FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Prvo 'ofsajd' pa i ovo, diskutabilno sve.
Mada, nije to toliko ni loše. Malo se sredina mora stisnuti. Bilo je finih kombinacija, nadam se da će svježina Veselog pomoći.
Mada, nije to toliko ni loše. Malo se sredina mora stisnuti. Bilo je finih kombinacija, nadam se da će svježina Veselog pomoći.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ima puno prostora iza stopera celika a mi nikako da odigramo normalan zadnji pas. Opet kazem da se Bojo ne snalazi iza spica i da je bolje probati sa Dadom na toj poziciji jer Mesa odlicno igra na sredini
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
- kolezeljovac
- Kontakt:
Izuzetno korektno odigrano s obzirom na atmosferu i pocetni pritisak Celika.... Ocekujem najvise sansi od 70te do kraja..... Jer Celik ce tada pasti, ne mogu izdrzati vise onakav tempo....
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Vezni red katastrofalan...
Igrači Čelika isti lako pretrče i onda nastaje praznina na nekih 25-30 metara od gola, a pri našim napadima isti se ne priključuju dovoljno tako da Krpić i E.Zec ostaju sami.
Može se ovo dobiti samo kada bi vezni red došao na utakmicu...
Igrači Čelika isti lako pretrče i onda nastaje praznina na nekih 25-30 metara od gola, a pri našim napadima isti se ne priključuju dovoljno tako da Krpić i E.Zec ostaju sami.
Može se ovo dobiti samo kada bi vezni red došao na utakmicu...
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Imamo za cim zaliti, Bojo je umelja ondje, da je dodo Krpi gol bi bio, Ermina centimetri dijelili od gola, penal cist nam ne svira
Idemo jos jace u drugom, bolja smo ekipa
Idemo jos jace u drugom, bolja smo ekipa
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
- Kontakt:
Najbolji Erić, zatim Kemo a ni Shorty nije los
Stani je izgleda uspjeh u ovoj ligi zagradit sto vise lopti u aut, Ermin se sekunde ne trudi, Alispahic moze proci, Bojo tanak, Dado isto
Stani je izgleda uspjeh u ovoj ligi zagradit sto vise lopti u aut, Ermin se sekunde ne trudi, Alispahic moze proci, Bojo tanak, Dado isto
- Radovan2006
- Kontakt:
cist penal puuu
a ne mogu da verujem sta bojo uradi,krpic sam bio bukvalno bolje od penala
a ne mogu da verujem sta bojo uradi,krpic sam bio bukvalno bolje od penala
Reci mi da se salis, pa Stana je u ovoj tekmi bolji deset puta od Sinisa, sve je zaustavio na svojoj strani, a njihov svaki napad je iso preko SiniseManijakdolopate je napisao/la:Najbolji Erić, zatim Kemo a ni Shorty nije los
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
- Radovan2006
- Kontakt:
jel mi gledamo isti mec?Stanic najbolji na terenu.Manijakdolopate je napisao/la:Najbolji Erić, zatim Kemo a ni Shorty nije los
Kolektiv gubi, i kolektiv dobija, tako da nema loseg pojedinca, i najboljeg pojedinca.
Hajde Željo!
Hajde Željo!
Mogao bi vala Mehic polahko da dobije sansu u ligi.. Nije bas da su ovi se pokazili osim na trenutcima.
@igrajlopte 🐦
- kolezeljovac
- Kontakt:
Filip Erić parada u 4. minuti... 

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- Radovan2006
- Kontakt:
Ajde molim vas,zasluzili smo pobjedu.
ŽŽŽEEELJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ajmooooo
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- invincible1921
- Kontakt:
- kontrasviju
- Kontakt:
DADO 

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.