JURIIIIŠ
1000 u Tuzli

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ja toliko ne metnem za godinuado-hz je napisao/la:Samo da se javim Ja zavrsioMetkovanje Vam svima predlazem prije spavanja...odlicna terapija za stres...manite se prepirke.
Ja opalio 3 metka veceras ajde sad neko neka opali 4 al dabogda vruc katran qurcem mijesao ako slaze![]()
![]()
Pa sta ce lagat ti lazes za dvojicuado-hz je napisao/la:Samo da se javim Ja zavrsioMetkovanje Vam svima predlazem prije spavanja...odlicna terapija za stres...manite se prepirke.
Ja opalio 3 metka veceras ajde sad neko neka opali 4 al dabogda vruc katran qurcem mijesao ako slaze![]()
![]()
zagor1987 je napisao/la:Pa sta ce lagat ti lazes za dvojicuado-hz je napisao/la:Samo da se javim Ja zavrsioMetkovanje Vam svima predlazem prije spavanja...odlicna terapija za stres...manite se prepirke.
![]()
Slaga za ova 3 metka.MortemHz je napisao/la:zagor1987 je napisao/la:Pa sta ce lagat ti lazes za dvojicuado-hz je napisao/la:Samo da se javim Ja zavrsioMetkovanje Vam svima predlazem prije spavanja...odlicna terapija za stres...manite se prepirke.
![]()
![]()
![]()
Ka'e prošle godine sam jednom, ovde godine malo rijeđefks74 je napisao/la: Slaga za ova 3 metka.
Derdiyok je napisao/la:Ka'e prošle godine sam jednom, ovde godine malo rijeđefks74 je napisao/la: Slaga za ova 3 metka.
Sve ima svoje, njima više treba, dolaze im lažni na proljeće u trećem kolufks74 je napisao/la:Kako mi prije Mladosti ne uzesmo ovog Matthiasa. Po ovim snimcima, covjek je brz ko munja.
I mi cemo s njima igrati u trecem krugu.BordoSarajevo je napisao/la:Sve ima svoje, njima više treba, dolaze im lažni na proljeće u trećem kolufks74 je napisao/la:Kako mi prije Mladosti ne uzesmo ovog Matthiasa. Po ovim snimcima, covjek je brz ko munja.
Mjenjaj mu korisnicko ime u Kamagraskoroalen je napisao/la:Derdiyok je napisao/la:Ka'e prošle godine sam jednom, ovde godine malo rijeđefks74 je napisao/la: Slaga za ova 3 metka.![]()
Vise vjerujem u duplu nego u tvoja 3 metka.zagor1987 je napisao/la:Pa sta ce lagat ti lazes za dvojicuado-hz je napisao/la:Samo da se javim Ja zavrsioMetkovanje Vam svima predlazem prije spavanja...odlicna terapija za stres...manite se prepirke.
![]()
Hoćemo, al lazni ce dva put.fks74 je napisao/la:I mi cemo s njima igrati u trecem krugu.BordoSarajevo je napisao/la:Sve ima svoje, njima više treba, dolaze im lažni na proljeće u trećem kolufks74 je napisao/la:Kako mi prije Mladosti ne uzesmo ovog Matthiasa. Po ovim snimcima, covjek je brz ko munja.
Nayebo sam kad Nobel vidi ovaj postVanja8 je napisao/la:Hajde rijesilo se oko Husa,nego da vidimo mi koliko je talova napravio Beli ...Eno ga sa Rundom na aerodromu ceka neke fudbalere iz Afganistana...![]()
![]()
![]()
belosevic28 je napisao/la:Nayebo sam kad Nobel vidi ovaj postVanja8 je napisao/la:Hajde rijesilo se oko Husa,nego da vidimo mi koliko je talova napravio Beli ...Eno ga sa Rundom na aerodromu ceka neke fudbalere iz Afganistana...![]()
![]()
![]()
Zato sto ima historiju ozljeda od 8 kilometara, more bit svasta al mlad je on da ga ni olimpija a ni maribor nece... odigrat ce par strasnih tekmi sigurno valjda nece protiv nasfks74 je napisao/la:Kako mi prije Mladosti ne uzesmo ovog Matthiasa. Po ovim snimcima, covjek je brz ko munja.
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, Varijantas8, Zagor, zagorski i 44 gosta.