Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Šta ima pričat? Radi i šuti. I danas sve opasnije šanse su stvorene ili kroz sredinu ili po lijevoj strani. Slabo koja po njegovoj. Momak je nazad sjajan. Ne treba mi više, naprijed neka polomi noge i protivniku i saigraču, al' kad onako igra nazad, meni dosta. A daleko je to od istine, ima dobar prvi korak i danas je čak asistir'o.nedim1993 je napisao/la:znamo mi Arnelinho da bi ti imo tih radikalnih poteza.
jenki se popravlja al je daleko od dobrog, pravi još uvijek glupe greške, kad se treba krenut prema naprijed.
a ja momka nisam vidio da je nešto progovorio na ijednoj utakmici.
i moram još jednom napisat ovo večeras je ravno katastrofi. moglo se igrat sa pola snage kontrolišući sredinu...
Upravo tako!!! Jenkinson je tata... Pravi tarzan!!! Imamo najmladje i odlicne bekove... Gibbs i Jenki vec ove sezone mogu posteti i najbolji na svojim pozicijama. Sagni jos dajem prednost jedino radi gospodje...Arnelinho je napisao/la:Šta ima pričat? Radi i šuti. I danas sve opasnije šanse su stvorene ili kroz sredinu ili po lijevoj strani. Slabo koja po njegovoj. Momak je nazad sjajan. Ne treba mi više, naprijed neka polomi noge i protivniku i saigraču, al' kad onako igra nazad, meni dosta. A daleko je to od istine, ima dobar prvi korak i danas je čak asistir'o.nedim1993 je napisao/la:znamo mi Arnelinho da bi ti imo tih radikalnih poteza.
jenki se popravlja al je daleko od dobrog, pravi još uvijek glupe greške, kad se treba krenut prema naprijed.
a ja momka nisam vidio da je nešto progovorio na ijednoj utakmici.
i moram još jednom napisat ovo večeras je ravno katastrofi. moglo se igrat sa pola snage kontrolišući sredinu...
Jedva čekam Tottenham, jer tu igra najbolje desno krilo lige, Bale naravno, da vidim kako će odigrati Jenki protiv njega, a i obrnuto.
Nije mi jasno u cemu je problem... Stvorili su par dobrih prilika i to je to... Da su dali gol ovi bi nasi ubrzali i vratili stvari na svoje mijesto. Pa zar nisi primjetio kada god bi dobili priliku da ubrzaju igru sa dobrom kontrom oni bi vratili loptu nazad...nedim1993 je napisao/la:ja fakat ne znam jeste vi svi poludjeli ovde il šta kad kažete da je dr poluvrijeme bilo taktički dobro il šta već.
taktički dobro je bilo protiv liverpula kad nam nisu mogli ništa, ovo je bilo sramota.
sreća nas spasi i prečka jednom, drugi put nas sreća spasi što se manone nije pomako ni cenat i što je onaj puco' ravno u njega.
pa još barem 3-4 šanse gdje da su malo bili pribraniji igrači monpeljea mogli lahko dat gol.
hej taktike i sranja
Nakon što je Mertesacker promašio klizeći sam rek'o u sebi "1:1", al' uFati je Vito.BeyKopites je napisao/la:
Jeste li se ukakili ?
Čestitke na pobjedi
Donnie Darko je napisao/la:I da je zabio pogresno si reko u sebi
Da se i ja s tobom slozim.AllGunsBlazing je napisao/la:Ja ne znam zasto se ovoliko kuka? Pobjeda je pobjeda, United osvajao titule i titule na ruznim pobjedama, samo to Arsenalovim navijacima ne odgovara. Samo se ovdje ocekuje 5 razlike svaku utakmicu. Nek odigraju ovako svaku utakmicu do kraja sezone i osvoje ligu ja bih bio prezadovoljan nastupima.
Pa prošle smo sezone uzeli bar desetak utakmica na ovakav način...a to može biti samo plus jer donedavno kad nije nas dan ne bismo mogli pobijedit Krivaju, a sada smo počeli uzimat utakmice na takav način.vedofeelgood je napisao/la:Ma dobro moramo ba biti zadovoljni pobjedom, ali jednostavno mi nismo navikli ovako da pobjedjujemo. Ne mora to biti 5 razlike, nego nek bude lijepa igra i gdje mi dominiramo. Sinoc je tako bilo samo u prvom poluvremenu a u drugom se desilo ono sto niko ne voli pa tako ni mi a to je da smo bili izdominirani
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.