FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

alenpitar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la alenpitar » 13 jan 2019, 21:54

revolt je napisao/la:
alenpitar je napisao/la:februar 2016, runda dovodi istog ovog momka u zenicu, u reprezentativni kamp. predstavljaju ga kao zvijezdu neke skole, izbacuju video sa njegovim ''skills'' i statistikom od 23 gola, 7 asistencija (video uklonjen ali evo link u kojem to pisu)
Da je sve bilo besprijekorno organizovano govori i mladi fudbaler Abdulah Ado Jahić, koji je rođen u Živinicama, a sada živi u Sjedinjenim Američkim Državama, tačnije u St.Louisu.

Jahić trenutno nastupa za Development Academyju gdje je jedan od najboljih igrača, a prošlu sezonu je završio sa učinkom od 23 pogotka i sedam asistencija.
https://sportsport.ba/fudbal/jahic-moj- ... opi/184331
danas, 3 godine kasnije, istog igraca, isti covjek, dovodi nama i ponovo pokazuju isti video i istu statistiku samo mijenjaju godinu.
evo isti onaj video i statistika od 2016-te, koji je sada postavljensamo pod drugim naslovom:

znaci ado jahic 2017/2018 statistika 23 gola i 7 asistencija (bas cudno da je isto ko 2016).. ALI zvanicna statistika te skole, znaci SKOLE, ne kluba gdje je on igrao pokazuje daje on za cijelu godinu odigrao sam 101 minutu i postigao smao 1 gol..

evo link

https://www.uslleaguetwo.com/roster_players/18257866

za ovog golmana mi mrsko istrazivati a pretpostavljam da je sve isto.

eto samo neke stvari koje svako moze provjeriti. i sad vi meni recite jesu li tu cista posla? i trebamo li se mi kao navijaci FK SARAJEVO zabrinuti ili trebamo podrzati rundu u njegovim namjerama da nastavi zaradjivati pare od roditelja preko naseg kluba? a to puno steti ugledu i ne smao ugledu nego i tjera domacu djecu od akademije. sto da oni treniraju kad znaju da ce doci neki lovator i kupiti sebi mjesto u ekipi..to je ono sto meni smeta, ne smeta meni ni hus ni bilo kao pojedinac. JA NAVIJAM ZA FK SARAJEVO I NIKO MI NIJE IZNAD KLUBA!
Ovo sto si ti napisao sad, tj postavio link je cinjenica. A sve ostalo je tvoja prica. Tvoje tvrdnje. Ako je to zaista tako, kao sto tvrdis, to niko ne brani i to nije ispravno ali stvari se nisu ni desile a ti kao vec znas sta ce se desiti i kako Runda uzima lovu od roditelja, Husref uzima pare itd... To i ovaj link sto si postavio, nisu dvije iste price. Tema nase price nisu kvaliteti ovig momka uopste. Svi smo se ovdje slozili da je upitno i da prepustamo to Husrefu i Hadziji, samo ti tvrdis da znas sta ce se desiti i kako ko je u talu.
Slazem se i ja da nisu iste price, ali ja sam ovo vec postavljao prvi put kad se pomenulo ovo dovodjenje ''igraca'' ali mene ubjedjuju da nam u klub dolaze fudbaleri na probu, sto se ja ne slazem. Ne mogu se porediti Tatar i Hadzic ili bilo koji fudbaler sa ovim momcima jer ovi nisu fudbaleri. Moje misljenje je da je ovo pogresno i ja samo skrecem paznju na mutne radnje kojima se bavi runda (a hus je njegov haver i on ga je odveo u USA). Moglo bi nam to puno stete nanijeti u buducnosti. Kao sto sam vec rekao; blati ime FKS i tjera mlade igrace od Akademije.
Napisacu ti na pp kratku poruku o tim mutnim radnjama i kovertama da me ne napadaju ovdje.
NAPOMENA: JA NISAM VIDIO DA JE HUS UZEO KOVERTU, TO SAM PRETPOSTAVIO!
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 13 jan 2019, 21:55

Krenem curu da qaram al nmg od vas samo se svadjate...sjebaste mi noc...sta vam je momci...takmicite se u dobru :D

alenpitar
Kontakt:

Post Postao/la alenpitar » 13 jan 2019, 22:04

ado-hz je napisao/la:Krenem curu da qaram al nmg od vas samo se svadjate...sjebaste mi noc...sta vam je momci...takmicite se u dobru :D
Idi zigu brate. Evo necemo vise. Ja sam sve poceo i evo prestacu da ti ne kvarimo cejf :lol:
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 13 jan 2019, 22:18

Koji akademac ispasta ?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

alenpitar
Kontakt:

Post Postao/la alenpitar » 13 jan 2019, 22:27

Denchi je napisao/la:Koji akademac ispasta ?
Nijedan. Svi ce imati puno koristi od ove dvojice asigurno ce moci puno i nauciti od njih i izvuci dobre pouke iz ove situacije :lol:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 13 jan 2019, 22:41

alenpitar je napisao/la:
Denchi je napisao/la:Koji akademac ispasta ?
Nijedan. Svi ce imati puno koristi od ove dvojice asigurno ce moci puno i nauciti od njih i izvuci dobre pouke iz ove situacije :lol:
Je li vladan ispastao od tucakovica?
:?:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 13 jan 2019, 22:45

Ja mislim da ovi Ameri nece uopšte ostati, mislim da ce negdje drugo zavrsiti, al je ovo zlonamjerno pisanje kako Husref uzima lovu, kako akademci ispaštaju itd itd
Ovo nece pisati obican navijac ovo piše ko ima licni interese (menager, roditelj ili bolesni komšija)
Husrefe gazi

kraljlavova
Kontakt:

Post Postao/la kraljlavova » 13 jan 2019, 22:45

Ne mogu da vjerujem oko cega se vodi polemika proba je bilo i bice uvjek i tacka

kraljlavova
Kontakt:

Post Postao/la kraljlavova » 13 jan 2019, 22:46

Sto se mene tice husref radi odlican posao dok ima rezultate ne moze mu niko nista gazi sefe

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 13 jan 2019, 22:56

slika

Ovim momcima treba dati šansu.

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 13 jan 2019, 23:01

koje uho mi zvoni

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 13 jan 2019, 23:17

Pitaristok je napisao/la:koje uho mi zvoni
desno
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 13 jan 2019, 23:20

:lol: :lol:
ZZ

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 13 jan 2019, 23:30

[quote="Pitar6785"]Vidim da ima dosta ovde pitara koji ne mirusu Husrefa, al ja nisam jedan od njih. I moj prijatelj samozdravlje vidim da nije neki ljubimac Husrefov neznam razlog (ne pljuje ga ) al oaki mi upitnike. Ja Husa volim i nemislim da je on tip jesica, amawa jovica znaci propalica prevarant i neznalica lopov.

- Tebi se obracam jarane , jer sam siguran da nismo nicija familija i ne branimo niciji inters ,sem interesa FKS.
- Imam dva dobra jarana Pitara , imamo potpuno razlicita misljenja o pojedinim fudbalerima i trenerima u FKS
to sto razlicito mislimo,nikad nas nije posvadjalo.Nekad ispadne oni u pravu,nekad ja.I dalje smo navijaci FKS
- @alenpitar iznio nesto za sto tvrdi da je istina(ti i ja to ne znamo),ako jeste neka je objavio.Niko iznad FKS
- Vrijeme ce pokazati kvalitet momaka koji su dosli ,ja tim momcima zelim dobrodoslicu(ako su fals,nisu oni krivi)

- O Husrefu. Titula i daljna afirmacija Akademaca su mjerilo(novi ugovor) . Sve ispod toga hvala i dovidjenja.Ma da si mi @Pitar6785
- Husref itekako ima zasluga za tabelu, ali mi se cini da je neko donio odluke u kom pravcu ide klub.Te odluke su krucijalne.
- Nikad necu pljuvat Husrefa,ali mu se necu ni klanjati bez razloga.Titule(ne titula) i dostojanstveno predstavljanje u Evropi min.
- Niti jedan trener u BiH nije imao priliku voditi ovako uredjen klub. Husref ima tu cast i mora dati doprinos napretku FKS.
- Mogao bih jos pisati o emocijama i porediti Kodru,Calu,Uscuplica i druge , ali nije vrijeme.Sacekati kraj prvenstva , jer nama
navijacima je dozvoljeno da budemo "generali poslije bitke",profesionalcima u klubu to nije dopusteno.
- Volio bih da se ove rasprave zavrse,jer to steti FKS i tribini (u ovom trenutku),a vrijeme ce suditi.SAD NAM TREBA JEDINSTVO.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

alenpitar
Kontakt:

Post Postao/la alenpitar » 14 jan 2019, 00:02

Samozdravlje je napisao/la:
Pitar6785 je napisao/la:Vidim da ima dosta ovde pitara koji ne mirusu Husrefa, al ja nisam jedan od njih. I moj prijatelj samozdravlje vidim da nije neki ljubimac Husrefov neznam razlog (ne pljuje ga ) al oaki mi upitnike. Ja Husa volim i nemislim da je on tip jesica, amawa jovica znaci propalica prevarant i neznalica lopov.

- Tebi se obracam jarane , jer sam siguran da nismo nicija familija i ne branimo niciji inters ,sem interesa FKS.
- Imam dva dobra jarana Pitara , imamo potpuno razlicita misljenja o pojedinim fudbalerima i trenerima u FKS
to sto razlicito mislimo,nikad nas nije posvadjalo.Nekad ispadne oni u pravu,nekad ja.I dalje smo navijaci FKS
- @alenpitar iznio nesto za sto tvrdi da je istina(ti i ja to ne znamo),ako jeste neka je objavio.Niko iznad FKS
- Vrijeme ce pokazati kvalitet momaka koji su dosli ,ja tim momcima zelim dobrodoslicu(ako su fals,nisu oni krivi)

- O Husrefu. Titula i daljna afirmacija Akademaca su mjerilo(novi ugovor) . Sve ispod toga hvala i dovidjenja.Ma da si mi @Pitar6785
- Husref itekako ima zasluga za tabelu, ali mi se cini da je neko donio odluke u kom pravcu ide klub.Te odluke su krucijalne.
- Nikad necu pljuvat Husrefa,ali mu se necu ni klanjati bez razloga.Titule(ne titula) i dostojanstveno predstavljanje u Evropi min.
- Niti jedan trener u BiH nije imao priliku voditi ovako uredjen klub. Husref ima tu cast i mora dati doprinos napretku FKS.
- Mogao bih jos pisati o emocijama i porediti Kodru,Calu,Uscuplica i druge , ali nije vrijeme.Sacekati kraj prvenstva , jer nama
navijacima je dozvoljeno da budemo "generali poslije bitke",profesionalcima u klubu to nije dopusteno.
- Volio bih da se ove rasprave zavrse,jer to steti FKS i tribini (u ovom trenutku),a vrijeme ce suditi.SAD NAM TREBA JEDINSTVO.
Ja sam samo ukazao na nepravilnosti koje se desavaju jer znam da su ljudi iz uprave redovni na forumu. Nikad mi nije bila namjera razbijati jedinstvo ili nedaj boze vrijedjati nekog ko ima drugacije misljenje, ali ne zelim sutiti kad vidim ovakve stvari.
Pozz ahbabu moj i abd u maju da slavimo duplu. Al svi svi sviii :bih:

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 14 jan 2019, 00:23

Husrefu se moze naci hiljade mana, zamjerki ali da je taldjija nikad.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 14 jan 2019, 00:30

alenpitar je napisao/la:
Pitar6785 je napisao/la:Vidim da ima dosta ovde pitara koji ne mirusu Husrefa, al ja nisam jedan od njih. I moj prijatelj samozdravlje vidim da nije neki ljubimac Husrefov neznam razlog (ne pljuje ga ) al oaki mi upitnike. Ja Husa volim i nemislim da je on tip jesica, amawa jovica znaci propalica prevarant i neznalica lopov.

Ja sam samo ukazao na nepravilnosti koje se desavaju jer znam da su ljudi iz uprave redovni na forumu. Nikad mi nije bila namjera razbijati jedinstvo ili nedaj boze vrijedjati nekog ko ima drugacije misljenje, ali ne zelim sutiti kad vidim ovakve stvari.
Pozz ahbabu moj i abd u maju da slavimo duplu. Al svi svi sviii :bih:[/quote]

Molim Te kao prijatelja nemoj vise nista komentarisati oko ovog do kraja prvenstva.Nemoj radi FKS,sad nam ne treba ni istina oko ove stvari.Nemoj jer ces otezati FKS.Vrijeme ce pokazati.Molim Te ne odgovaraj na postove vezane za ovu temu.Sacekaj kraj prvenstva , a vrijeme ce suditi. Nije vrijedno. Jednom si ispostovao ,pokusaj opet. Ode predaleko, zlonamjerni ce nastaviti , nemoj ti . Molim Te , radi FKS i Akademaca.Ako ti je namjera bila upozoriti na nesto to si uradio.Ziv mi i zdrav bio. :thumbup: :bih:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 14 jan 2019, 00:42

Bilo gdje da krenem, o tebi sanjaaam, putevi me svi tebi vodeee. Hajdeeeee višeee, poludit ću majke mi mojeee :(
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

alenpitar
Kontakt:

Post Postao/la alenpitar » 14 jan 2019, 00:46

Samozdravlje je napisao/la:
alenpitar je napisao/la:

Pozz ahbabu moj i abd u maju da slavimo duplu. Al svi svi sviii :bih:
Molim Te kao prijatelja nemoj vise nista komentarisati oko ovog do kraja prvenstva.Nemoj radi FKS,sad nam ne treba ni istina oko ove stvari.Nemoj jer ces otezati FKS.Vrijeme ce pokazati.Molim Te ne odgovaraj na postove vezane za ovu temu.Sacekaj kraj prvenstva , a vrijeme ce suditi. Nije vrijedno. Jednom si ispostovao ,pokusaj opet. Ode predaleko, zlonamjerni ce nastaviti , nemoj ti . Molim Te , radi FKS i Akademaca.Ako ti je namjera bila upozoriti na nesto to si uradio.Ziv mi i zdrav bio. :thumbup: :bih:[/quote]
Tebe cu poslusati jer si jedini stariji od mene ovdje ;)
Idemo po duplu!!! :opaopa: :opaopa:

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 14 jan 2019, 01:35

Samo da se javim Ja zavrsio :D Metkovanje Vam svima predlazem prije spavanja...odlicna terapija za stres...manite se prepirke.
Ja opalio 3 metka veceras ajde sad neko neka opali 4 al dabogda vruc katran qurcem mijesao ako slaze :lol: :lol: :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Evander, N3R3D i 37 gostiju.