FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Puno se pise o konama a nisu nam konkurenti ni u ligi a Boga mi ni u kupu. Da je rijec o pomoci da im se ocisti teren da ne treniraju u pola metra dubokom snijegu pa ok, al ovo...nema smisla
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
- Kontakt:
Amarova taktika bila i bit ce , ubaci jednog Sidrasa u napad (Guvo, onaj napadac sto nije 15 kola dao gola a igrao i Adilovic ) onda brze sa strane i udaraj .. Plus voli kad je teren los .. ovaj put je Grbavica fina i tesko ce se moci nositi sa jacim ekipama --
Loze se da je povratak Amara neki korak naprijed, a pravo pitanje je sta ce poslije Amara, hocel se htjeti Oda vratiti... Do sada su bili smijesni, a sada su privatni putujuci cirkus Amara Osima. Mi pisemo o njima na ovoj temi bas zato sto su cirkus i sto nam je dosadno, a ne iz nekog straha od njih. Realno previse se pise o Zeljeznicmaru...
doktor
Mozel ovaj nas marketing malo vise snimati ove treninge i zafrkancije, da traje po 10 15 min, i tako to... jer ova pauza ubi. Ako je ikako moguce, apelujem!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
ma nemaš šta sad gledat brate, rade sklekove, čučnjeve,trčanje lopte ni na vidiku....bit će vremena za to...ledesma je napisao/la:Mozel ovaj nas marketing malo vise snimati ove treninge i zafrkancije, da traje po 10 15 min, i tako to... jer ova pauza ubi. Ako je ikako moguce, apelujem!

ja bi pojačanje jedno

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Denchi je napisao/la:ma nemaš šta sad gledat brate, rade sklekove, čučnjeve,trčanje lopte ni na vidiku....bit će vremena za to...ledesma je napisao/la:Mozel ovaj nas marketing malo vise snimati ove treninge i zafrkancije, da traje po 10 15 min, i tako to... jer ova pauza ubi. Ako je ikako moguce, apelujem!![]()
ja bi pojačanje jedno![]()
Ma trenutno mi je i to zanimljivo

"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Može bit bidne,a može bit i ne bidne...Denchi je napisao/la:ma nemaš šta sad gledat brate, rade sklekove, čučnjeve,trčanje lopte ni na vidiku....bit će vremena za to...ledesma je napisao/la:Mozel ovaj nas marketing malo vise snimati ove treninge i zafrkancije, da traje po 10 15 min, i tako to... jer ova pauza ubi. Ako je ikako moguce, apelujem!![]()
ja bi pojačanje jedno![]()

Nemoj majke tiledesma je napisao/la:Mozel ovaj nas marketing malo vise snimati ove treninge i zafrkancije, da traje po 10 15 min, i tako to... jer ova pauza ubi. Ako je ikako moguce, apelujem!

Dogovorena posudba Hodzica u Celik
Odbrambeni igrač koji igra na poziciji desnog beka, Dušan Hodžić, u proljetnom dijelu sezone 2018/2019 boravit će na posudbi u NK Čelik.
Dvadesetpetogodišnji Hodžić u prvom dijelu sezone upisao je ukupno pet nastupa, te jednu asistenciju, a važeći ugovor sa Bordo klubom ima do sredine 2020. godine.
Podsjećamo, prije FK Sarajevo, Hodžić je nastupao za Radnik iz Bijeljine, Mladost iz Velike Obarske i za Velež.
Odbrambeni igrač koji igra na poziciji desnog beka, Dušan Hodžić, u proljetnom dijelu sezone 2018/2019 boravit će na posudbi u NK Čelik.
Dvadesetpetogodišnji Hodžić u prvom dijelu sezone upisao je ukupno pet nastupa, te jednu asistenciju, a važeći ugovor sa Bordo klubom ima do sredine 2020. godine.
Podsjećamo, prije FK Sarajevo, Hodžić je nastupao za Radnik iz Bijeljine, Mladost iz Velike Obarske i za Velež.
Sarajevo ljubavi moja.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
ja se baš nadam suprotnomoj uzor-S.G je napisao/la:Nadam se da nece igrat protiv nas

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
damir sadikovic dobio dozvolu da trazi novu sredinu,nama bi jako dobro dosao u rotaciji na sredini,skroz drugaciji igrac od adukora i stanojevica
Sjetim se crnaca, (nama na plati) kad nam uvali u TravnikuDenchi je napisao/la:ja se baš nadam suprotnomoj uzor-S.G je napisao/la:Nadam se da nece igrat protiv nashat-trick za Tatara
![]()

ko je bek bio? Barić? ili Puzi? mislim da nije do gareEsport je napisao/la:Sjetim se crnaca, (nama na plati) kad nam uvali u TravnikuDenchi je napisao/la:ja se baš nadam suprotnomoj uzor-S.G je napisao/la:Nadam se da nece igrat protiv nashat-trick za Tatara
![]()

željinbenko1946 je napisao/la:damir sadikovic dobio dozvolu da trazi novu sredinu,nama bi jako dobro dosao u rotaciji na sredini,skroz drugaciji igrac od adukora i stanojevica

Ode on kod najdrazeg, da objasnjava koji budu dolazili sta je zeljo 

- moj uzor-S.G
- Kontakt:
This oneEsport je napisao/la:Sjetim se crnaca, (nama na plati) kad nam uvali u TravnikuDenchi je napisao/la:ja se baš nadam suprotnomoj uzor-S.G je napisao/la:Nadam se da nece igrat protiv nashat-trick za Tatara
![]()

ZZ
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zrinjski je nama trenutno ubjedljivo najveći konkurent u ligi. Daleko od toga da potcjenjujem ostale ekipe ali nije isto kad imaš +5 u odnosu na +13/15. Iako treba biti oprezan mislim da se prevelika pažnja njima daje.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
misliš? ekipa bez golgetera i veznog reda?MortemHz je napisao/la:Zrinjski je nama trenutno ubjedljivo najveći konkurent u ligi. Daleko od toga da potcjenjujem ostale ekipe ali nije isto kad imaš +5 u odnosu na +13/15. Iako treba biti oprezan mislim da se prevelika pažnja njima daje.

mene oni ne brinu ni blizu kao Lištica...
ovaj na 4:20Denchi je napisao/la:željinbenko1946 je napisao/la:damir sadikovic dobio dozvolu da trazi novu sredinu,nama bi jako dobro dosao u rotaciji na sredini,skroz drugaciji igrac od adukora i stanojevica![]()
![]()

Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Alen1987, Amazon [Bot], Amcho1, bhfanatic14, boki86, bordobijeli, fera, fks74, Hajdeee, johntravolta123, Kaunas, Kyle88, laznokrilo, NazorUso, siroliver69 i 110 gostiju.