Slazem se i ja da nisu iste price, ali ja sam ovo vec postavljao prvi put kad se pomenulo ovo dovodjenje ''igraca'' ali mene ubjedjuju da nam u klub dolaze fudbaleri na probu, sto se ja ne slazem. Ne mogu se porediti Tatar i Hadzic ili bilo koji fudbaler sa ovim momcima jer ovi nisu fudbaleri. Moje misljenje je da je ovo pogresno i ja samo skrecem paznju na mutne radnje kojima se bavi runda (a hus je njegov haver i on ga je odveo u USA). Moglo bi nam to puno stete nanijeti u buducnosti. Kao sto sam vec rekao; blati ime FKS i tjera mlade igrace od Akademije.revolt je napisao/la:Ovo sto si ti napisao sad, tj postavio link je cinjenica. A sve ostalo je tvoja prica. Tvoje tvrdnje. Ako je to zaista tako, kao sto tvrdis, to niko ne brani i to nije ispravno ali stvari se nisu ni desile a ti kao vec znas sta ce se desiti i kako Runda uzima lovu od roditelja, Husref uzima pare itd... To i ovaj link sto si postavio, nisu dvije iste price. Tema nase price nisu kvaliteti ovig momka uopste. Svi smo se ovdje slozili da je upitno i da prepustamo to Husrefu i Hadziji, samo ti tvrdis da znas sta ce se desiti i kako ko je u talu.alenpitar je napisao/la:februar 2016, runda dovodi istog ovog momka u zenicu, u reprezentativni kamp. predstavljaju ga kao zvijezdu neke skole, izbacuju video sa njegovim ''skills'' i statistikom od 23 gola, 7 asistencija (video uklonjen ali evo link u kojem to pisu)
danas, 3 godine kasnije, istog igraca, isti covjek, dovodi nama i ponovo pokazuju isti video i istu statistiku samo mijenjaju godinu.Da je sve bilo besprijekorno organizovano govori i mladi fudbaler Abdulah Ado Jahić, koji je rođen u Živinicama, a sada živi u Sjedinjenim Američkim Državama, tačnije u St.Louisu.
Jahić trenutno nastupa za Development Academyju gdje je jedan od najboljih igrača, a prošlu sezonu je završio sa učinkom od 23 pogotka i sedam asistencija.
https://sportsport.ba/fudbal/jahic-moj- ... opi/184331
evo isti onaj video i statistika od 2016-te, koji je sada postavljensamo pod drugim naslovom:
znaci ado jahic 2017/2018 statistika 23 gola i 7 asistencija (bas cudno da je isto ko 2016).. ALI zvanicna statistika te skole, znaci SKOLE, ne kluba gdje je on igrao pokazuje daje on za cijelu godinu odigrao sam 101 minutu i postigao smao 1 gol..
evo link
https://www.uslleaguetwo.com/roster_players/18257866
za ovog golmana mi mrsko istrazivati a pretpostavljam da je sve isto.
eto samo neke stvari koje svako moze provjeriti. i sad vi meni recite jesu li tu cista posla? i trebamo li se mi kao navijaci FK SARAJEVO zabrinuti ili trebamo podrzati rundu u njegovim namjerama da nastavi zaradjivati pare od roditelja preko naseg kluba? a to puno steti ugledu i ne smao ugledu nego i tjera domacu djecu od akademije. sto da oni treniraju kad znaju da ce doci neki lovator i kupiti sebi mjesto u ekipi..to je ono sto meni smeta, ne smeta meni ni hus ni bilo kao pojedinac. JA NAVIJAM ZA FK SARAJEVO I NIKO MI NIJE IZNAD KLUBA!
Napisacu ti na pp kratku poruku o tim mutnim radnjama i kovertama da me ne napadaju ovdje.
NAPOMENA: JA NISAM VIDIO DA JE HUS UZEO KOVERTU, TO SAM PRETPOSTAVIO!