznalicom i zato nikad nije i nikad neće ništa napraviti u LP gdje takve stvari među trenerskom (i igračkom) kremom ne prolaze.A u ligi ga izgleda ide jedino kada su suparnici na neki način "hendikepirani".SampiJuve je napisao/la:Gdje nalazish ove internet ronjese i znalce?Molim te da moje postove ne posmatrash bukvalno, nije se ni mislilo na timske egzibicije, vec upravo na bezidejnu i tvrdu igru koju Mancio potencira.Zato covjek u napadu uvijek mora imati 1-2 klasna i igraca poteza, da mogu rijesiti utakmicu.Tako je bilo i u prvom mandatu i covjek sve osvojio, ...upalilo. U Italiji je jednostavno tako. Sjeti se malo Milana, Juveta, Intera iz vremena dominacije.
Ako se sjecash, kada je Mancio dolazio prosle sezone, ja sam bio jedan od vecih protivnika ovdje, a onda su me neki napali kako je bolji od svega sto je bilo na trzistu, kako se zna prilagoditi protivniku, kako je "veliki strucnjak"...A ja ga kudio upravo zbog toga sto ti i ciko spominjete, jer iskreno znao sam kako ce igrati, ali sam sumnjao da ce imati klasne igrace u napadu sto je sada slucaj.U Italiji se utakmice pobjedjuju svim prije nego tecnim fudbalom, jer je puno mesara zbog kojeg ga ne mozesh praktikovati.
Protiv bunkera ti i treba igrac poteza, nista drugo ne pomaze, sada sto to u vecim utakmicama izgleda ruzno, to cemo tolerisati dok smo u vrhu i blizu titule, ili bar lige prvaka.
forumasmahalas je napisao/la:Sada je najbitnije da se sutra upiše nova trica, a, ako će igra opet morati biti lošija kako bi se došlo do nove trice ja nemam ništa protiv.
HahahahahahInterista02 je napisao/la:Siamo, kompleksašu, jesi ovo ti napravio ?![]()
![]()
![]()
![]()
Ne diraj nam trenerskog maga, vodi nas čovo do novog rekorda po broju uzastopnih pobjeda i ruši onih pišljivih 17. Idemo na sve pobjede ove sezone
Felipe Melo (7) and Perisic (5) won most aerials duels
Mauro Icardi (32 in 61 games) with one more goal will equalize Eto'o (33 in 67 games) goals for Inter in Serie A.
Prema naprijed je tanak skroz, u odbrani je dobar! Telles mi dijeluje pozitivno ako nastavi igrat konstantno mogao bi biti dobar!SiamoNoi je napisao/la:Santon nije ništa pretjerano bolji od Juana na beku.A ovaj je prosječan.
Izbori
Sviđa mi se ovo što se ne žuri s povratkom na teren dok ne budu potpuno sigurni da je ozljeda prošlost.Da se ne bi nesto zakompliciralo slučajno...I to tako rade od početka priprema.Pri najmanjem problemu vade igrača van iz igre.Jedino je ono Icardi krenuo nakon zatezanja na zagrijavanju.According to SkySport here is the latest news on the injured players in the squad. Joao Miranda has no more problems and has recovered in time for the match against Hellas Verona on Wednesday night, while Juan Jesus is more likely going to return against Fiorentina. Finally there is nothing serious for Jeison Murillo as he limped off in the game against Chievo, but Roberto Mancini does not want to take any chances. Which will most likely mean saving the Colombian for the match on Sunday against the Viola as well.
I to zato sto je Icardi insistiro da igra. Poslije toga Mancini je reko da nece vise rizikovat.SiamoNoi je napisao/la:Jedino je ono Icardi krenuo nakon zatezanja na zagrijavanju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.