FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Pitaristok
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pitaristok » 12 jan 2019, 15:50

ne moze akademija ispaštati, ona moze ispastati samo kad ne proizvodi kvalitet, nit mozes iz akademije cijeli sastav saciniti od njih, bit svake te akademije i jest da ti godisnje izbaci 1/2 vrhunska igraca (za nase uslove, kao sto je mujakic)
imo si ove sezone 4, kad kazem da izbaci ne mislim da ide odmah iz juniora u prvi sastav, takav igrac je vrhunski dijamant, sledece godine od ovih mladih moraju se ubaciti dva igraca u sastav, npr salcin, sabljica resic il djokanovic da ti imaju znatno veću minutaže
imamo mi imena iz akademije od kojih ce siguran sam u sledecih 3god trojica otici za vece sume novca

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 12 jan 2019, 16:21

MortemHz je napisao/la:Onaj Ado Jahić je sletio u Sarajevo, šta god to značilo za nas..

slika
Nama znaci igrac na probi( iskreno ja sam ubjedjen da ce potipsati ugovor i visiti na tribinama), a klosaru Rundi znaci nekoliko hiljada dolara u djepu, ruzno mi sto moram komentarisat ovo i neku negativu prosipat al fakat mi smeta ovaj klosarluk preko naseg kluba
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 12 jan 2019, 16:27

kakvih ba par hiljada
ovaj jahic sve sto moze dobit je nekih 8glava plus smjestaj hrana

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 12 jan 2019, 16:33

Pitaristok je napisao/la:kakvih ba par hiljada
Uzima mu zastupnik varajuci ljude po Americi, mislio sam na to da Runda uzme pare od roditelja i onda ovog uvali u klub, samo me zanima preko koga ovo rade i ko to dozvoljava
A ovom momku je nebitno i da marku ne dobije, bitno samo da potpise i da ima u CV da je bio u FKS
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

alenpitar
Kontakt:

Post Postao/la alenpitar » 12 jan 2019, 16:36

Inijesta je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Onaj Ado Jahić je sletio u Sarajevo, šta god to značilo za nas..

slika
Nama znaci igrac na probi( iskreno ja sam ubjedjen da ce potipsati ugovor i visiti na tribinama), a klosaru Rundi znaci nekoliko hiljada dolara u djepu, ruzno mi sto moram komentarisat ovo i neku negativu prosipat al fakat mi smeta ovaj klosarluk preko naseg kluba
Sad ce ti svi reci da nisi navijac Sarajeva i traziti da dobijes ban, a ocekuj i privatne poruke od husrefovog malog i jos nekih, u kojima ce ti pominjati sve; od djece do roditelja..
On voli Sarajvo, pravi je Hordas........ :bih:
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 12 jan 2019, 16:41

Teren je najbolje mjerilo, ja nikoga ne bih osudjivao i otpisivao unaprijed. Svi imaju pravo da se pokazu, bili Rundini ili ne. :zviz:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 12 jan 2019, 16:42

ne vjerujem da su oni došli preko pola kugle zbog 150-200 dolara sedmično to u McD gore uzmeš :D
hoće pokušat se probit e sad imaju li kuveta u sebi bumo videl :hmmmmm: :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

alenpitar
Kontakt:

Post Postao/la alenpitar » 12 jan 2019, 16:44

Ma ja ba..Dati mu jedno 20 000 pa ga poslati na posudbu u neku osnovnu skolu. Jer smo tako u mogucnosti.
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 12 jan 2019, 16:48

alenpitar je napisao/la:Ma ja ba..Dati mu jedno 20 000 pa ga poslati na posudbu u neku osnovnu skolu. Jer smo tako u mogucnosti.
slika

ma nisi skonto nije ovima do love, nit mi nudimo neke cifre gdje će se obogatit, mislim da im je stalo da se afirmiraju ko i Kobiljaru onda...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

alenpitar
Kontakt:

Post Postao/la alenpitar » 12 jan 2019, 16:49

fks74 je napisao/la:Teren je najbolje mjerilo, ja nikoga ne bih osudjivao i otpisivao unaprijed. Svi imaju pravo da se pokazu, bili Rundini ili ne. :zviz:
Jest druze, ali problem je sto ovaj momak nije fudbaler i jos veci je problem nacin na koji dolazi. Evo npr moj sin igra za ekipu koja osvaja svaki turnir u KPZ. Ima li i on pravo da dodje u najveci klub u drzavi i da se dokazuje? Ili 90% forumasa sa ove teme igraju termine, imaju li oni pravo da se doakzuju u FKS?

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 12 jan 2019, 16:55

Ja mislim da ce ovi Husref istjerat vec nakon 5 dana treniranja, jel vidite da ga dvije torbe od 10 kg hoce oborit. Nadam se da je ovo samo uradeno da se da neka volja igracima iz USA da nastave trenirat. Normalno da nece imat ispod 3k€ mjesecno ako podpise pa u americi je 9$ minimalna satnica koju mozes dat zapislenom.

On izgleda meni vise igrac za skenderije nego za koseva bum vidjeli.

Izvini samozdravlje bacilome kad sam vidio da Jakim nece da produzi uvrijediome, da sam poceo lupat pokuci, fino sam mislio haj tarar produzi rahmanovic produzi siptar produci reko jos jakim jad oni corak ja fino polupam neie stvari i napisem u revoltu ono sto napisem.

Vrujeme jeda kurdic i mustafic pokazu da znaju igrat i da necemo osjetit adcukorov odlazak. Prem da dosad su pokazali ipak da su jedan nivo ispod onog sto FK SARAJEVO treba.

Crnca prodat ako ta postoji opcija posto zasto

alenpitar
Kontakt:

Post Postao/la alenpitar » 12 jan 2019, 17:06

Denchi je napisao/la:
alenpitar je napisao/la:Ma ja ba..Dati mu jedno 20 000 pa ga poslati na posudbu u neku osnovnu skolu. Jer smo tako u mogucnosti.
slika

ma nisi skonto nije ovima do love, nit mi nudimo neke cifre gdje će se obogatit, mislim da im je stalo da se afirmiraju ko i Kobiljaru onda...
Cifra je tu najmanje bitna druze

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 12 jan 2019, 17:32

alenpitar je napisao/la:
fks74 je napisao/la:Teren je najbolje mjerilo, ja nikoga ne bih osudjivao i otpisivao unaprijed. Svi imaju pravo da se pokazu, bili Rundini ili ne. :zviz:
Jest druze, ali problem je sto ovaj momak nije fudbaler i jos veci je problem nacin na koji dolazi. Evo npr moj sin igra za ekipu koja osvaja svaki turnir u KPZ. Ima li i on pravo da dodje u najveci klub u drzavi i da se dokazuje? Ili 90% forumasa sa ove teme igraju termine, imaju li oni pravo da se doakzuju u FKS?
Dzaba se sekiras i nerviras, uvijek je bilo i biti ce da neko nekoga gura. Nije to samo kod nas u drzavi. Ima toga svugdje. Mislim da je toga u Fk Sarajevo najmanje, mislim ako ne zasluzi ovaj momak leti odmah.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 12 jan 2019, 18:21

Ne bude li ovaj potpisao treba banovat sve i jednog koji pljuju po Husu i slicno. Zaboravili ste da je direktorica iz Amerike,i nije prcija da potpise ko hoce ec da mora postojati opcija zasto se potpisuje uglavnom nebi ovaj vodo po Bosno Visoko itd igrace vec bi onda sve nama uvaljivo

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 12 jan 2019, 18:29

@morto jasta Pofalici, kaze nema gdje ga nema :urnebes:
Haha hajd banuj Alfreda vidi sta pise :mrgreen:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 12 jan 2019, 18:51

Denchi je napisao/la:
ne vjerujem da su oni došli preko pola kugle zbog 150-200 dolara sedmično to u McD gore uzmeš :D
hoće pokušat se probit e sad imaju li kuveta u sebi bumo videl :hmmmmm: :D
Pa da tako je, neg sam mislio na to da runda nesta ima basnoslavno od nas, nema on nista od nas
Uostalom, mali je tek došao na probu i Hus nek odluci kako odluci.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 12 jan 2019, 18:54

U vrijeme dok je igrao kod nas, Darko Lazić je bio manje loša polovina vjerovatno najgoreg stoperskog tandema kojeg smo imali od raspada Yuge pa do danas. Krneta i on... :crazy: , bilo ne ponovilo se.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 12 jan 2019, 18:58

Pitar6785 je napisao/la:Ja mislim da ce ovi Husref istjerat vec nakon 5 dana treniranja, jel vidite da ga dvije torbe od 10 kg hoce oborit. Nadam se da je ovo samo uradeno da se da neka volja igracima iz USA da nastave trenirat. Normalno da nece imat ispod 3k€ mjesecno ako podpise pa u americi je 9$ minimalna satnica koju mozes dat zapislenom.

On izgleda meni vise igrac za skenderije nego za koseva bum vidjeli.

Izvini samozdravlje bacilome kad sam vidio da Jakim nece da produzi uvrijediome, da sam poceo lupat pokuci, fino sam mislio haj tarar produzi rahmanovic produzi siptar produci reko jos jakim jad oni corak ja fino polupam neie stvari i napisem u revoltu ono sto napisem.

Vrujeme jeda kurdic i mustafic pokazu da znaju igrat i da necemo osjetit adcukorov odlazak. Prem da dosad su pokazali ipak da su jedan nivo ispod onog sto FK SARAJEVO treba.

Crnca prodat ako ta postoji opcija posto zasto
Momcino nemas se Ti meni sta izvinjavati. Kao ahbabu bih ti savjetovao da izbjegavas uvrede onog tipa.Vjerujem da to i ne zelis da zvuci kako si napisao, ali nije lijepo citati.Inace podrzavam Upravu,ako Hadzija kaze Zapad ,onda neka bude tako. 20.12.(potpisao Rahman) je datum kad je FKS dao na znanje svima da nema zezanja sa klubom. Adukora prodat.(boja koze nebitna).Pozdravljam Te. :thumbup: :bih:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 12 jan 2019, 19:03

alan_kardec je napisao/la:U vrijeme dok je igrao kod nas, Darko Lazić je bio manje loša polovina vjerovatno najgoreg stoperskog tandema kojeg smo imali od raspada Yuge pa do danas. Krneta i on... :crazy: , bilo ne ponovilo se.
Vjerovatno da , ali su imali 20 i 22 god.,ako se ne varam. Mozes li nam sta reci o njemu trenutno.Da li je zasluzio ugovor sa Anzi .Ipak je bio 10 g. u CZ(kao omladinac). Hvala. :thumbup:

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 12 jan 2019, 19:17

zagor1987 je napisao/la:Ne bude li ovaj potpisao treba banovat sve i jednog koji pljuju po Husu i slicno. Zaboravili ste da je direktorica iz Amerike,i nije prcija da potpise ko hoce ec da mora postojati opcija zasto se potpisuje uglavnom nebi ovaj vodo po Bosno Visoko itd igrace vec bi onda sve nama uvaljivo
Zasto banovati ? Covjek iznio svoje misljenje , slagao se ja sa njim ili ne .Nikakve stete Husref , a pogotovo klub nece imati od posta navijaca,ako se momak pokaze(iako @bihuzur tvrdi da nije fudbaler)kao dobar. Iskreno bih kao i Ti i mnogi volio da bude Mesi. Uh kako bi zezao ahbaba @bihuzur-a.
Iskreno ne vjerujem da @alenpitar pise napamet,bez razlike sto bas ne gotivi Husrefa.Medjutim znao je priznati i Husrefove zasluge.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, MaroonBjelave i 19 gostiju.