Naprijed isključen, a defanzivno propuh preko njegairfo je napisao/la:Najtanji, isto kao protiv Zrinjskog, ja bih Mustafu ubacio odmah u drugomOsim13 je napisao/la:Bojo
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Jel realno da Asim stoji i gleda Sinišu kako se hrva sa onim, a komotno mogao uzet loptu 

- Manijaci19871921
- Kontakt:
Meni se bas ovo svidja, bojo je cak umjesto suta mogao dodati krpicu sam bio.. bas sam zadovoljan super lako kombinujemo nije patnja
Bojo, Alispahic i Sadikovic totalno van utakmice. Kriminalno losu odbranu igraju.. Koliko sansi pustamo Celiku bezveze.
@igrajlopte 🐦
Da je shisha umjesto lopte ne bi ga ostavio samog sigurnoOsim13 je napisao/la:Jel realno da Asim stoji i gleda Sinišu kako se hrva sa onim, a komotno mogao uzet loptu
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Alispahic je dobar, imo je par finih pasova, Sadikovic ni tamo ni vamo, samo je Bojo ispod nivoaReX je napisao/la:Bojo, Alispahic i Sadikovic totalno van utakmice. Kriminalno losu odbranu igraju.. Koliko sansi pustamo Celiku bezveze.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Nevjerovatno koliko je decko napredovaoOsim13 je napisao/la:Kemoda ga ne ureknem, al strašan početak sezone

Bojo kriminalan evo drugu utakmicu. Mogao bi Hajdar brzo uci.irfo je napisao/la:Alispahic je dobar, imo je par finih pasova, Sadikovic ni tamo ni vamo, samo je Bojo ispod nivoaReX je napisao/la:Bojo, Alispahic i Sadikovic totalno van utakmice. Kriminalno losu odbranu igraju.. Koliko sansi pustamo Celiku bezveze.
@igrajlopte 🐦
-
- Kontakt:
Dosadni ste više s tim Asimom, al stvarno
Tačno sam je vidio na Sipinoj glavi
Kakav ofsajd

Kakav ofsajd

Zadnja izmjena: Osim13, dana/u 10 avg 2019, 19:46, ukupno mijenjano 1 put.
Bojo iza Krpica se ne snalazi nikako ne kontam sto ga je Brko prebacio naprijed
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
i Bojo sere ovim odugovlacenjem
Alispahić 
Penal **** ti seb mater
Suti komentator kaze da vidimo i usuti govori o autu

Penal **** ti seb mater
Suti komentator kaze da vidimo i usuti govori o autu
mosa lošmi stićko tit-ula!
Po novim pravilima uefe ovo je penal
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
PENAL **** TI MATER U USTA
Opet sudijsko prcanje, cist penal nam se ne svira po ko zna koji put u ovoj sugavoj ligi
Stanic, Kemo, Alispahic najbolji, tim redoslijedom
Stanic, Kemo, Alispahic najbolji, tim redoslijedom
Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa, nedimmmm1337 i 27 gostiju.