FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ja bih radije nekog bržeg špica, niskog a brzog. Skroz suprotnih karakteristika od Ahmeta i Hareta. To daje više varijacija u igri, možeš kad ganjaš rezultat i dva špica uvest. Target da skače i spušta lopte, taj drugi špic da tovari golove.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
- Kontakt:
Ima Bajro Spahic haubica iz RudaraPitar6785 je napisao/la:Neznam dali ovde iko prati omladinska tekmicenja, ili drugu ligu rs i federacije i dali zna imal kakav dobar spic da je visok jak nako nesto ko haris i ahmet, mislim da je vrijeme da dovedemo nekog mladog spica.
Cinimi se da onaj Hasanovic ili kako se vec zove sto smo doveli od zelje propala investicija. Nesto razmisljam o suarezu al **** njega moze se nac sta drugo valjda ili odbjeglu podicu vratit
Mali Hasanović nije prevara.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
- Kontakt:
Nadam se i bas bi me radovalo da momak dobije sansu i uspije. Moram priznati da nista ne znam o njemu.mma_hz je napisao/la:Mali Hasanović nije prevara.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
- Kontakt:
Najveci potencijal Akademije i igrac koji ce vrlo brzo dokazati o kakvom se kvalitetu radi je Andrej Djokanovic.To ce biti igrac kakvog nismo imali od Cimerota i sigurno nivo iznad Adukora.Prihvatam da budem popljuvan ovdje ,ako pogrijesim u procjeni ali mali je level iznad svih akademaca koji su izasli u veznom redu.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Idel Djoka na pripreme? Nadam se da ide, zajedno sa Salcinom i Imamovicem.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Nemaš šta bit popljuvan, još neki su ga najavili u velikom stilu. Jedva čekam da momak zaigra.michplatini je napisao/la:Najveci potencijal Akademije i igrac koji ce vrlo brzo dokazati o kakvom se kvalitetu radi je Andrej Djokanovic.To ce biti igrac kakvog nismo imali od Cimerota i sigurno nivo iznad Adukora.Prihvatam da budem popljuvan ovdje ,ako pogrijesim u procjeni ali mali je level iznad svih akademaca koji su izasli u veznom redu.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
I za njega vazi.michplatini je napisao/la:Najveci potencijal Akademije i igrac koji ce vrlo brzo dokazati o kakvom se kvalitetu radi je Andrej Djokanovic.To ce biti igrac kakvog nismo imali od Cimerota i sigurno nivo iznad Adukora.Prihvatam da budem popljuvan ovdje ,ako pogrijesim u procjeni ali mali je level iznad svih akademaca koji su izasli u veznom redu.
Nadam se i bas bi me radovalo da momak dobije sansu i uspije. Moram priznati da nista ne znam o njemu.

Ma igrom slucaja je dolazio u istu teretanu i citavu pauzu sad radio sa privatnim trenerom i momak je snažan stvarno i uporan.Trud Ce se isplatiti aBd.Samozdravlje je napisao/la:Nadam se i bas bi me radovalo da momak dobije sansu i uspije. Moram priznati da nista ne znam o njemu.mma_hz je napisao/la:Mali Hasanović nije prevara.
FK SARAJEVO.
Već na ljeto pripremati nova 2-3 akademca za ulazak u prvu ekipu s obzirom da će Pidri i Kovi biti već 21, Šabanu 20 i to više neće biti balavci.
Nadat se da ce doc veznjaka i stooera al nista neumijemo da napravimo sto igra ofanzivno gdje su i pare.
Mi od husrefa i skore nismo napravili spica da ista valja osim mozda vilice i handzica.
Treba ofanzivce pravit posto se mnogo brze i za mnogo vise mogu udat.
Ja bi volio da onaj mali iz skretnice postane Asim al cim je on bio na sugi nemoze on da valja da mu **** mater
Mi od husrefa i skore nismo napravili spica da ista valja osim mozda vilice i handzica.
Ja bi volio da onaj mali iz skretnice postane Asim al cim je on bio na sugi nemoze on da valja da mu **** mater
OVO JE VELIKI PORAZ FK SARAJEVA. JEDAN OD NAJVECIH, RAVAN ONOJ BLAMAZI PROTIV ATALANTE!!!MortemHz je napisao/la:Da, Džafić.belosevic28 je napisao/la:Ado i Rundin golman???MortemHz je napisao/la:Dvojica na probi.

-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Evo danas ćemo vidjetimuhamedhulk je napisao/la:Idel Djoka na pripreme? Nadam se da ide, zajedno sa Salcinom i Imamovicem.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Pitar6785 je napisao/la:Nadat se da ce doc veznjaka i stooera al nista neumijemo da napravimo sto igra ofanzivno gdje su i pare.

-
- Kontakt:
Sta mislis da uz 22 iskusna fudbalera prikljuce jos : Dizdarevica(3.golman),Imamovic(bek-krilo),Djokanovic , Salcin i Hasanovic . Posto posebno gotivim Akademce,sa ovih 5 ja bih bio zadovoljan . Ako moze vise u Tursku na pripreme to bolje. Nije puno 27-28 na pripreme u Tursku,nek djeca se osjete bitnim. U Akademiji je spas .MortemHz je napisao/la:Evo danas ćemo vidjetimuhamedhulk je napisao/la:Idel Djoka na pripreme? Nadam se da ide, zajedno sa Salcinom i Imamovicem.

alenpitar je napisao/la: OVO JE VELIKI PORAZ FK SARAJEVA. JEDAN OD NAJVECIH, RAVAN ONOJ BLAMAZI PROTIV ATALANTE!!!![]()
Prosvjetitelju, evo sad cemo zaplakati.
Treba sto vise djece povest na pripeme. Posto jedino jos imamo pidra i kovacovica sto ce se moci prodat, mozda i saban od kurdic i mustafica hljeba a ni para nece bit, al oni mogu bit igraci koji ce ko biblija blagojevic bit vjeciti igraci pl bh, al i to je nesto. Ja sam gledo na youTube par utakmica jedini mi je broj 11 i juniora obecavo ostalo sve slabo.
I stoim iza onog sto sam rekao prije 7-8 mjeseci mi cemo bit ozbiljan klub kad svake godine pioniri kadeti i juniori pobjede svaku utakmicu u prvenstviu i da imaju gol razliku 100+. Ovo sto varira jednu godinu prvi drugu 5 to je dokaz da se nerad skauti ng kako treba i da treneri koji se bave tom omladinom nisu bog zna cemu. I od svakog transfera igraca bi ulago 33% u akademiju, ako se mora dat neka osteta za spica koji je visok jak nako nesto ko ahmet treba se dat netreba zalit.
U Bosni a i cjeloj evropi u zadnjih 15 godina nema spica koji je nizak a brz, svi su neke zirafe, jedino aguero
I stoim iza onog sto sam rekao prije 7-8 mjeseci mi cemo bit ozbiljan klub kad svake godine pioniri kadeti i juniori pobjede svaku utakmicu u prvenstviu i da imaju gol razliku 100+. Ovo sto varira jednu godinu prvi drugu 5 to je dokaz da se nerad skauti ng kako treba i da treneri koji se bave tom omladinom nisu bog zna cemu. I od svakog transfera igraca bi ulago 33% u akademiju, ako se mora dat neka osteta za spica koji je visok jak nako nesto ko ahmet treba se dat netreba zalit.
U Bosni a i cjeloj evropi u zadnjih 15 godina nema spica koji je nizak a brz, svi su neke zirafe, jedino aguero
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Danas prozivka? Hoce li odradit trening?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amidzaa, Armija1987, BeYaZ, boki86, Bosanac1991, Cuspajz, egocentrik, head88, iliyaa8, johntravolta123, Kaunas, Kyle88, maroon46, napoleon72, Oerde, Posejdon, r3m1, rimljanin90, sagem, SamoDaKazeem, seha77, SilaMoc1946, stokastoka23, tajsamja, umrobihzbogtebe1946, zagorski i 307 gostiju.