Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
-
- Kontakt:
Re: Mirza Teletović
pa ne ulazi Thorton na četvorku jbte, to sto je usao prije Mirze usao je da zamjeni Andersona a ne PP
tako da se ne moze govorit da je ispred Mirze
tako da se ne moze govorit da je ispred Mirze
Thorton nije uopste igrao 2/3 utakmice ja mislim i sad odjednom ulazi u 1 cetvrtini a odjednom Masona nema ni na mapi....... JJ i Mirza ih vrate u prosloj utakmici i Mirza opet zadnji uđe od svih rezervi a jajalo ruzni nije ni igrao nikako opet ponavljam Kidd i njegove rotacije
yebem mu sve

Zadnja izmjena: semir01, dana/u 03 maj 2014, 02:14, ukupno mijenjano 3 puta.
Ovaj Anderson je klocina od igraca,ali je za Livingstona Jordan 

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Hvala što si objasnio, nije riječ o pozicijama, nego ispada što si kod Kidda gori i lošije igraš prije dobiješ šansu.semir01 je napisao/la:Thorton nije uopste igrao 2/3 utakmice ja mislim i sad odjednom ulazi u 1 cetvrtini a odjednom Masona nema ni na mapi....... JJ i Mirza ih vrate u prosloj utakmici i Mirza opet zadnji uđe od svih rezervi a jajalo ruzni nije ni igrao nikako opet ponavljam Kidd i njegove![]()
Valjda je red i tako dižeš samoupozdanje igraču nakon sjajne prošle tekme da među prvim uđe u igru.

-
- Kontakt:
ne znam jesil pratio sve utakmice al Mirza je ulazio ranije samo kad je PP imao problema sa licnimsemir01 je napisao/la:Thorton nije uopste igrao 2/3 utakmice ja mislim i sad odjednom ulazi u 1 cetvrtini a odjednom Masona nema ni na mapi....... JJ i Mirza ih vrate u prosloj utakmici i Mirza opet zadnji uđe od svih rezervi a jajalo ruzni nije ni igrao nikako opet ponavljam Kidd i njegoverotacije yebem mu sve
tj kad napravi 2 licne u 1/4 cak i kad ne moze bazen da pogodi ostajao je cijelu četvrtinu
sto se tice Masona nema od njega nista ako mu ne nabacis na zakucavanje on sam nece nista kreirat to je sigurno
Ajde bar ce pobjedit..Opet mi nije jasno rotiranje 10 igraca..I cime je Thorton zasluzio 7 minuta
Samo da prodju u drugi krug, ima mirza kad opet poluditi
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Pa zar ste ocekivali da Kidd mijenja PP u 1/4 igrao je odlicno,skoro sve mu je ulazilo.Isto tako kad je Mirza proslu bio sjajan,PP je igrao svega 6 ili 7 minuta u drugom poluvremenu,dok je Mirza igrao 18.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
Ovo boldano nije tacno. Mirza je uvijek ulazio 2 minute prije kraja 1/4, a PP je ostajao cijelu 1/4 na parketu samo kada ga ide kao sto je veceras.RealnoGledano je napisao/la:ne znam jesil pratio sve utakmice al Mirza je ulazio ranije samo kad je PP imao problema sa licnimsemir01 je napisao/la:Thorton nije uopste igrao 2/3 utakmice ja mislim i sad odjednom ulazi u 1 cetvrtini a odjednom Masona nema ni na mapi....... JJ i Mirza ih vrate u prosloj utakmici i Mirza opet zadnji uđe od svih rezervi a jajalo ruzni nije ni igrao nikako opet ponavljam Kidd i njegoverotacije yebem mu sve
tj kad napravi 2 licne u 1/4 cak i kad ne moze bazen da pogodi ostajao je cijelu četvrtinu
sto se tice Masona nema od njega nista ako mu ne nabacis na zakucavanje on sam nece nista kreirat to je sigurno
Zadnja izmjena: suhakrpa, dana/u 03 maj 2014, 02:29, ukupno mijenjano 1 put.
daj ba covjece budi ozbiljan jbt koliko su bili u zaostatku proslu tekmuBihac96 je napisao/la:Pa zar ste ocekivali da Kidd mijenja PP u 1/4 igrao je odlicno,skoro sve mu je ulazilo.Isto tako kad je Mirza proslu bio sjajan,PP je igrao svega 6 ili 7 minuta u drugom poluvremenu,dok je Mirza igrao 18.

ajde Mirza poludi za 32 marke bratu
Sad nam se i DWill povrijedio, sad kad krenu solaže AA, Livingston & Co

- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
Pa daj ovaj Deron je fakat od stakla.
Ipak ostaje DWill brat.
@nerkolfc
Mislim da je imao odavno problema i dugo je vukao tu povredu.

@nerkolfc

Zadnja izmjena: Janez, dana/u 03 maj 2014, 02:54, ukupno mijenjano 1 put.
bravo momci to je igra 

Sta je to 77?Janez je napisao/la:Ipak ostaje DWill brat.![]()
![]()
@nerkolfc77

Pa znam da ima problema sa povredama i dosta je utakmica propusti, ali svaku se ovako okrene noga sto mi je cudno kao komad gume se okrece.
Greška u citiranju, izvinjavam se. :
Već 9. godina aktivno igra nije ni čudo što ovako se dešava.
PP večeras sjajno igra u nastavku, daj Bože da vidimo Mirzu.

Već 9. godina aktivno igra nije ni čudo što ovako se dešava.

PP večeras sjajno igra u nastavku, daj Bože da vidimo Mirzu.

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, alemsa, ANamelessGhoul, bordobijeli, Confiance, Dinhooo, DjaniTarik, filip13, galia95, Google Adsense [Bot], Homelander, Iniesta12, JHam, Kajkutenjoyer, kakarut, lumani, Mostarska, Napapijri, Quartararo, Sport90, StevieG8, svrakino1921, TETRAPAK, Vaya, VensanKasel i 163 gosta.